Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Saj ravno zato ne bi zapravljal neke hude denarje, ker je ne bi uporabljal nonstop. Ampak včasih je tečno vlačit okoli računalnik, pa bi takrat uporabil tablico. Npr. za pogledat kak PDF, malo internet, kakšen video... Da mi pa dela počasi kot naša vlada pa mi tudi ni :P
Telekom ima sicer sedaj neko akcijo, ampak se moram še pozanimat, če tudi mi spadamo zraven (projekt OŠO, če je komu znano) http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik ... jemni-ceni" onclick="window.open(this.href);return false;
Telekom ima sicer sedaj neko akcijo, ampak se moram še pozanimat, če tudi mi spadamo zraven (projekt OŠO, če je komu znano) http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik ... jemni-ceni" onclick="window.open(this.href);return false;
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Resno, kup rablenga tab2, nexus 7, kej tazga. Pr kitajcih je podpora na podnu, poglej na xda forumu, če kera podpera aftermarket software.
Jaz imam Prestigiota, starega mogoce 2, 3 mesece. Zelo zadovoljna z njim. Je pa malo bolj pocasen za internet ali nalaganje kakih stvari, velikih dokumentov, velikih videoposnetkov. Ker se nima dvojedrnega procesorja. V tem primeru so boljsi kaki galaxy tabi. Resno odvisno za laj imas namen tablice uporabljat.
Mogoče kdo ve kje v Sloveniji imajo največjo paleto vžigalnih svečk BRISK na zalogi?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tvoj model nima dvojedrnega procesorja, ne velja pa to za vse prestigie.katyafori napisal/-a:Jaz imam Prestigiota, starega mogoce 2, 3 mesece. Zelo zadovoljna z njim. Je pa malo bolj pocasen za internet ali nalaganje kakih stvari, velikih dokumentov, velikih videoposnetkov. Ker se nima dvojedrnega procesorja. V tem primeru so boljsi kaki galaxy tabi. Resno odvisno za laj imas namen tablice uporabljat.
Zanimiva stvar:
http://www.youtube.com/watch?v=zWyUD6UXfog
Sem našel generalnega uvoznika - DG Electronic iz Celja.Thomas22 napisal/-a:Mogoče kdo ve kje v Sloveniji imajo največjo paleto vžigalnih svečk BRISK na zalogi?
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
ker je tu veliko mojstrov bo mogoče kdo vedel.
Imam Opel Vectro B, 1.8 16v, letnik 96. Dogaja se da mi , med vožnjo ali na mestu pri prižganem motorju števec hitrosti ne kaže hitrosti in trza ozr se trese, obratomer pa kaže nič. Trzanje km/h števca se pojavi tudi ko je motor ugasnjen in je samo kontakt pred zagonom motorja. Nobena kontrolka se ni prižgala niti za ABS in vse varovalke so cele. Prevoženi kilometri se normalno prištevajo. Včasih pa deluje vse normalno, dokler se ne odvzame kontakt. Pri na slednjem zagonu pa se zopet pojavi zgoraj opisana težava ali pa tudi ne.
Men je že zmankal idej pa še marsikomu tudi, če lahko kdo prosim pomaga.
Imam Opel Vectro B, 1.8 16v, letnik 96. Dogaja se da mi , med vožnjo ali na mestu pri prižganem motorju števec hitrosti ne kaže hitrosti in trza ozr se trese, obratomer pa kaže nič. Trzanje km/h števca se pojavi tudi ko je motor ugasnjen in je samo kontakt pred zagonom motorja. Nobena kontrolka se ni prižgala niti za ABS in vse varovalke so cele. Prevoženi kilometri se normalno prištevajo. Včasih pa deluje vse normalno, dokler se ne odvzame kontakt. Pri na slednjem zagonu pa se zopet pojavi zgoraj opisana težava ali pa tudi ne.
Men je že zmankal idej pa še marsikomu tudi, če lahko kdo prosim pomaga.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pri taki napaki bi jaz najprej posumil kak slab kontakt, slabo maso ali hladen lot na sami instrumentni plošči...podreberek napisal/-a:Dogaja se da mi , med vožnjo ali na mestu pri prižganem motorju števec hitrosti ne kaže hitrosti in trza ozr se trese, obratomer pa kaže nič. Trzanje km/h števca se pojavi tudi ko je motor ugasnjen in je samo kontakt pred zagonom motorja.
Zadevo bi odmontiral ter nato s spajkalnikom zagrel in najbrž tudi dodal malo svežega cina na vse lote.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Bo kr projekt ugotovit kter je problematičn. mogogče na izhodu recimo od čipa naprej ko grejo podatki na števce.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Vem, ravno zato bi jaz lepo kar vse 'prelotal'...podreberek napisal/-a:Bo kr projekt ugotovit kter je problematičn. mogogče na izhodu recimo od čipa naprej ko grejo podatki na števce.
Ze res, ampak ce hoces takega z dvojedrnim procesorjem, moras kar nekaj cez 100 evrov odsteti...vsaj kolikor sem jaz gledala.strumf666 napisal/-a:Tvoj model nima dvojedrnega procesorja, ne velja pa to za vse prestigie.katyafori napisal/-a:Jaz imam Prestigiota, starega mogoce 2, 3 mesece. Zelo zadovoljna z njim. Je pa malo bolj pocasen za internet ali nalaganje kakih stvari, velikih dokumentov, velikih videoposnetkov. Ker se nima dvojedrnega procesorja. V tem primeru so boljsi kaki galaxy tabi. Resno odvisno za laj imas namen tablice uporabljat.
Je že kdo poskusil osvetlitev delovnega pulta v garaži z LED žarnicami, tistimi reflektorskimi (GU 10)?
Pred časom sem v Ikeji kupil 4W tako žarnico in zadeva fino sveti. Nameravam jih dati nad delovni pult v garaži namesto sedanje "neonke" 18W. Mislim, da bi trije taki reflektorji bolje svetili kot neonka, pa še elektriko bi prišparal (12W < 18W).
Pred časom sem v Ikeji kupil 4W tako žarnico in zadeva fino sveti. Nameravam jih dati nad delovni pult v garaži namesto sedanje "neonke" 18W. Mislim, da bi trije taki reflektorji bolje svetili kot neonka, pa še elektriko bi prišparal (12W < 18W).
Zadnji oklepaj je napačen, prav je (12W < 36W).
Tako trenutno prodajajo, pa je svetloba slabša kot pri starejših.
http://www.ikea.com/gb/en/images/produc ... 737_S4.JPG
Taka podobna je bila boljša.
http://www.ledlightingwarehouse.com.au/ ... 5D3101.jpg
Tako trenutno prodajajo, pa je svetloba slabša kot pri starejših.
http://www.ikea.com/gb/en/images/produc ... 737_S4.JPG
Taka podobna je bila boljša.
http://www.ledlightingwarehouse.com.au/ ... 5D3101.jpg
Glej samo na to, da ne kupiš kakšnega poceni led sranja, ker bo utripalo, da te bo glava bolela.
Saj nekaj jih že mam, pa delajo b.p., ampak v stanovanju. V garaži pa še nisem probal, zato sprašujem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov