Platišča za outback
Platišča za outback
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7498201" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali bi ta platišča šla na outback 2008? razmak vijakov je ok, et je malo manjši vendar mislim da ne bo panike, ne vem pa kako je z premerom sredinske luknje?
lp,t
Ali bi ta platišča šla na outback 2008? razmak vijakov je ok, et je malo manjši vendar mislim da ne bo panike, ne vem pa kako je z premerom sredinske luknje?
lp,t
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Platišča za outback
ET38 je kar precej manjši od ET55. Pred leti sem za hec na Legacy-ja l.95 montiral kolegova platišča s VW-ja (ET38) in se je avto prav čudno peljal - razne razpoke ali neravnine, ki jih s pravimi kolesi nisem niti zaznal, so avto močno 'potegnile' v eno ali drugo smer...tjaz napisal/-a:http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7498201
lp,t
Premer sredinske luknje je pri Subarujih 56,1 mm, pri VAG pa 57,1 mm.
D.
http://subaru.aluplatisca.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
W2701 - AUGUSTO se mi zdijo čist OK.
W2701 - AUGUSTO se mi zdijo čist OK.
Tele od Yeti Škode bi prav hudo zgledale na Outbacku. Res je da bi prišle bojlj ven, ampak to še hujš zgleda.
Vse se da, tudi glede sredinske luknje, odločitev je pa tvoja.
Jaz prodajam 17 colske original Subaru viewtopic.php?f=50&t=7021
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tudi meni so ta platišča res ok za pogledat. Je pa res da iščem nekaj malo cenejšega za zimo.. Bom malo poklical in poskusil malo znižat ceno-mogoče pa nabavim. Tvoje 17" pa sem že gledal, vendar hočem za zimo 16" saj se mi zdi razlika za 17" gume prevelikaThomas22 napisal/-a:Tele od Yeti Škode bi prav hudo zgledale na Outbacku. Res je da bi prišle bojlj ven, ampak to še hujš zgleda.
Sj feltne Tomaž tolk ugodno prodaja,da razliko v ceni gum takoj not prnesš :.sup
Sem res ugodno nabavil ta Škodina platišča. Zdaj pa podrejat sredinsko luknjo in izdelat distančnike! Kdo ve, kje bi lahko kupil nalepke Subaru za v center platišč?
Ne povem, ker nisi mojih kupu ...
Skoraj vsak vulkanizer naj bi jih imel. Drugače pa v nedeljo dopoldne na bovšaku, en možakar prodaja.
Skoraj vsak vulkanizer naj bi jih imel. Drugače pa v nedeljo dopoldne na bovšaku, en možakar prodaja.
Ce mislis mene, poglej pod prodam - oprema - original platisca 17 col.
Če pa misliš mène, pa bom dal ko bo zmontirano 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov