+1beliblisk napisal/-a:Zanimivo smo zavil v tej temi :mrgreen:
.......dobr pri kolesarjih je usaj to,da se po snegu gor ne vozjo :.sup
Oddaja Navor in predstavitev napiljene Impreze!
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Re: Oddaja Navor in predstavitev napiljene Impreze!
Subaru Impreza RS
kako clovek divja po lokalnih cstah, da ne ogrozas drugih? kakor kol, ko potegnes cez omejeitev gres zavestno v to in reskiras posledice.mesecnik napisal/-a:Klemz, tale izjava ni ravno najbolj brihtna. Če že divjaš, delaj to tako, da drugih ne ogrožaš. Če koga ubiješ, mora posledice nositi še cel kup ljudi, ne samo tvoja vest. Toliko v razmislek.klemz napisal/-a:Res nevem v čem je problem? Podaj prijavo in dokazuj kok/kako so vozil. Jst se tut učasih vozm k norc, pa kaj, pač vem da lahko zajebem, koga ubijem in nosm posledice tega.
Ni divjanje, če si "profesionalni voznik" - kot je urshy-sti. Z mednarodno A-licenco in najvišjo možno NTL prioriteto. Pa avto mora imeti aquamist. Potem si dober.
Pac tko to je. Hahaha...dawet napisal/-a:Ni divjanje, če si "profesionalni voznik" - kot je urshy-sti. Z mednarodno A-licenco in najvišjo možno NTL prioriteto. Pa avto mora imeti aquamist. Potem si dober.
Type 25
Temu forumu manjka un smajli z kokicami:)
Samo tole bi dodal,da nikoli nisi tako dober,da te en drug nebi mogel zajebat,da narediš napako 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
:.sup če ne druzga srna 
+2351221960karel napisal/-a: nikoli nisi tako dober,da te en drug nebi mogel zajebat,da narediš napako
tole bi si splačalo dat v podpis
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Neodgovorno do tvojih otrok je, da se voziš po tej cesti, kjer te hočejo vsi ubit....mitko napisal/-a:Se ti zdi, da bi moral podat odgovor? Ce so to zate argumenti, se nimava kaj pogovarjat.strumf666 napisal/-a:Persen tut pomirjamitko napisal/-a:Beli, sprašujem resno. Pomiril me bo samo dokument o zapori ceste. Kar je preveč, je preveč!Kaj naj bi bilo preveč? Da so namontiral par kamerc, zmontiral vse skup, da zgleda "noro hitro"? A na youtubu tut od vseh posnetkov in avtorjev (sploh tistih, ker se dejansko vidi hitrost) zahtevaš dokazila?
Kdor ne obsoja tega posnetka ali pa podobnih, ce smo ze pri tem, nima tri ciste. Na ta dolocen posnetek sem se obesil, ker mi je cesta domaca, dobesedno. Kjer prvic spelje je fakin 3 kvadratne metre velika tabla "pozor kolesarji na cesti". Cesta na Rakitno je vedno polna kolesarjev, ki moramo bezat pred takimi idioti. Ovinek na Gornji Brezovici je nepregleden, ker prides iz klanca na krizisce, serpentine nekaj 100m naprej, itd. Cemu je tak posnetek sploh namenjen? Drugim, ki bodo zmetali nekaj 10k€ na prezo in se potem vozili po pameti? Daj no. Tisto opozorilo na zacetku je namenjeno cemu? Jaz sem vaz opozoril in si roke opral? Kretenizem. Na cesti naredim z biciklom vec km kot ti cepci z avti, da o urah niti ne govorim. Slabo ti rata, kaj vse dozivim. Verjetno sem na polovici motoristicnih posnetkov, ko norijo po 10x mimo mene gor in dol, kot da me ni. Pred 14 dnevi se je en tak za las izvlekel iz situacije. V trenutku, ko je padel mimo mene je hotel prehitetit polno nalozen traktor. Nasproti je prisel avto in ob zaviranju je motorista razmetalo po celi cesti. Ce bi pogrnil, bi odnesel mene in kolega. Cez 3 minute je seveda prinorel se enkrat nazaj gor. Sori gajz, ampak jaz moram se dva froca do kruha spravit, preden me kdo s seboj potegne. In to je ves point: folk je neodgovoren. Pa ne bi rekel, da so najstniki...
Pri vsem skupaj me je najbolj razocaralo dejstvo, da ocitno tudi subarujevci niso imuni na take traparije. Nekako sem na srecanjih dobil obcutek, da je nekaj zrelosti v teh ljudeh. Eno je ganjajnje po snegu in travnikih, nekaj drugega pa voznja v tekocem prometu. In nihce me ne bo preprical, da je bilo poskrbljeno za varnost. Bil sem zraven pri nekaj uradnih zaporah ceste, vem kako to izgleda, pa so se vedno problemi z varnostju. Tule pa v slogu "ni nbenga, pejt". Varnost my a...
Da sva si na jasnem, ne podpiram brezumnega norenja po cesti, ki ogrože vse v radiju še 500m okoli, ampak na tem posnetku razen hitrejše vožnje ni videt nič pretiranega. Če ti je cesta domača in ker si na njej že marsikaj preživel, pa tudi ne vidim razloga, da se na zgornji posnetek obešaš. Svoje nestrinjanje lahko čisto normalno izraziš.
Če ne moreš it varno čez omejitev, pa to vseeno počneš, ne sodiš na cesto.klemz napisal/-a:kako clovek divja po lokalnih cstah, da ne ogrozas drugih? kakor kol, ko potegnes cez omejeitev gres zavestno v to in reskiras posledice.mesecnik napisal/-a:Klemz, tale izjava ni ravno najbolj brihtna. Če že divjaš, delaj to tako, da drugih ne ogrožaš. Če koga ubiješ, mora posledice nositi še cel kup ljudi, ne samo tvoja vest. Toliko v razmislek.klemz napisal/-a:Res nevem v čem je problem? Podaj prijavo in dokazuj kok/kako so vozil. Jst se tut učasih vozm k norc, pa kaj, pač vem da lahko zajebem, koga ubijem in nosm posledice tega.
S tem, da se usedeš v avto se moraš zavedat, da obstaja možnost, da se tebi in/ali drugim kaj zgodi, ker na določene stvari ne moremo vplivat, obračanje tega v zagovor divjanju je pa kretenizem.
Tole je še najboljši post v tej temi.karel napisal/-a:Samo tole bi dodal,da nikoli nisi tako dober,da te en drug nebi mogel zajebat,da narediš napako
Sm pač egoističn kreten 
Pol pa se sobr ,da maš sam 200 lipicancov pod havbo:Pklemz napisal/-a:Sm pač egoističn kreten
.......resno rabmo več smajlijev :.sup
Dost, da grem na nasprotn pas v tebe recimo 
.........Beli pa po malinah naokol :mrgreen:
Morm rečt,da je tole kr zabavno ratal.......že dl časa ni blo kej podobnga :.sup
Morm rečt,da je tole kr zabavno ratal.......že dl časa ni blo kej podobnga :.sup
Ja itaq, sej zato pa maš sublna, mal po travnk pa mal po cesti
Pa dejte se mal umirit, usak greši na cesti, če druzga parkira čez črto 
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
gremo nazaj k temi rajši.....
sani in ekipa so super vozili imprezo in jo dodobra predstavili.....meni je vsec bravo
še več takih.....

sani in ekipa so super vozili imprezo in jo dodobra predstavili.....meni je vsec bravo
še več takih.....
Subaru Impreza RS
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov