drugac pa hillholder ima vsak... tko da verjetno je kej za nastimat, kot je ze gorazd reku!
Moja nova igraca (o trojkah, 4wdju, pa se kaj)
Za modrega je v oglasu pisalo: PRI 200000 KILOMETRIH OPRAVLJEN VELIKI SERVIS. Glede, da ima avto 205.000 km...?Niva13 napisal/-a:Hvala vsem za cestitke, vesela sem pa res zelo :uzfuzf
V bistvu je za poservisirat, pa mal pleh postimat (zadaj malo pritisnjen, pa je blatnik mal rjav).
Imam pregled zgodovine avta za 5 let nazaj (racuni servisov pri Maruclju), tavelik sevis je se za naredit, pa stabilizator za postimat, vsekakor pa preventiven pregled vsega skupaj ne skodi.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Hm,a si kaj razmisljala o zadnjem spojlerju?
http://www.cardata.com/spoilers/images/ ... acy_4L.jpg
Nekaj v tem smislu?
http://www.cardata.com/spoilers/images/ ... acy_4L.jpg
Nekaj v tem smislu?
na racunih ni podatka niti o menjavi jermena, motor pa ze mal znacilno cvili, kar se slisi, ko spustis gasgorazd0 napisal/-a:Za modrega je v oglasu pisalo: PRI 200000 KILOMETRIH OPRAVLJEN VELIKI SERVIS. Glede, da ima avto 205.000 km...?
drgac motor lepo dela, edino drocniki se slisijo, ko je mrzel (sem na forumih prebrala, da je zal to pri trojkah pogosto)
pac prislo do nesporazuma s prejsnjim lastnikom in je Milan fer in je uposteval pri ceni, tako, da je volk sit in koza cela
o spojlerju razmisljam seveda, da ne bo imel tak korejski jajcek look (Bomber mi je po obliki se vedno bolj vsec), neki pa fantaziram tudi o nosu odbijac in spojler v stilu Impreze, ma to je dolgorocno, zdaj so druge prioritete
slike sledijo po lepotnem posegu, zaenkrat lahko edino kaksna odspredaj, samo kaj, ko ni sonca
turbo feltne se bodo vsekakor preselile na tega, tudi zato, ker imam komplet letnih gum za 15col
sej to bomo naredili, vem pa, da se praviloma pri tavelkem servisu menja napenjalce in tudi vodno pumpo, to sem ze naredila pri Bomberju in vem kaksen zvok je, ko cvili
neglede na to, tudi ce bi menjali vsaj jermen, po zvoku sodec cvilijo lezaji, za 5000km je to malo prehitro
zal nimam podatka kaj je bilo menjano na 100000 km, zato bom menjala v kompletu, da bom ziher
ma nima veze, v glavnem mi ni bilo nic prikrito in sem bolj ali manj vedla kaj kupujem (vse se pac ne da predvidet), sem se pa vseeno odlocila
mogoce bom pa imela tudi s tem sreco kot z Bomberjem, ki je dokaj lepo delal 7 let potem, ko sem ga postimala

neglede na to, tudi ce bi menjali vsaj jermen, po zvoku sodec cvilijo lezaji, za 5000km je to malo prehitro
zal nimam podatka kaj je bilo menjano na 100000 km, zato bom menjala v kompletu, da bom ziher
ma nima veze, v glavnem mi ni bilo nic prikrito in sem bolj ali manj vedla kaj kupujem (vse se pac ne da predvidet), sem se pa vseeno odlocila
mogoce bom pa imela tudi s tem sreco kot z Bomberjem, ki je dokaj lepo delal 7 let potem, ko sem ga postimala
Zadnjič spremenil niva13, dne 24. Januar 2007, 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov