Ken Block #43
Re: Ken Block #43
Za filmček na takem nivoju se mi zdi precej neverjetno pričakovat, da bo v prvo zadost dober, ker je namen, da čim bolje zgleda in tut primerjava s tekmovanji je čist nesmiselna zaradi tega. Zato da čim bolje izgleda je pa zelo verjetno treba tudi kej "čudno" odpeljat, tko da se mi tut ne zdi nenavadno da kej razbije med snemanjem; pa ne mislim s tem, da nič ne razbije zaradi svoje napake.
Miljon opic, miljon pisalnih strojev in miljon let, pa bo ena izmed opic napisala sveto pismo.
Hočem povedat, da tip ni nič posebnega, kot sta bila recimo Mcrae in Ragnotti.
Hočem povedat, da tip ni nič posebnega, kot sta bila recimo Mcrae in Ragnotti.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Primerjaš jabolka s hruškami
Blok je car gymkhane,
sta bila pa legenda rallyja.Mcrae in Ragnotti
Tudi legendi Showov. Vsaj Ragnoti vem, da je vedno za "show" še odpeljal po kakih mestnih ulicah in na kakih prireditvah, sploh takrat, ko je R5 MAXI vozil je bilo popularno, da je na kaki prireditvi med stebrički na omejenem prostoru mal driftal in kazal trike. Samo to je bilo leta 1985, pa ni bilo tut možnosti takih filmčkov delat, kot jih sedaj Ken.strumf666 napisal/-a:Primerjaš jabolka s hruškamiBlok je car gymkhane,
sta bila pa legenda rallyja.Mcrae in Ragnotti
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ken je car in iznajdljive sorte 
Ne ga srat fantje, Ken je odličen dirkač, eden boljših. Če je pa 15 dirkačev na svetu boljših, ne pomeni da je slab, dec je star 45 let, svaka mu čast. Če bi kdorkoli od nas na temu forumu šel snemat nekaj takega, se v prvem kadru ubije!
Jest sm izjavu ko sm gledu te dve zadnji, da ne peljem tako če vozim na PC-ju z možnotjo restart-ajole napisal/-a:Če bi kdorkoli od nas na temu forumu šel snemat nekaj takega, se v prvem kadru ubije!
-
matjazbratina
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 36
[quote="jole"]Ne ga srat fantje, Ken je odličen dirkač, eden boljših. Če je pa 15 dirkačev na svetu boljših, ne pomeni da je slab, dec je star 45 let, svaka mu čast. Če bi kdorkoli od nas na temu forumu šel snemat nekaj takega, se v prvem kadru ubije![/quote
boljših?
zdej takoj najdem dva slovenska dirkača ki sta 2x bolj sposobna kot je on! se opravičujem a to je res,.... samo priložnosti zacvetet nista imela,..
boljših?
zdej takoj najdem dva slovenska dirkača ki sta 2x bolj sposobna kot je on! se opravičujem a to je res,.... samo priložnosti zacvetet nista imela,..
-
matjazbratina
- Uporabnik foruma
ijuvan napisal/-a:Starejša kot je Gymkhana, bolj mi je všečPa še imprezo ima od začetka
Da ne omenjamo da vidimo en skok s petih različnih zornih kotov
![]()
Mimogrede, če kdo ne ve - Ken Block je soustanovitelj firme DC
@matjazbratina, na kakšnih dirkah se udejstvuješ?
ma letos sem peljal 2 PRK ja,.. logatec in vrtojba,... sem mislil še gorske bistrico in lučine sam čakamo menjalnik ,....
za letos dovolj,.. denarnica ne prenese več
-
matjazbratina
- Uporabnik foruma
http://www.youtube.com/watch?v=jF6wekJz ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=zJCf8gnn ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=eTUviCzqovw" onclick="window.open(this.href);return false;
eno je,.. navaditi se progo na pamet ala paralelni rally cros,..kjer kapo dol kenu kjer pelje skoraj brezhibno.
drugo pa zaupati sovozniku? prilagajanje terenu,...
http://www.youtube.com/watch?v=zJCf8gnn ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=eTUviCzqovw" onclick="window.open(this.href);return false;
eno je,.. navaditi se progo na pamet ala paralelni rally cros,..kjer kapo dol kenu kjer pelje skoraj brezhibno.
drugo pa zaupati sovozniku? prilagajanje terenu,...
Ja kako boš pa potem to zmeru? Po osvojenih svetovnih pokalih? Po posnetih gymkhanah? Po zmagah v Slo prvenstvu? Na dirkaški sceni je pač tako, da v veliki večini dirkajo tisti k majo denar, pa če tudi bi mogoče kdo z manj denarja, ki npr. stoji med gledalci malenkost bolje odpeljal kak ovinek.matjazbratina napisal/-a:zdej takoj najdem dva slovenska dirkača ki sta 2x bolj sposobna kot je on! se opravičujem a to je res,.... samo priložnosti zacvetet nista imela,..
Kar se 'bit rallyist' tiče je pa stvar tega da nardiš licenco, rentaš avto plačaš štartnino in odfuraš kukr pač odfuraš,.. si 'rallyist' ampak to ne pomeni da voziš hitreje od ene babi k je bla stara 50 pa še mal bl navihana, sam pač ona se ni nikol v te vode spustila, ker jo bolj zanima botanika. Mislm da je blo v eni temi cel kup razočaranih gledalcev, k bi se skor v celoti mogl strinjat s tem odstavkom.
Ken Block se vozi, snema filmčke, fajn ga je gledat in kaj pol če ni najboljši? A pod posnetki skokov našga asa v planici tud komentirate da ta pa ta ni najboljši in dajete filmčke od enga smukaša šveda k je pa res car... pr smuku skoč skor isto k naš na velikanki... pol najdete pa še kak filmčk k je našmu smučka dol padla al pa k se je z odpetim kombinezonom spustu, da se res dokaže kok je slab?
-
matjazbratina
- Uporabnik foruma
dobro odneham!
se opravičujem da ne zakuham še kakšne zamere 
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
http://www.genspot.com/MySpot/ShowConte ... type=video" onclick="window.open(this.href);return false;
od mene
od mene
Subaru Impreza RS
Car. Dobiš za pivo ob prvi prilki, sam spomnt me morš. Drgač sm pa itak na vsakem PRK zravn, na Lučnah bom pa tud zihr tm nekje na sred k je največ hardov. Upam da zrihtate menjalnik do takrat. Pa brez zamere.matjazbratina napisal/-a:dobro odneham!se opravičujem da ne zakuham še kakšne zamere
-
matjazbratina
- Uporabnik foruma
irCAR81 napisal/-a:Car. Dobiš za pivo ob prvi prilki, sam spomnt me morš. Drgač sm pa itak na vsakem PRK zravn, na Lučnah bom pa tud zihr tm nekje na sred k je največ hardov. Upam da zrihtate menjalnik do takrat. Pa brez zamere.matjazbratina napisal/-a:dobro odneham!se opravičujem da ne zakuham še kakšne zamere
sem nagle jeze zamere pa ne kuham:)
tudi z moje strani,.. js upam da pride hmalu čene bom namest lučin si kar tist teden za lučine dopust prvošču
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost