lp miha
Antena za avtoradio
Antena za avtoradio
Zanima me če kdo ve kje naj bi bila antena za avtoradio v Legay-ju 2004 letnik sedan? Predvidevam da je speljana po zadnjem steklu, vendar me zanima kje poteka napeljavo do stekla, ker mi radio zelo slabo lovi programe večinoma jih sploh ne. Ali je možno da je kakšen drug vzrok zato, jaz nimam pojma o elektriki
.
lp miha
lp miha
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Antena za avtoradio
Predvidevam, da je letnik 2004 že BL/BP model?
V tem primeru je antena na notranji strani zadnjega stekla (prtljažnik), zgoraj:
Kje in kako je napeljan kabel, ne vem. Vem pa, da je v konzoli za masko konektor za antenski kabel:
Konektor je oz. bi moral biti 'pripet' na plastiko na levi strani konzole (na sliki je že 'odpet'):
D.
V tem primeru je antena na notranji strani zadnjega stekla (prtljažnik), zgoraj:
Kje in kako je napeljan kabel, ne vem. Vem pa, da je v konzoli za masko konektor za antenski kabel:
Konektor je oz. bi moral biti 'pripet' na plastiko na levi strani konzole (na sliki je že 'odpet'):
D.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Hmm.... nč mi ne diši konzole razdirat, ker tega še nisem počel pa skrbi me da nebi kaj polomil pol pa to ropota med vožnjo, no ampak zgleda bo treba. Ni mi pa jasno zakaj bi bil kabel odpet. Hvala za koristen odgovor.
lp miha
lp miha
Je pa lahko problem tudi, če nimaš več originalnega radia in nekdo ni pravilno zvezal novega.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Pri modelu od 2004-2006 - dvomim.Thomas22 napisal/-a:Je pa lahko problem tudi, če nimaš več originalnega radia in nekdo ni pravilno zvezal novega.
D.
Tud jst mislem da ni bil menjan saj je tak originalen vgrajen skupaj z klimo. obstaja pa možnost da so kaj razdiral pa niso dali nazaj tako kot bi mogli ker je na radiu napis BOSE, ne wem ali so prodajali tako ozvočenje originalno ali so potem kaj lastniki sami spreminjali.
lp miha
lp miha
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
BOSE!?indijanc napisal/-a:Tud jst mislem da ni bil menjan saj je tak originalen vgrajen skupaj z klimo. obstaja pa možnost da so kaj razdiral pa niso dali nazaj tako kot bi mogli ker je na radiu napis BOSE, ne wem ali so prodajali tako ozvočenje originalno ali so potem kaj lastniki sami spreminjali.
Daj ti kako fotko tega prilepi, to me pa res zanima...
D.
Evo takole izgleda, čeprav sam bolj mislim da je le nalepka, mogoče zaradi zavajanja kupcev kaj pa veš. Aja mal bolj boge slike so ker so z mobitelam slikane, upam da se dovolj vidi.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ja, tole je čisto klasičen Subaru / Kenwood GX-201LH... In BOSE nalepka. 
Sem se že bal, da sem spregledal kakšno BOSE varianto za moj avto.
D.
Sem se že bal, da sem spregledal kakšno BOSE varianto za moj avto.
D.
Sem iskal slike na netu in sem prišel do istega zaključka ja. Morm pa rečt da se je edn kar pomatral da je tako naravnost nalepil
. Ko sem si prej ogledoval šipo "anteno", radio,.... me zanima ali je možno da folija ki je nalepljena na steklo (zatemnitev stekel) moti anteno-signal??
lp miha
lp miha
Sej na prvi sliki se vid, da ma nalepka mehurčke
Drgač pa folija dvomim, da bi motla signal.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ja, ene vrste folij lahko vplivajo, ker so narejene s kovino.
http://www.tinteks.com/index.php?page=info - išči 'radio'...
D.
http://www.tinteks.com/index.php?page=info - išči 'radio'...
D.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Da ne načenjam nove teme...
V OBw 2002 mi zelo slabo vleče radio radijske postaje, oz. mi jih skoraj ne...
Je že imel kdo tak problem? Nekaj sem bral na tujih forumih, da bi bilo to lahko zaradi aftermarket radia.
Ali je kakšna druga opcija da to rešim? Dodatna antena? Kakšen ojačevalec signalov?
Lp
V OBw 2002 mi zelo slabo vleče radio radijske postaje, oz. mi jih skoraj ne...
Je že imel kdo tak problem? Nekaj sem bral na tujih forumih, da bi bilo to lahko zaradi aftermarket radia.
Ali je kakšna druga opcija da to rešim? Dodatna antena? Kakšen ojačevalec signalov?
Lp
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Še jaz imam vprašanje. Verjetno je tudi na mojem legacyju 2000, antena nekje zadaj skrita.. Noter je sicer nek drug radio (CD, brez mp3 in usb), postaje pa lovi zadovoljivo, ampak ne najbolje. Pač, najbolj me zanima, kje se nahaja antena :-D
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Pri meni je v levem bočnem steklu zadaj.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov