ZAVORE IMPREZA WRX STI
Re: ZAVORE IMPREZA WRX STI
Živjo.
Tud jst bom v kratkem moral nabaviti zavorne ploščice. Zanima me, ali grejo original diski in Performance friction ploščice uredu skupaj. Kje nabavljate te ploščice in koliko je cena?
Hvala za info!
Lp, Gašper
Tud jst bom v kratkem moral nabaviti zavorne ploščice. Zanima me, ali grejo original diski in Performance friction ploščice uredu skupaj. Kje nabavljate te ploščice in koliko je cena?
Hvala za info!
Lp, Gašper
Oj,
trenutno mam gor omenjeno kombinacijo in preden sem zadeve dobro "ulaufal", menjal sem namreč komplet diske - rabljene + nove ploščice sem bil malo v dvomih. Zdaj pa lahko rečem, da za te solde je zadeva super. Mogoče hladne niso tolk agresivne kot od Carbotecha XP8, katere sem mel prej, sam tam stane samo prednji par več kot vse štiri PF Z PF.11. Ko jih pa segreješ pa delajo dobr in res kokr je Andrej reku, ne prašijo, diski dalj časa zdržijo in pa ne cviljo - ker jest mam avto za vsak dan in mi je šlo že orenk na živc. Sam sem full zadovoljen, da sem se tako odloču, ker je odličen kompromis med ceno in kvaliteto.
Maš pa od PF tud višje cenovne razrede - odvisno od materiala, sam so pa cene tud
. Ostale info pa na ZS!
trenutno mam gor omenjeno kombinacijo in preden sem zadeve dobro "ulaufal", menjal sem namreč komplet diske - rabljene + nove ploščice sem bil malo v dvomih. Zdaj pa lahko rečem, da za te solde je zadeva super. Mogoče hladne niso tolk agresivne kot od Carbotecha XP8, katere sem mel prej, sam tam stane samo prednji par več kot vse štiri PF Z PF.11. Ko jih pa segreješ pa delajo dobr in res kokr je Andrej reku, ne prašijo, diski dalj časa zdržijo in pa ne cviljo - ker jest mam avto za vsak dan in mi je šlo že orenk na živc. Sam sem full zadovoljen, da sem se tako odloču, ker je odličen kompromis med ceno in kvaliteto.
Maš pa od PF tud višje cenovne razrede - odvisno od materiala, sam so pa cene tud
Končno sem tudi jaz zmontiral svoje nove zavore ,po premisleku in nekaj nasvetih ,sem se odločil za stoptech diske in ploščice ,menjal sem tudi zavorne cevke in boljšo zavorno tekočino. Čez čas sporočim kako sem zadovoljen.
odvisno katero serijo si dal, ampak jaz sem ful zadovoljen, ravno jutri menjam še zadnje diske + ploščicePETI napisal/-a:Končno sem tudi jaz zmontiral svoje nove zavore ,po premisleku in nekaj nasvetih ,sem se odločil za stoptech diske in ploščice ,menjal sem tudi zavorne cevke in boljšo zavorno tekočino. Čez čas sporočim kako sem zadovoljen.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Živjo!
Do pred kratkim sem imal serijske diske na sti 07 in Pf ploščice. Kljub temu, da sem po vožnji zavore dobro shladil so se zvili. Zaviralo je zadovoljivo, ne pa nevem kako dobro.
Lp
Do pred kratkim sem imal serijske diske na sti 07 in Pf ploščice. Kljub temu, da sem po vožnji zavore dobro shladil so se zvili. Zaviralo je zadovoljivo, ne pa nevem kako dobro.
Lp
Zvili so se najverjetneje zaradi čeljusti,ki niso delovale tako kot treba.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Brembo čeljusti je izredno kvaitetna in je težko problem v njih samih.
Jaz bi se odločil za mehkejše ploščice, da bo bolj bremzalo in manj grelo...
Jaz bi se odločil za mehkejše ploščice, da bo bolj bremzalo in manj grelo...
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Hvala za info!
lp
lp
Mislim da je problem, da SO delovale tako kot je treba.karel napisal/-a:Zvili so se najverjetneje zaradi čeljusti,ki niso delovale tako kot treba.
Type 25
Jaz imam spredaj čisto enakomerno znucane ploščice ferodo ds2500, na ene 40%, diski (fake brembo) pa imajo 1mm roba in tresejo. Bomo vidl kako se bodo obnesl novi pocen diski. :P
Tud jst bom sprobu kombinacijo enih poceni diskov in boljsih zavornih ploscic. Mogoce se pa dobr obnese.irCAR81 napisal/-a:Jaz imam spredaj čisto enakomerno znucane ploščice ferodo ds2500, na ene 40%, diski (fake brembo) pa imajo 1mm roba in tresejo. Bomo vidl kako se bodo obnesl novi pocen diski. :P
Type 25
Drgac so cca 400 eur dvodelni :.sup
Enkrat jih zakuriš, da vrže material, nato jih daš osvežit na enmu boljšemu drejarju na stružnico in imaš praktično buletproff diskeUrshy-sti napisal/-a: Tud jst bom sprobu kombinacijo enih poceni diskov in boljsih zavornih ploscic. Mogoce se pa dobr obnese.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost