Brez bagerista nebi šlo
Pa brez Sizifa tudi ne.
Upam da Kurčev potok ostane v ceveh.
ze na ravnini si mi mal pa po mal bezal, cez ovinke si pa vidu mojo ladjo....vsepovsod, sam ne po neki lepi linijibojc T napisal/-a:x2![]()
Birdy, sem te se mal čakal....
Sranja - poznamo računalničarji.nebivedu napisal/-a:Tudi sam se bom oddolžil na drugačen način.
Na žalost se pri majhnem otroku nič ne izzide več tako kot bi si sam želel, ampak se bom počasi moral navadit na to. Na žalost je pa tudi druga mnogo bolj boleča zadeva na pohodu. Računalničarji bodo vedeli (mogoče) kaj je karpalni kanal, ostali pa najbrž bolj poznajo izraz "gluhe roke". Ja, 28 let računalnikov se pozna in to na najgrši možen način. Sicer se je začelo že pred kakim letom in pol, ampak trenutno je pa v fazi, ki je ne privoščim nobenemu. Karkoli delaš, kakorkoli se obrneš, jokaš, stokaš in se dereš od bolečin, roke pa od rame do dlani ne delajo tako kot bi morale.
Hvala za ponujen kavč vendar trenutno ga nimam kam dat,ko se zadeva unese in posuši sem pa interesent zanj.Hvala še enkrat :.supDušan napisal/-a:Tudi jaz žal nisem mogel priti, Karli me pa zanima če potrebuješ sedežno + lahko senaredi v ležišče?
V garaži nam sam plac odžira, bi jo podaril in dostavil.
Smo na suhem in tudi oblečeni smo dovolj tako,da zaenkrat najlepša hvala.gore napisal/-a:Skratka - Karli - ali oblek imate dosti (za mulce se mogoče pri nas še kaj najde)?
Tudi jaz upam na najboljše padati pa je šele začelo tako,Psssiho napisal/-a:Karl upam, da voda lepo odtekain da je najuhj že mimo
LP
+1Žaan_Turbo napisal/-a:Če boš karkoli rabil me poklič!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov