Daj prosim, prosim, konec leta probaj z telim "topilom" odstraniti vinjeto iz stekla, ker mam občutek da je to ta zadeva s katero se vinjeta da prestavit iz stekla na steklo...
Se pravi, prvo malce s fenom pogret da se lepilo omehča, nato pa za rob kaneš kapljico, no pa saj si DIY majstor...
Drugače pa sem tudi sam že saniral poškodbe toče na podoben način, vendar namesto tegale "težjega" kompleta nastavka, sem jaz uporabljal specialne klešče, z merilnikom odmika, zadeva dela ful uredu, dejstvo pa je, da se lahko zgodi, da se z nastavkom in lepilom vred odlušči tudi barva...meni se je to zgodilo na dveh mestih, obakrat na stebričkih kjer je precej trša pločevina.
Če se zgodi, da pločevino preveč ven potegneš in narediš bulo, namesto udrtine, pa imaš posben plastičen "kirnar" (ene sorte udarna špica, ali majzel...), da bulo stolčeš nazaj noter...
Dejstvo pa je da je to ko delaš prvič kar delikatna zadeva, vzame dosti treninga...zato je bolše začet na kakih starih vratih ali havbi

Pač vzameš izvijač in z topim delom ročaja nabijaš v pločevino, da simuliraš točo. Uporabna tehnika, če želite uveljavlat točo

Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....