Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
forester
Ta stvarca se mi dopade.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6867123&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
je kdo slučajno iz primorske in seveda čebi imel čas za ogled, sem popoln grenhorn kar se tiče subarujev, Vipavska dolina
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6867123&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
je kdo slučajno iz primorske in seveda čebi imel čas za ogled, sem popoln grenhorn kar se tiče subarujev, Vipavska dolina
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
prvega sem enkrat gledal,pa je karoserija rjasta,ne preveč.
Subaru Impreza RS
Točno to sem hotel napisat. Pa so bili tak letnik 1.6 ali 1.5?beliblisk napisal/-a:Škoda da ni nobene slikce od motorja......drgač je vrjetn sam 2,0 turbo wannabe
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6578625&show=1
vem da je bilo že dosti govora, ampak kaj je - teh motorjev, kolikšna je poraba in kaj najprej crkne...bi mogoče menjal avensisa za tole...
lp,a.
vem da je bilo že dosti govora, ampak kaj je - teh motorjev, kolikšna je poraba in kaj najprej crkne...bi mogoče menjal avensisa za tole...
lp,a.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Glavna gred je problem.....poraba pa verjetno cca 6,5.
.....sicr pa mislm da maš kot kupec od posrednika 1 leto kritja za večje okvare,če se ne motm.....
.....sicr pa mislm da maš kot kupec od posrednika 1 leto kritja za večje okvare,če se ne motm.....
aha...kaj pa je problem z gredjo...ja lahko vzamme letno garancijo...sem poklical mojega mehanika, ki je skoraj sosed in pravi da je avto super ohranjen, grem pogledat...bom poročal če je še kdo interesent...beliblisk napisal/-a:Glavna gred je problem.....poraba pa verjetno cca 6,5.
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Le poročaj, potem pa, če je res tako uredu, imamo lahko tekmovanje, kdo da več.
Oziroma, lahko istočasno štartamo od doma (je iz Jesenic pa Podljubelja prbližno isto), potem pa, kdor prej pride prej melje (pa upamo, da ne glavno gred).
No, čisto zares, tudi mene zanima, kakšen je avto, ga že kar nekaj časa gledam.
lp Aleš
Oziroma, lahko istočasno štartamo od doma (je iz Jesenic pa Podljubelja prbližno isto), potem pa, kdor prej pride prej melje (pa upamo, da ne glavno gred).
No, čisto zares, tudi mene zanima, kakšen je avto, ga že kar nekaj časa gledam.
lp Aleš
Oblika tega modela z škrgo je vrhunska......ene lepe antracid 18" pa STI zice pa bi blo to to :.sup
...pa nej vama gred služi....
...pa nej vama gred služi....
no, bil, videl, peljal, sel:)
avto je brez praske, sprednji in zadnji odbijač sta bila štrihana zaradi prask, drugače se na avtu ne pozna kakšnih znakov kakšnih trkov, notranjost je res lepa, sicer manjka navigacija in usnje, ampak ostalo je vse...avto se pelje dobro, mehak volan in podvozje, malo me je zmotilo pri polnem pospeševanju iz ovinka da avto malo zapleše( beri se nagne), ampak sem se spomnil, da to ni sti:), sam motor suh, narejen servis , zamenjane zadnje ploščice ( danes ),nima pdcja; servisne knjige ni, je pa avto v sloveniji servisiran nekje v okolici je rekel...moj mehanik pravi, da je ok, potem je ok:) Pri priganjanju ima motor dodan zvok piskanja, se mi zdi da turbine, zmotilo me je le prestavljanje, sa mi zdi da se hoče nekaj zatikat, mogoče sem jaz samo drugače navajen, aja čip na 175 km in 400 nm še enih 200€
, potem je pa že kar spodoben avto:) poraba 6.6 pa nisem počasi vozil...cena se da še malo zglihat:) jutri grem pogledat spet, so pa kar trije v paci:) lexus, audi in ta...bomo videli kaj bo noč prinesla... upam da je bilo komu v pomoč...
avto je brez praske, sprednji in zadnji odbijač sta bila štrihana zaradi prask, drugače se na avtu ne pozna kakšnih znakov kakšnih trkov, notranjost je res lepa, sicer manjka navigacija in usnje, ampak ostalo je vse...avto se pelje dobro, mehak volan in podvozje, malo me je zmotilo pri polnem pospeševanju iz ovinka da avto malo zapleše( beri se nagne), ampak sem se spomnil, da to ni sti:), sam motor suh, narejen servis , zamenjane zadnje ploščice ( danes ),nima pdcja; servisne knjige ni, je pa avto v sloveniji servisiran nekje v okolici je rekel...moj mehanik pravi, da je ok, potem je ok:) Pri priganjanju ima motor dodan zvok piskanja, se mi zdi da turbine, zmotilo me je le prestavljanje, sa mi zdi da se hoče nekaj zatikat, mogoče sem jaz samo drugače navajen, aja čip na 175 km in 400 nm še enih 200€
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Lexus je že šel, tko da sam še S4 ostane. Se zna dobr pelat
lp Aleš
lp Aleš
ja s4 še ostane, ampak glede na porabo nima smisla, delam 150 km na dan in za to pot po acju ravno ne rabm v8:)....čakamo naslednji lexus, tudi a6 je v redu , če le pridemo skupaj s ceno...timoban napisal/-a:Lexus je že šel, tko da sam še S4 ostane. Se zna dobr pelat![]()
lp Aleš
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
un lexus se imel top opremo samo da je dizel bilsubi4x4 napisal/-a:ja s4 še ostane, ampak glede na porabo nima smisla, delam 150 km na dan in za to pot po acju ravno ne rabm v8:)....čakamo naslednji lexus, tudi a6 je v redu , če le pridemo skupaj s ceno...timoban napisal/-a:Lexus je že šel, tko da sam še S4 ostane. Se zna dobr pelat![]()
lp Aleš
ta lexus v srebrni barvi je bil bencinar z vso opremo, on ne bo nikoli vzel diesela notri...hud lexus je bencinar:) pravi..čeprav imam sam enak motor v avensisu in je bil navdušen na motorjem, očitno je postavitev v lexusu problematična in pa glave rade puščajo...drugače sem pa malo razičaran nad isom, saj je veliko manj prostora kot v avensisu, ampak je pa zato veliko lepši:)MPS napisal/-a:un lexus se imel top opremo samo da je dizel bilsubi4x4 napisal/-a:ja s4 še ostane, ampak glede na porabo nima smisla, delam 150 km na dan in za to pot po acju ravno ne rabm v8:)....čakamo naslednji lexus, tudi a6 je v redu , če le pridemo skupaj s ceno...timoban napisal/-a:Lexus je že šel, tko da sam še S4 ostane. Se zna dobr pelat![]()
lp Aleš
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Jaz bi se EURO4 dieslov rajši izogibal. V Nemčiji je bilo kar nekaj primerov počenih glavnih gredi. Na švedskem so zamenjali 109 teh motorjev. Tudi pri nas je vsaj eden tak (forester). Zdaj so že izven garancije. Vprašanje, če ti pri nas brezplačno zamenjajo motor v primeru take okvare po poteku garancije.subi4x4 napisal/-a:aha...kaj pa je problem z gredjo...ja lahko vzamme letno garancijo...sem poklical mojega mehanika, ki je skoraj sosed in pravi da je avto super ohranjen, grem pogledat...bom poročal če je še kdo interesent...beliblisk napisal/-a:Glavna gred je problem.....poraba pa verjetno cca 6,5.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov