Originalna predelava ne obstaja. Obstaja le original, vse ostalo je predelava.
Če je tvoj avto v originalnem stanju -> ni predelan. :.sup
Kapiš?
Avto je v originalnem stanju samo za zadnji spojler ne vem-samo POLICISTU to nisem mogel dopovedat in je hotel da je to upisano v homoligacijskem kartončkugorazd0 napisal/-a:Bom napisal še enkrat - tokrat bolj počasi...
Originalna predelava ne obstaja. Obstaja le original, vse ostalo je predelava.
Če je tvoj avto v originalnem stanju -> ni predelan. :.sup
Kapiš?
Ja prospekt te lahko reši iz te težave. Sem imel pred časom isto zadevo. Sem mal preveč tišal, kar je blo očitno, sam policaja nista imela radarja, se je pa obesu ravno na škrgo. Ko sem mu zatrdil, da je škrga na foresterju dieslu original, mi je trdil, da to ni res.gorazd0 napisal/-a:Če je vse serijsko se pa ne sekiraj. Morda je res imel slab dan, v vsakem primeru pa nisi v prekršku.
Brošurca bi res znala pomagat.
Točno tako je.Zdaj se kr malu z strahom vozim ker se mi ne da spet kregat z kakšnim pametnim policistomHuskY napisal/-a:Bože milo kaj ne slišiš. Človek ki nima vsaj malo pojma o avtomobilih, nebi smel biti policaj na cesti! Kot da bi jaz delal v lekarni, pa nebi imel pojma kaj imam na policah.
Kazni ni bilo ker so se me spet kao usmilili.Imprezo sem spravo v garažo na vrsti je jeep,ki ni tako upadlivstrojnik005 napisal/-a:Leon pa saj nisi dobu nobene kazni ane? Jaz se vsak dan vozm čez celje, in zgleda da imam pretih avspuh in da ne opazijo karavan GTjke
Mi nekot ne grata dat slike gor bom še mal probavalimpreza911 napisal/-a:daj kako sliko od tvoje impreze
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov