Outback 2004, 2,5 Automatik
Outback 2004, 2,5 Automatik
Tole je moja nova pridobitev (pravzaprav od žene).
Če ima kdo navodila, tista na subaru.com niso najboljša, ker so modeli v USA mal z zamikom 2004 je še tak model kot moj 1999.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: Outback 2004, 2,5 Automatik
Nista švoh
Tudi trata je lepo zelena :.sup
Tudi trata je lepo zelena :.sup
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Saj to si ti - skoraj moj sosed?
Ali se motim?
Če drži, potem sem v zadnjem času večkrat pozdravljal tvojo ženo (misleč, da si ti
).
Ali se motim?
Če drži, potem sem v zadnjem času večkrat pozdravljal tvojo ženo (misleč, da si ti
Drži gore. Mi je povedala. En mi je kar mahal
Ne vem če te še zanima, en post si mel enkrat glede menjalnika, no ta v 2004 je bistveno boljši od 1999.
Ne vem če te še zanima, en post si mel enkrat glede menjalnika, no ta v 2004 je bistveno boljši od 1999.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Lahko bi šla kdaj na kakšno pivo. Skoraj soseda.
Sicer pa srečno vožnjo.
Sicer pa srečno vožnjo.
opa...srečno vožnjo
...bi pa imel vprašanje, kako je kaj drugače vožnja s tem menjalnikom? prestavlja lepo, so bile kdaj kake večje okvare pri teh menjalnikih?
Ter vzdrževanje: na koliko km je predvidena menjava olja v njem - na 60 tisoč km kot pri ostalih ali kaj več?
hvala
Ter vzdrževanje: na koliko km je predvidena menjava olja v njem - na 60 tisoč km kot pri ostalih ali kaj več?
hvala
2004 letnik (zlat) je bistveno boljši od 1999 (bel) kar se tiče vožnje v klanec. drugače pa sta oba dobra. starejši včasih mal "brca" in včasih ga prime, da še ne bi šel (ampak tako dela že ene 6, 7 let kolikor ga imam), mlajši pa dela BP. za servis pa ne vem, to prepuščam serviserju. Je pa baje drago če crkne, ne vem če pri nas kdo to popravlja.
Jaz poznam dva, ki se tega lotita.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Take poznam tud jaz. Jaz rabim takega, ki bo naredu, še prej pa povedal, da točno ve, kaj je za zamenjat in koliko bo stalo. Če poznaš taka dva se priporočam za kontakt.
Ogromno šraufam vendar pa še nikomur nisem in ne bom naprej povedal kaj je za zamenjat v menjalniku preden ga razderem.Tisti jasnovidneži,ki pa to znajo so pa res majstri 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Lep vozni park, daj mi prosim povej kakšna je pa primerjava porabe med tema dvema generacijama.
LP Kristijan
Verjemem, znaš pa povedat kolk stane, da vzameš dol, odpreš, pogleaš kaj je za zamenjat, pol pa če je predrago pa nazaj skup spravt. Sem pa to spraševal ene 7 let nazaj So mi takrat rekli, da je najceneje, če ga v USA pošljejo. Pa ne gre zdaj do centa, samo razpon od 100 do 1500 € mi je pa preveč, oziroma še vedno tolk dobr dela, da se tega ne lotim. Me pa veseli, če se mu bo poslabšalo se oglasim.karel napisal/-a:Ogromno šraufam vendar pa še nikomur nisem in ne bom naprej povedal kaj je za zamenjat v menjalniku preden ga razderem.Tisti jasnovidneži,ki pa to znajo so pa res majstri
To pa še ne vem, BC na novem kaže 9.0, ampak sigurno laže, Jaz vodim porabo na http://www.spritmonitor.de/" onclick="window.open(this.href);return false;, user: hribovc, za oba. Po mojem si lahko tam pogledaš.miapan napisal/-a:Lep vozni park, daj mi prosim povej kakšna je pa primerjava porabe med tema dvema generacijama.
Kdo je na strani
Po forumu brska: luigi in 1 gost