No kar komentiraj dalje, saj smo sami domačiklemz napisal/-a:Tale avto je biu pr nas na cenitvi, ne bom komentirov.
Focus 2.0 TDCi Sport ST look by Apii
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
Re: Focus 2.0 TDCi Sport ST look by Apii
Zadnjič spremenil Apii, dne 16. December 2013, 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
4doors for more whores
- Apii
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Nene jst sm Uroš, pismo si me zmedu z tem oglasom, da sm mogu iz drugega telefona sebe poklicatTurbak napisal/-a:A si se preimenoval iz Mihata na Uroša al je Miha vrnu številko pa si jo ti dobu ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://med.over.net/forum5/read.php?63,1704057
Očitno je ta Miha dal napačno številko
4doors for more whores
Pol si pa rubriko za oglase zgrešilApii napisal/-a: Ja ja res prodajam, boljkone zaradi firbčnosti, ampak če pa se že kdo ponudi in lepo da, ga pa seveda dam, sej pa je avto v piko, garantiram
Zato pa tudi takšna cena.
- Apii
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Nisemstrumf666 napisal/-a:Pol si pa rubriko za oglase zgrešilApii napisal/-a: Ja ja res prodajam, boljkone zaradi firbčnosti, ampak če pa se že kdo ponudi in lepo da, ga pa seveda dam, sej pa je avto v piko, garantiram
Zato pa tudi takšna cena.
4doors for more whores
Nima smisla preko oglasa na Anetu iskati potrditev, da si opravil dober nakup. Razen, če je tvoj namen drugačen...
Kakorkoli že, če so ti sedeži všeč me kontaktiraj.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ma kaj boš to prodajal! Če bi sam moral menjati znamko, bi gledal točno za nečim takim. Nemci so se kar mal zahebal, ker so za tako malo denarja naredili avto z odličnimi voznimi lastnostmi. Taki in drugačni cukri pa vse skupaj samo še obogatijo.
- Apii
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Se slisiva v kratkem, morem premerit zadeveThomas22 napisal/-a:Nima smisla preko oglasa na Anetu iskati potrditev, da si opravil dober nakup. Razen, če je tvoj namen drugačen...
4doors for more whores
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost