Tole za posodit pa ni slaba idejastrojnik005 napisal/-a:Da bi si jo za tist dan sposodil od koga si razmišljal? Če misliš obe luči prodajat povej
Impreza GT by 4WD
Re: Impreza GT by 4WD
Ne vem kje sem imel glavo ko sem kupoval to Imprezo. 
Izgleda da sem kupoval bolj s srcem kot z glavo...
Avto ima vgrajen alarm z daljinskim centralnim zaklepanjem.
Ob nakupu nisem probal zakleniti avta s ključem in seveda kasneje ugotovim,da se s ključem vrat ne da zakleniti. Tudi ključavnica prtljažnika se ne premakne.
Zanima me ali bom zdaj moral menjati tudi ključavnice ali kaj
:t:
Izgleda da sem kupoval bolj s srcem kot z glavo...
Avto ima vgrajen alarm z daljinskim centralnim zaklepanjem.
Ob nakupu nisem probal zakleniti avta s ključem in seveda kasneje ugotovim,da se s ključem vrat ne da zakleniti. Tudi ključavnica prtljažnika se ne premakne.
Zanima me ali bom zdaj moral menjati tudi ključavnice ali kaj
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Za začetek probaj namazat ključavnici in NEŽNO premigat s ključem (ampak res nežno, da ga ne odlomiš);
Pri mojem ključavnice na vratih zelo štekajo - zaradi neuporabe.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Hehe, nič ni narobe s tabo, vsi kupci Imprez smo isti
Sam da jo čimprej odpelemo
Sam da jo čimprej odpelemo
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Kot je Primož reku:kupu bi jo tut, če bi bla brez vrat :.sup
Ne da bi jo kupu brez vrat ampak sploh nebi pogruntal , da jih nibeliblisk napisal/-a:Kot je Primož reku:kupu bi jo tut, če bi bla brez vrat :.sup
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Bo kdaj konec težav s to "Radovljiško perfekcijo"?! 
Ključavnico sem našprical z WD-jem in jo nežno premigal,potem pa še malo manj nežno ,gorazd0 napisal/-a:Za začetek probaj namazat ključavnici in NEŽNO premigat s ključem (ampak res nežno, da ga ne odlomiš);
vendar se ne premakne.
Verjetno bo treba vse skupaj razdreti pa pogledat kaj je narobe
Poskusi še z druge strani. Snemi tapeto voznikovih vrat, daj ključ v ključavnico in z notranje strani obračanju ključa pomagaj s potegom vzvoda, ki gre s ključavnice.
Bomo probal še od znotraj 
Upam da se nisi za nakup odloču samo zarad mojih besed, da je avto v nulo, daj sam za kupt pa vozt
Js sm ta avto vidu enkrat in edinkrat na liftu le kakšen mesec po tem ko je bila pripeljana v Slovenijo (že takrat je falil nekaj vijakou katere NAJ bi njegov Mehanik tud nadomesu, in po besedah določenih ljudi NAJ bi tud bla redno servisirana)in kadar smo se srečal na cesti, nisem se pa nikol nič poglablov v ta avto, kupu pa jo je pa biuš prfoks za telovado z osnovne šole zato sem se takrt tud ustavu. Vidm pa kok jo je Mehanik dejansko poštimal po tvojih slikah in križevem potu.
Upam da čimprej zrihtaš da ti bo v veselje ne v obup
Upam da čimprej zrihtaš da ti bo v veselje ne v obup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Zanimivo je,da je bols kupt "top imprezo" za 3-7k ter pol porabt 5k in pol kile živcov za nepredvidene stroške kukr pa dt 12k za vrhunsko gtko al pa se mal stegnt do STIke
.........če sam pogledaš tri teme o imprezah z največ posti v zadnjem času.......
.........če sam pogledaš tri teme o imprezah z največ posti v zadnjem času.......
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
pomoje je to tak,kupijo gt-jke se vozijo par mesecev in spet gre v prodajo,na koncu je že tolko lastinkov da noben več točno neve kdaj je kaj bilo zamenjano.pol pride nekdo ki si avto želi,ga lepo napi..... kak je avto tip top.in na koncu tazaden nastrada,in vlaga za vse nazaj. 
Subaru Impreza RS
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost