mazda 323
Re: mazda 323
sam konji se pa ne ujemajo s specifikacijo 1.8 motoja
.sam je tut skolka bol boga 
To je loh samo 1.8 16V (96kW) 130KM, kvazi GT. Čeprou letnik je smešn, ta letnik je že novejša oblika.
letnik mora bit 1993.sam mora kr vredu pelet 
Jaz sem imel pred mnogimi leti GT-R in je imela 193 "konjev", 1.8 litra Turbo.Thomas22 napisal/-a:Turbo motor je imel 170 konjev.
Go Westy, go!
Mogoče se motim ampak jaz bi pričakoval, da bi na sesalnem kolektorju pisal turbo in ne injection. Sicer pa ja, edino videl pred desetimi leti v mariboru, mišje siva (turbo različica).
Še eden izmed redkih avtov pri nas.
Še eden izmed redkih avtov pri nas.
Moja je bila l. 93, rdeča, v povsem originalnem stanju. Zanimiv avto. Škoda, da sem jo takrat prodal...je bla pa potem fasada na bajt
.
Go Westy, go!
sej zato se zanimam ker je eden od redkih avtov
.sam so bile tut 1.6 turbo 160 al 170ps.pa se zaporo sredinskega diferenciala je imela 
Ja samo to je bla gt/s turbo 4x4 110kW 87-89 
Tako je, ta iz oglasa ni tista z večjo konjušnico.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Če najdeš GT-R-ko jo pridem z veseljem pogledat. Veliko sreče pri iskanju.rb320 napisal/-a:sej zato se zanimam ker je eden od redkih avtov.sam so bile tut 1.6 turbo 160 al 170ps.pa se zaporo sredinskega diferenciala je imela
Go Westy, go!
Ovo je komedija... Motor kaj je na slikama v oglasu je B6... SOHC 1.6 motor. Moze bit i B8, 1.8 sohc, taj ima 103 hp, jer su izgledom isti.
GTX je imala BPT motor 1.8 dohc 160ks, a GTR BPD, isti blok s većom turbinom, vecim intercoolerom i drugacijom glavom pa 185ks.
GTX je imala BPT motor 1.8 dohc 160ks, a GTR BPD, isti blok s većom turbinom, vecim intercoolerom i drugacijom glavom pa 185ks.
GTR Mazda ki sem jo imel je bil problem menjalnik, ki se je precej pregreval in posledično je šel včasih falit kakšen ležal.
Šla je kod raketa za tiste čase :-D
Šla je kod raketa za tiste čase :-D
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov