Torej...jasno mi je da se bo zelenko slej ali prej srečal tudi z kakšno "boleznijo"...na mojo žalost (in žalost moje denarnice) se je to zgodilo kar kmalu...da opišem težavo. Brez kakšnegakoli opozorila se mi je med vožnjo prižgala CHECK ENGINE lučka in začutil sem da motor nima polne moči, pri nižjih hitrostih je začel avto tudi cukati ko sem spustil gas (pri višjih (80+)teh težav skoraj ni). Ko sem se parkiral in stisnil sklopko so obrati toliko padli da se je avto ugasnil, tudi ko sem ga nažaj vžgal v prostem taku delal zelo nemirno (tudi tresljajev je bilo več) stisnem gas, spustim in avto se spet ugasne...skratka neprijetno...še posebej v mestu
Po prebiranju foruma sem prišel do zaljučka da bi lahko bil motorček prostega teka...predlagam danes to mehaniku in med drugim tudi to razstavi, spuca...težave pa so bile še vedno tu...občutek sem imel da je še celo slabše (še kaditi je začel kot kakšen dizel)
Jutri se bo mehanik še pozabaval z njim vendar nekega občutka samozavesti da bo težava rešena nisem dobil, tako da iščem doktorja specializanta za subaruje ki mi za svoje usluge nebo zahteval prvorojenca (tako da pooblaščenci nekak odpadejo)...pa po možnosti čimbližje Postojni...forumaši napomoč, srce me boli ko gledam zelenkota kako kašlja! :-(