volanska letev Impreza 97
Re: volanska letev Impreza 97
Pri Vargalantu dobiš linke stabilizatorja za 18 ojro/kos.
Lp
Lp
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery
Today is a gift. That's why it's called: The Present.
Today is a gift. That's why it's called: The Present.
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 26
je bilo rečeno da se ne dobi neoriginal in potem sploh nisem spraševal pri vargalantu ko sem kupoval volansko manšeto če imajo ta link stabilizatorja...eh pa drugič nabavim ko bo spet uluftano 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pri Vargalantu naredijo tudi 'po meri' - jaz sem jim samo skico z merami poslal, pa so mi v par dneh poslali po pošti...
D:
D:
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
imaš še v glavi kolk je bila cena?
Sej je Leone povedu

-
subarusedan
- Uporabnik foruma
o se vrti se
ne tisto me je zmedlo "narejeni po meri" 
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
Midva subi se skozi zadnje poste sploh nisva štekala
Namreč jaz sem rabil oboje in sicer, manšeto volanske letve,ki sem imel strgano na eni strani in končnika stabilizatorja(linka)Vrejetno si mislil da rabim samo končnike stabilizatorja ne pa tudi manšete...
In glej,jaz sem iz "spodnjega" posta razbral da si navedel ceno kopije manšete ki jo vargalant ima samo je pač trenutno ne najde..ti si pa navedel ceno končnikov stabilizatorja, je tako?...ki jih vargalant ima na zalogi,če ne ti jih pa naredijo po meri...tako kot so drugi navedli danci in pa leone
in res jaz grem k vargalantu po manšeto in jo tudi dobim, samo ne kopijo,ampak univerzalno,ki sem jo tudi zamenjal..in res stane 18eur isto kakor končnik stabilizatorja
za končnike stabilizatorja pa sploh nisem vprašal pri vargalantu ,ker je bilo napisano "spodaj" v postu"ker kopije končnikov pa ne obstajajo za subije"
...
In jaz mona bi lahko vse dobil
Je bilo malce nesporazuma pa nič zato
lp
Namreč jaz sem rabil oboje in sicer, manšeto volanske letve,ki sem imel strgano na eni strani in končnika stabilizatorja(linka)Vrejetno si mislil da rabim samo končnike stabilizatorja ne pa tudi manšete...
In glej,jaz sem iz "spodnjega" posta razbral da si navedel ceno kopije manšete ki jo vargalant ima samo je pač trenutno ne najde..ti si pa navedel ceno končnikov stabilizatorja, je tako?...ki jih vargalant ima na zalogi,če ne ti jih pa naredijo po meri...tako kot so drugi navedli danci in pa leone
in res jaz grem k vargalantu po manšeto in jo tudi dobim, samo ne kopijo,ampak univerzalno,ki sem jo tudi zamenjal..in res stane 18eur isto kakor končnik stabilizatorja
za končnike stabilizatorja pa sploh nisem vprašal pri vargalantu ,ker je bilo napisano "spodaj" v postu"ker kopije končnikov pa ne obstajajo za subije"
In jaz mona bi lahko vse dobil
Je bilo malce nesporazuma pa nič zato
lp
subi92 napisal/-a:To ni manjšeta, poklič Vargalanta v Vrhniko in ti bo poslal po pošti ali pa sam prevzemi pride pa cca 18-19€ kos nove iz njegoe strani. Original so cca 50€ ko komadu. Sej se mi je čudno zdelo kako da ne najde kopije manjšete, ker kopije končnikov pa ne obstajajo za subije.
Ti mu razloži da so enake kot pri Legacyjih 1989-1998...
Drugič lahko računaš name, pa ti druge puše (tulca) podrejam, al pa drugo plastiko.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
Aha, no se,če bom rabil kaj za podrejat te bom kontaktiral
lp
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost