P: Bugeye wagon WRX
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Bugeye wagon WRX
To so specifični avtomobili... Če biu meu bmw al pa AG skupino bi že šlo. Kok "južnih" fantinov vidš s takimi avti?
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
0klemz napisal/-a:To so specifični avtomobili... Če biu meu bmw al pa AG skupino bi že šlo. Kok "južnih" fantinov vidš s takimi avti?
Subaru Impreza RS
Nazalost vse to vem in vem da se bo prodajalo to dlje casa, ce se sploh bo seveda. Pomoje se bom prej navelical prodajati
Pac cene ne mislim vec kej spuscati, ker se mi zdi glede na nas in tuj trg povsem ok (se posebi ce pristejes vse stroske uvoza, prevoza itd) in bi si pljuval sam v lastno skledo. Drugi teden naredim se celo veliki servis.
Se malo bom vztrajal, ce ne bo nic bom pa pac reku bobu bob in bom imel subaruja in motor v tandemu
Pac cene ne mislim vec kej spuscati, ker se mi zdi glede na nas in tuj trg povsem ok (se posebi ce pristejes vse stroske uvoza, prevoza itd) in bi si pljuval sam v lastno skledo. Drugi teden naredim se celo veliki servis.
Se malo bom vztrajal, ce ne bo nic bom pa pac reku bobu bob in bom imel subaruja in motor v tandemu
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Me je že kr mal strah, ko bo pršu enkrat čas, ko bom svojga prodaju. Bom mogu še plačat, da ga bo kdo vzel. 
To drži, sam razmišljam kje bi dobu več avta za tak denar v smislu ohranjenosti in performans, pa se nič pametnega ne spomnim. Drži pa, da so se cajti spremenil in da folk gleda na vsak evro oz. je čedalje manj takih ki si lahko to prvoščjo.irCAR81 napisal/-a:Žal se taki avti prodajajo dalj časa. Cena ni visoka ampak kakor koli obrneš ni malo denarja.
Ni obvezno, lahko boš imel srečo in dal avto v prodajo ko bo ravno kdo iskal kaj podobnega. Sem pa spremljal eno debato (v kateri je bil vključen tudi prodajalec avtomobilov) v kateri je bilo govora o današnjih trendih prodaje le-teh, skratka glavna beseda je tekla o to, da se trenutno prodajajo avtomobili do max 3k in pa od 15-20k naprej.pito napisal/-a:Me je že kr mal strah, ko bo pršu enkrat čas, ko bom svojga prodaju. Bom mogu še plačat, da ga bo kdo vzel.
To je zame kar precejšen pokazatelj, da srednji sloj počasi a vztrajno peša v Sloveniji.
Ma ne sam v SLO, cel svet je bluznu. Tko kot si reku srednji sloj izginja, reveži so še bolj revni, razprodani so pa razni Labmoti, Ferariji, Mclarni, luksuzne jahte, itd. - naročil, da ne folgajo.
Sorry ka smetimo temo.
Brez skrbi tudi BMW se ne proda, moj stoji že kak mesec odkar imam STIjko (prodajal sem ga že od prej...), pa samo firbci brez denarja... Proda se samo še Golf, pač ljudsko vozilo slo naroda in pa kak Clio, pa še to te o porabi sprašujejoklemz napisal/-a:To so specifični avtomobili... Če biu meu bmw al pa AG skupino bi že šlo. Kok "južnih" fantinov vidš s takimi avti?
Velkih bencinarjev tudi dilerji več ne odkupijo, meni so rekli če bi nekoga dobil da ga v Litvo/Latvijo odpelje haha, tam je očitno zdaj denar za take zadeve...
Vsekakor pa srečno prodajo
Umikam iz prodaje...padla je odločitev, da ostane še kakšno leto ali 2 doma

- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
karel napisal/-a:No potem lahko zaklenemo temo?
Komot.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov