Avtošola... Richard Burns Rally (PC game)
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
a bi mogoče kdo vedu kaj bi blo narobe z volanom oziroma pedali.
stvar je pa taka: kr gas mi skos na sredini kaže, ko pohodim na bremzo mi gre nazaj na nulo položaj gasa, ko po pohodim gas mi pa pokaže od sredine gasa do konca gasa.
tko da ubistvu sploh ne morm bremzat, pa skos mi drži gas na sredini
LP
stvar je pa taka: kr gas mi skos na sredini kaže, ko pohodim na bremzo mi gre nazaj na nulo položaj gasa, ko po pohodim gas mi pa pokaže od sredine gasa do konca gasa.
tko da ubistvu sploh ne morm bremzat, pa skos mi drži gas na sredini
LP
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
prej ste hotli met tabele...
moji online rezultati; offline takorekoč ne vozim...
klik
verjetno boste opazili, da mi asfalt ne sede... in se ga izogibam..."cote" in ostale francoske...
vozim reduced damage, 3+ SS... je treba prit do konca rejlija.... včasih ubijem fotografa/dva...
moji online rezultati; offline takorekoč ne vozim...
klik
verjetno boste opazili, da mi asfalt ne sede... in se ga izogibam..."cote" in ostale francoske...
vozim reduced damage, 3+ SS... je treba prit do konca rejlija.... včasih ubijem fotografa/dva...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
če daš na realistic te rukenjo iz rallya in pokličejo helikopter
PS...tale je pa ful enostavn za narest, in dovolj trdenhttp://www.subaru-slo.net/userpix/133_zic_1.jpg
PS...tale je pa ful enostavn za narest, in dovolj trdenhttp://www.subaru-slo.net/userpix/133_zic_1.jpg
Mahh, men s temi volani nekak ne gre - vedno sem vozil s tipkovnico
to igrco pa včeraj itak prvič. Šele ko sem se vozil počasi sem naredil en majčkeno boljši rezultat - drugače nonstop na strehi 
Tale zic na sliki pa bi naredu z minimalnimi stroški, en subi sedež - jest mam dva še doma pa nekaj 2×2 cm kotnih cevi - malo švasa malo žice evo vam nove špil zice
Tale zic na sliki pa bi naredu z minimalnimi stroški, en subi sedež - jest mam dva še doma pa nekaj 2×2 cm kotnih cevi - malo švasa malo žice evo vam nove špil zice
Če kdo dvomi... da je to le "igra"... po 5ih pirih sem stolker avto in povozil 2 fotoreporterja... vse skup je katastrofa... raj neham igrat, pa še enga kozla uničim

bom raj jutri kak online odpeljal... če kdo hoče - predlogi (vržena rokavica):
rally 1
rally2
priprava igre na online turnirje zahteva malo telovadbe;
Navodila v slovenščini
če hočte vozit npr. imprezo 05... je telovadbe mal več...
Navodila za menjavo avta
Impreza Atkinson 2005
skin kopirate v F:\RBR\Cars\IMPREZA05\ (nardite nov folder impreza05)
Fizika Impreza 2005 WRC
fizoko kopirate - povozite (shrante si original) v F:\RBR\physics.rbz\Physics\s_i2003\
navodila (tist PDF) so dobra... sledite jim...
PS: rekordni časi na določeni progi (Cote, School stage...) s kerimi se "duvate" tlele so čist ok; sam so irelevantni,... saj rally obsega več brzincev... določen damage model,... šteje le končni rezultat - kdo pride najhitrej bolj al manj cel do konca.
Pridte gor - online turnir, pa da vidmo, kje je kdo; zaenkrat sem jaz bol zadaj...
mogoče (upam) bo pojutrišnjem kdo drug?
bom raj jutri kak online odpeljal... če kdo hoče - predlogi (vržena rokavica):
rally 1
rally2
priprava igre na online turnirje zahteva malo telovadbe;
Navodila v slovenščini
če hočte vozit npr. imprezo 05... je telovadbe mal več...
Navodila za menjavo avta
Impreza Atkinson 2005
skin kopirate v F:\RBR\Cars\IMPREZA05\ (nardite nov folder impreza05)
Fizika Impreza 2005 WRC
fizoko kopirate - povozite (shrante si original) v F:\RBR\physics.rbz\Physics\s_i2003\
navodila (tist PDF) so dobra... sledite jim...
PS: rekordni časi na določeni progi (Cote, School stage...) s kerimi se "duvate" tlele so čist ok; sam so irelevantni,... saj rally obsega več brzincev... določen damage model,... šteje le končni rezultat - kdo pride najhitrej bolj al manj cel do konca.
Pridte gor - online turnir, pa da vidmo, kje je kdo; zaenkrat sem jaz bol zadaj...
mogoče (upam) bo pojutrišnjem kdo drug?
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov