Živjo!
Vse kar sem napisal sem napisal, sem napisal zato da je znana zgodovina avta.
@karli Tist filter je bil čisti nesporazum, ker sem kupon prebral samo na pikniku in si zapomnil "redni servis" in ne to kar je pisalo. V slabem letu sem pozabil in ga pri tebi nisem odprl.
Se opravičujem za tečno vprašanje takrat.
A če je volan v skrajnosti in se sliši podoben zvok kot potisni ležaj, al je možno da je še kej druzga?
@robi
Poraba: Super če si mel tok nizko porabo. Jest je pač nimam ker pol cajta furam po lublan, pa se trudim zadnja 2 tanka bolj kot kdajkoli prej v lajfu. Trenutno je 11,74. Krivi so pa lublanski semaforji.
@gabrc
17'' feltne: Edina info o vrednosti takih platišč, ki sem jo imel do moje ponudbe, je bil ebay oglas za 200€ za točno take feltne. Pač do zdj nism nikol gledu oglasov za tok velke feltne in se mi ni sanjal da je to tok vredn. Se opravičujem in priznam da je bila neumna ponudba.
Na začetku sem itak mislil, da so v ceni avta. Ob ogledu in plačilu pa smo specificirali, kaj za kok dnara. No hard feelings there.
Kar se pa dejstev o avtu tiče pa tako:
Ob nakupu sem si pač mislil, da obstaja več različic Outback opreme, kar je v bistvu res sodeč po črki "B" na 9.mestu v VINu.
Do zmotnega zaključka, me je vodilo naslednje sklepanje: Nek gospod je prišel na parking v LJ s svojim outbackom - isti letnik. Med pogovorom je omenil, da moj nima alcantara zicov, šibedaha, gretja zicov,... Pogledam prometno pa piše samo legacy/wagon. Primerjam napise na zadnji strani avta, čist drugač.
Uglavnem post sem spisal pod vtisom, češ "preveč dnara za tok muske".
Hvala ker ste mi popravil vtis in povedali tko kot se zagre.