Živjo!
Kaj bi lahko bilo narobe pri mojem OUTBACKU 2009 letnik (še prejšni model) 2.5i, da včasih težko vžge ali pa sploh ne ? Štarter vrti normalno samo vžgat pa noče, če daš gas pomaga in vžge. To se dogaja čisto naključno recimo da se mi zgodi 2x na teden. Akumulator sem ravno zaradi tega zamenjal in ni nič bolje.
OUTBACK težko vžge
Re: OUTBACK težko vžge
Pozabil sem še povedat, da se to dogaja, da težko vžge samo, ko je avto nekaj časa na mrazu, ko ga imam v ogrevani garaži je vedno OK
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Lahko bi bil senzor temperature hladilne tekočine oz. tudi kak konektor le-tega...
Najbolje bi bilo zjutraj, ko so pogoji 'primerni', priklopit diagnostiko in videt, kakšno temperaturo hladilne tekočine 'vidi' ECU.
D.
Najbolje bi bilo zjutraj, ko so pogoji 'primerni', priklopit diagnostiko in videt, kakšno temperaturo hladilne tekočine 'vidi' ECU.
D.
Ok hvala za nasvet, bomo probal prklopt tester pa pogledat
Sam sem enak problem rešil z nastavljanjem ventilov.
Jeremy Clarkson o Subaru Outbacku:
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov