Zakaj ga rabim? Ventilator za hlajenje mašine se ne vrti. Če je priklopljen direkt na akumulator se vrti, drugače ne. Karli je preveril varovalke, pa so bile OK. Tudi ko je vzel ven senzor, se ventilator ni zavrtel (pa bi se moral). Tako da je predlagal, da prvo malo pogleda električar, da se ne razdre vsega.
Išče se avtoelektričar
Išče se avtoelektričar
Kot že pove naslov, iščem avtoelektirčarja v okolici Velenja, SG-ja al Ljubljane. Tako, da če pozna kdo kakšnega, ali pa je celo sam, se priporočam 
Zakaj ga rabim? Ventilator za hlajenje mašine se ne vrti. Če je priklopljen direkt na akumulator se vrti, drugače ne. Karli je preveril varovalke, pa so bile OK. Tudi ko je vzel ven senzor, se ventilator ni zavrtel (pa bi se moral). Tako da je predlagal, da prvo malo pogleda električar, da se ne razdre vsega.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
Re: Išče se avtoelektričar
rele 100%
Za rele se pa ne spomnem, ce se je pogledal... Kako najlazje preverim ce dela?
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Zamenjaš z enim, ki sigurno dela.
Ima kdo ta rele na lagerju?
Se mi nekako mudi, ker imam namen it na nizozemsko v torek zjutraj
Zgleda pa takole:
http://shrani.najdi.si/?1N/H0/17xIUD7L/wp000121-2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Če paše s katerega drugega subija ne vem, z impreze s 66kW zagotovo ne (ima vse pine obrnjene v isto stran) :ztzutuz
Zgleda pa takole:
http://shrani.najdi.si/?1N/H0/17xIUD7L/wp000121-2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Če paše s katerega drugega subija ne vem, z impreze s 66kW zagotovo ne (ima vse pine obrnjene v isto stran) :ztzutuz
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tak rele bi pa moral imeti vsak avtoelektričar...ijuvan napisal/-a:Ima kdo ta rele na lagerju?Se mi nekako mudi, ker imam namen it na nizozemsko v torek zjutraj
![]()
Zgleda pa takole:
Pa pri Conrad-u bi znali imeti kaj...
Super, hvala ti. Grem jutri vprašat :.sup
na vrhnki je edn avtoelektičar pa se sti-ko voz 
Kolk ma pa uro? Sem bil pri dveh v naših koncih, pa so pravi zlatarji.
Meglenke bi moral zvezat.
Meglenke bi moral zvezat.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ta je fajn. Meni je zmontiral tempomat. Zelo zadovoljen.rb320 napisal/-a:na vrhnki je edn avtoelektičar pa se sti-ko voz
Težko rečem, ker je bil msenjur takrat moj posrednik. Za cca 4 ure dela mi je računal takrat 60 €. Kontakta pa nimam.
Tale bo. Že njegov fotr je imel primat na Vrhniki v tem poslu. Sorry za reklamo...
Se je zamenjal rele pri Karliju... isto. Še kak predlog morda? :-)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov