a ma kdo kakšen info o tej gumi? Cena je naravnost smešna - cca 98 eur/kos.
BRIDGESTONE RE002 Potenza Adrenalin
BRIDGESTONE RE002 Potenza Adrenalin
Alo,
Re: BRIDGESTONE RE002 Potenza Adrenalin
Verjetno 225/45 r 17 :.sup
Ja za 225/45 r17! Sam XL pride pa cca. 111 eur/kom. Verjetn je ta bol za Sti kot brez ojačanga roba. Vseen ugodno, sam zgleda ni še noben sprobal ker je še dokaj nova. Mah verjetn je najbol na RE070 ostat. Za cca 105 eur/kom po moje ni kej za razmišlat.
070 je no brainer za tak dnar 
- tjordan1
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 345
- Kraj: Kostanjevica na Krki
jaz jo imam in sem zelo zadovoljen v dežju zelo dobr drži res uredu,in po suhem je kr sprijeta z asfaltom,faj pa je k se ne sliš da bi bile glasne,sploh nič če imaš glasen ror vzadej al pa radijo naglas
.vsekakor vredna tega denarja.
je treba šparat,pa ni važn kolk košta.
A maš 91Y al 94W XL? A kdo ve kolk je kej razlike na splošno med gumami med 91Y al 94W XL?
Sem jih nabavil lansko leto in so zelo v redu. Dobro primejo in res niso glasne. Dimenzija 245/40/18 in cena okoli 230€/kos.
Impreza Sti 08
230 eur kos?awdfun napisal/-a:Sem jih nabavil lansko leto in so zelo v redu. Dobro primejo in res niso glasne. Dimenzija 245/40/18 in cena okoli 230€/kos.
...za te miljone se dubi pa tut že kej bolšga.....
A nisi pustil da ti dajo kaj popusta?awdfun napisal/-a:Sem jih nabavil lansko leto in so zelo v redu. Dobro primejo in res niso glasne. Dimenzija 245/40/18 in cena okoli 230€/kos.
Type 25
Z davkom sem dalj za eno 220€ s popustom. Kupil sem jih lansko leto in takrat so bile cene takšne. Michelin Pilot sport za isto dimenzijo in isti hitrostni razred je bila še 20€/kos dražja.Urshy-sti napisal/-a:A nisi pustil da ti dajo kaj popusta?awdfun napisal/-a:Sem jih nabavil lansko leto in so zelo v redu. Dobro primejo in res niso glasne. Dimenzija 245/40/18 in cena okoli 230€/kos.
17" so bistveno cenejše.
Impreza Sti 08
Res čudno,da je blo lani skor 45 eur več po komadu 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov