Prednovoletna K A W A - Vipavska dolina & Trnovski gozd
Hvala za pohvale, čeprav moram reči, da se nisem trudil kaj pretirano...
Izkazalo se je ZA DOBRO, (kot se pač vedno) da se je potrebno pri organizaciji posluževati gostinstva (gostiln, kmetov, planinskih koč) in manj lastne režije. V nasprotnem primeru si odvisen od števila udeležencev, ki ga je nemogoče predvideti...
V našem sredogorju (beri subaru accesible) je ogromno planinskih domov katere lahko obiščemo. Veliko je tudi boljših kot ta na Čavnu...
V glavnem, bilo mi je super v Vaši družbi in hvala vsem za udeležbo...
Zelo si želim enkrat videti Mrzlico. Bom probal "zmanegirat" doma za jutri.
Služba me tudi čaka 29., a ne bo težav...
Karel: Ognjemet je bil pa res lep. Sprašujem, če ga je kdo v dolini videl, a nisem še našel pritrdilnega odgovora. Sicer je bil pa namenjen nam...
Izkazalo se je ZA DOBRO, (kot se pač vedno) da se je potrebno pri organizaciji posluževati gostinstva (gostiln, kmetov, planinskih koč) in manj lastne režije. V nasprotnem primeru si odvisen od števila udeležencev, ki ga je nemogoče predvideti...
V našem sredogorju (beri subaru accesible) je ogromno planinskih domov katere lahko obiščemo. Veliko je tudi boljših kot ta na Čavnu...
V glavnem, bilo mi je super v Vaši družbi in hvala vsem za udeležbo...
Zelo si želim enkrat videti Mrzlico. Bom probal "zmanegirat" doma za jutri.
Služba me tudi čaka 29., a ne bo težav...
Karel: Ognjemet je bil pa res lep. Sprašujem, če ga je kdo v dolini videl, a nisem še našel pritrdilnega odgovora. Sicer je bil pa namenjen nam...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov