Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
A ste še vsi živi? Se je pri komu stemnilo? So komu na dvorišče padale nove mašine? 
Beliblisk še brca.....je pa blo temno dokler nism polkn odpru 
Men je zanč nasprot prletu en temn hatch (nism uspel prepoznat kater avto je sploh bil), s plavimi lučkami v maski in sireno. Letu je pa k živ norc. Če bi mel ogret avto bi kr obrnu pa probu za njim da vidm če se ga da prehitet. :P
Kolkr vem sirena ni obvezna in se ponoči načeloma ne uporablja.Thomas22 napisal/-a:Jaz sem pa pri nas dohtarj videl, ko je dirkal nekam s svojim avtom in modro utripajočo lučko na armaturi. Zato sem mislil, da je bil ta v Hondi tudi tak.
Jaz bi tega sankcioniral zaradi ubijalske vožnje. OK, bil je na nujni vožnji, imel je lučko, ne pa tudi sirene...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ali ve kdo 100%, ali je dovolj, če imam v vozilu fotokopijo Potrdila o skladnosti (za posamično odobreno vozilo)?
Original bi raje hranil doma na varnem, ker dvojnika verjetno tudi ni tako zelo enostavno dobiti...
D.
Original bi raje hranil doma na varnem, ker dvojnika verjetno tudi ni tako zelo enostavno dobiti...
D.
Ne vem. Sam nimam nikoli s seboj originala, ker je precej nepraktičen. Nikoli me še nihče ni vprašal za to potrdilo, pa imam vedno s seboj 10x prepognjeno kopijo.
Lp
Lp
'05 Outback 2.5 AT LPG
- markoter
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 645
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Se pridruzujem zeljam in zelim enako vsem enako mislecim
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6701520&show=1" onclick="window.open(this.href);return false; se kdo spozna na te mašine/avte?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Uporabnik NejcT glede na to da ma Nissana.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ja sam 2.9 je čist druga mašina ko 2.5 vrjetno.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Nissan for me no more
Imel sem Patrola, mašino 2.8.
O Navari vem le toliko, da je 2.5 mašina brez turbine precej lena (uradni podatek je 82 konjev, nevem, kje so našli 106), pred kupovanjem pa je pri teh avtomobilih potrebno obvezno pregledat glavo (avto hladen vžgeš, odpreš pokrov hladilnika in upaš da ni mehurčkov ali bognedaj gejzirja...), ker je imel Nissan velike probleme z premajhnimi hladilniki.
Če vprašaš mene, bi raje vzel Hiluxa.
Imel sem Patrola, mašino 2.8.
O Navari vem le toliko, da je 2.5 mašina brez turbine precej lena (uradni podatek je 82 konjev, nevem, kje so našli 106), pred kupovanjem pa je pri teh avtomobilih potrebno obvezno pregledat glavo (avto hladen vžgeš, odpreš pokrov hladilnika in upaš da ni mehurčkov ali bognedaj gejzirja...), ker je imel Nissan velike probleme z premajhnimi hladilniki.
Če vprašaš mene, bi raje vzel Hiluxa.
A ni tole nissan king cab in ne navara?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nejc - a si prodal garo?
Zanimivo; tole s premajhnimi hladilniki je problem tudi pri starejših Hondah (Kiviki 5, 6 gen..). VTi je ok, ostali so pa premajhni (in s tem pridejo vsi potencialni problemi). K sreči Subaru pri tem ni šparal (je pa na horuk naredu dizla). Moj (subaru) mehanik je želel menjat Forija, pa ga bo zaenkrat kar vozil, samo zato, ker ne ve kaj naj kupi (ne gleda samo Subaruja).
Prav da je vse bolj al manj "ukurcu".
Zanimivo; tole s premajhnimi hladilniki je problem tudi pri starejših Hondah (Kiviki 5, 6 gen..). VTi je ok, ostali so pa premajhni (in s tem pridejo vsi potencialni problemi). K sreči Subaru pri tem ni šparal (je pa na horuk naredu dizla). Moj (subaru) mehanik je želel menjat Forija, pa ga bo zaenkrat kar vozil, samo zato, ker ne ve kaj naj kupi (ne gleda samo Subaruja).
Prav da je vse bolj al manj "ukurcu".
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Zanimivo
http://www.gizmag.com/the-100-most-reli ... rder/5657/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gizmag.com/the-100-most-reli ... rder/5657/" onclick="window.open(this.href);return false;
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost