Forester 2000 - Zadnja amortizerja & fedra
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Re: Forester 2000 - Zadnja amortizerja & fedra
Prodaja ti BS. Lahko potrdim da je Kržič to naredu na foriju kupljenemu v juniju 05 brez vsakih problemov.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Aha ja sem malo posumil.... ali morda veš koliko je ta poseg stal??? Hvala!!!
- galimim
- Uporabnik foruma
Če se prov spomnim je blo okrog 450 skupej z delom. Lahko pa da sm faliu za kaki 50€
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Jp sem se že dogovoril.... Ali si ti naredil to zamenjavo??? je kakšna razlika na višini avtomobila ??? ali kaj drugega???
lp
B
lp
B
- galimim
- Uporabnik foruma
Razlike v višini ni. Mogoče je avto malo bol trd pa kratke valove slabše pobira. Mogoče se mi pa samo zdi.
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Hehe tudi če imaš prav odtehta raliko v ojrih...... Hvala!!!
LP
B
LP
B
Pozdravljeni,
torej odiseja z amortizerji je končana... Poklical Kržiča se dogovoril kdaj, prišel tja, človek zamenjal (očitno res ve kaj dela).... tudi dogovorjena cena držala! Izjemno korektno!
Kar se tiče avta ne opazim nobene razlike pri vožnji. Pa sem se tudi že vozil po makadamu pobira tako kot prej....
Skratka tisti super dragi samouravnalni amortizerji so malo tako za lase privlečeni.....
Lp
torej odiseja z amortizerji je končana... Poklical Kržiča se dogovoril kdaj, prišel tja, človek zamenjal (očitno res ve kaj dela).... tudi dogovorjena cena držala! Izjemno korektno!
Kar se tiče avta ne opazim nobene razlike pri vožnji. Pa sem se tudi že vozil po makadamu pobira tako kot prej....
Skratka tisti super dragi samouravnalni amortizerji so malo tako za lase privlečeni.....
Lp
Narobe dojemaš pojem samonastavljivi. So samonastavljivi, ampak glede na težo in obremenitev avtomobila. Če boš priklopil prikolico, se bo sedaj avto zadaj posedel kolikor se pač bo, samonastavljivi pa to probajo izenačit. Enako je če daš težak tovor v prtljažnik. Samonastavljivi amortizerji so za odpravo "gliserja", ko avto obtežiš zadaj.
Pri normalni vožnji pa ne boš občutil razlike.
Pri normalni vožnji pa ne boš občutil razlike.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kaj si potem menjal 1 amortizer skupaj s fedrom... pa ceno prosim, da vem da ne bom prepoceni v nadaljne 
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Dr. Nemo - ceno pa res napiši ... 
No da poskusim odg na vse tri zgoraj...
Tudi tega da bi se obtežen zadaj kaj drugače obnašal kot sedaj nisem opazil... je pa res da ne vozim zelo naloženega zadaj in ne vlačim prikolice... Se pa precej vozim po slabših cestah (zaradi hribolazenja) in pri tem ne opažam nobene razlike.
Menjal sem oba amortizerja in obe fedri. Mi je bilo svetovano od vseh ki se za zadeve spoznajo naj raje menjam par.
Stalo je 470 ojrov.
lp
Tudi tega da bi se obtežen zadaj kaj drugače obnašal kot sedaj nisem opazil... je pa res da ne vozim zelo naloženega zadaj in ne vlačim prikolice... Se pa precej vozim po slabših cestah (zaradi hribolazenja) in pri tem ne opažam nobene razlike.
Menjal sem oba amortizerja in obe fedri. Mi je bilo svetovano od vseh ki se za zadeve spoznajo naj raje menjam par.
Stalo je 470 ojrov.
lp
Samoumevno ampak nikol ne veš na kakšne načine ljudje šparajo sploh pa če se avto v priliki prodaDr.Nemo napisal/-a:naj raje menjam par.
Stalo je 470 ojrov.
lp
hmmm ja maš prav ampak nimam namena menjat zdaj ... avto je odličen samo tole z amprtizerji (samuravnalnimi) je očitno neka bolezen....
Niti ni bolezen, na Ford forumu tisti ki imajo občutek za vožnjo jamrajo da se novi fordi z recimo odličnim novim podvozjem že pred 100.000km zmahajo 
Že že samo tole je Subaru khm khm .... hehehehe.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov