Outback 2.5 turbo informacije

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
dreja
Novinec
Prispevki: 3

Outback 2.5 turbo informacije

Odgovor Avtor: dreja » 03. December 2012, 19:37

Pozdravljeni,
zadnje case iscem avto za druzino (in hkrati za svojo duso :) ), tako da se zanimam za Legacy-e in Outbacke.
Zasledil sem, da se v tujini prodaja Outback l. 2008, 2.5 turbo (245 KM), avtomatski menjalnik (Si drive).

Zgleda, da so ti modeli se redkejsi kot 3.0R.

Prosil bi, ce mi lahko kaj vec poveste kaj vec o tem avtomobilu.
Ima ta model oznako XT ?
Obstaja le z avtomatskim menjalnikom ?
Je misljen bolj kot luxuzni avto, ali bolj kot "ziv avto", npr. za si dat duska po ovinkih ?
Kako je z voznjo po slabsih cestah (offroad-u) v primerjavi z navadnim, 2.5i outbackom ? Predvsem me zanima razlika v pogonu (visko sklopka, LSD,... ) ? Reduktorja nima.
Potencialni problemi, oz. hibe ?

Hvala in LP Andrej

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Re: Outback 2.5 turbo informacije

Odgovor Avtor: gorazd0 » 03. December 2012, 21:45

Za EU trg pomojem nikoli ni bil namenjen. Kar pomeni, da je na voljo z volanom na desni (UK, Japonska, Avstralija,..); mogoče tudi v ZDA.

Lahko pa da se motim. :D
Fiat.
Brez panike.

dreja
Novinec
Prispevki: 3

Odgovor Avtor: dreja » 04. December 2012, 07:37

Ta ki se prodaja ima volan na levi, torej EU ali USA trg...

LP Andrej

Uporabniški avatar
icko
Uporabnik foruma
Prispevki: 826
Kontakt:

Odgovor Avtor: icko » 04. December 2012, 09:03

Outback xt je proizvod za ameriški trg in tudi narejen v usa. Ponavadi je max opremljen usnje, dvojna strešna okna ločena klimatska itd. 2,5turbo z 250Km.Zverina da te vrže. Pomoje enak motor kot v Imprezi. (popravite če se motim)Ni jih malo tudi z ročnim menjalnikom. Američani ga zelo hvalijo. Njega dni sem se z mislijo na uvoz tudi sam poigraval, a me je neslo v druge vode.
Najlaže je tako da poiščeš zanesljivega uvoznika iz slo ali D, ki uvaža iz usa, mu pokažeš avto in naj ti ga "zrihta" z vsemi papirji vred, pa mu pustiš tistega jurčka provizije. Prišlo te bo skoraj sigurno nad 11K€. Samo boš verjetno edini v slo ki ga bo imel. :D
Poiščeš ga lahko na : http://www.cars.com/" onclick="window.open(this.href);return false; V lokacija (zip) vpišeš national search, tako da pokriva celotno usa.
Specifikacije: http://www.theautochannel.com/news/2004 ... 72654.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lp

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost