F. B. iz Tržičajole napisal/-a:Mato, daj povej inicialke in od kod je!
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
M.
Po njegovi cifri sodeč , ma to je en tak pacient kot tisti s srebrno Imprezo GT, prodam tistemu ki prinese € in hvala vsem ki ste mi omogočili, da sem sprobal zver... (najverjetneje hvala vsem, ki niso takoj kupili tiste prece
).
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... res=EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;
Lep avto, če pogledaš pod havbo se pa čudš da se sploh še zapre
upm da link dela
Lep avto, če pogledaš pod havbo se pa čudš da se sploh še zapre
upm da link dela
Wherever you go, there you are!
Mogoče sem se včeraj prenaglil.mato napisal/-a:Naj razložim tale oglas za kao Outbacka.
Bil sem lastnik zadnjih 5 let in avto je bil na avto-netu od januarja do junija.
Vsi, ki ste subaru fani, ste ga verjetno videli in brali mojo razlago glede odbijačev in ostalih podatkov.
Konec junija sem avto zamenjal za Outbacka l.2004.
S tipom (zdej vidim, da gre za preprodajalca) sva ga ocenila na 3 jurje ( avto je daleč od IZJEMNE ohranjenosti). Ob menjavi ni bilo govora o tem, da ga človek misli rodajat naprej.
danes vidim svojega bivšega spet na avto-netu in boli me glava, ko berem njegov opis.
2.lastnik..jst sem bil 4.lastnik, avto ni posebna serija za nemški trg, servisna je bila potrjena do cca 2003, avto je bil povaljan, sam sem ga enkrat razbil spredaj, enkrat zadaj,....kje ma tip jajca, da piše take nesmisle.
Ne odsvetujem nakupa avta...jst sem ga rihtal, delal mi je OK, ampak ne ponudite več, kot 2 jurja...ker gre za nateguna. Sem se odločil, da ne omenjam njegovega imena, čeprav bi ga verjetno moral, glede na to da zavaja nas, poštene ljubitelje subarujev.
Dobil sem se z lastnikom omenjenega opisa legacyja/ outbacka.
Obljubil je, da bo umaknil ikono "nekaramboliran" in "2.lastnik", drugače pa je dal ličarju popravit vse napake, spoliral lampe in komplet avto...res je, da je avto porihtan, tako kot je treba, ampak cena je pa smešna. Sam bi ponudil max 3jurje.
M.
Jaz sem mu nekaj že ponudil, pa še ni odgovora.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
nekaj je omenil, da mu nekdo ponuja golfa 3 4X4. Ga ne bo vzel.Thomas22 napisal/-a:Jaz sem mu nekaj že ponudil, pa še ni odgovora.
Ostane na subaruju ali volvotu.
M.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6311626&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Tolk navajn dajat oglase med karambole da je sfalil

Tolk navajn dajat oglase med karambole da je sfalil
Ja ta gospod je gledal pri meni imprezo wrx in mi je dajal tega kao outbacka v menjavo....tudi meni je trdil da je 100% nekaramboliran in verjetno najboljši outback okoli...sam sem ga šel pogledat, ker takrat še ni imel oglasa na avto.net in je res ohranjen in tudi vzdrževan ampak vseeno je cena bila pretirana (6000EUR)...mato napisal/-a:nekaj je omenil, da mu nekdo ponuja golfa 3 4X4. Ga ne bo vzel.Thomas22 napisal/-a:Jaz sem mu nekaj že ponudil, pa še ni odgovora.
Ostane na subaruju ali volvotu.
SUBARU IMPREZA GT 2.0 TURBO
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
ve kdo za toto imprezo kak pa kaj?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6089532&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6089532&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Subaru Impreza RS
Pozanimaj se od kje je lastnik,če je z Gorenjske potem ti lahko kaj več povem o njej 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
A se ni tale pred časom prodajal za 8 jurjev 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Ta se je nekaj mescev nazaj prodajal še ceneje. Se mi zdi, da z okvaro motorja...danci1973 napisal/-a:Legacy SW Diesel, 2009, 230000km - 11500 EUR...
edit: karel, si me prehitel...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov