če imaš piko manjšo od 2€ kovanca na desni strani, potem ti lahko popravjo. lahk tut na levi, sam bi te znalo motet.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
če bi sam stekla dozavaroval, potem bo res mal sumljivo
če imaš piko manjšo od 2€ kovanca na desni strani, potem ti lahko popravjo. lahk tut na levi, sam bi te znalo motet.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Mam črto v dolžini katere se ne bi branla nobena ženska
Zgleda da bo treba k karliju če ma kaj na lagerju 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Menjava prednjega stekla je tam okoli 200 evrov (šipa + delo).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Najbrz ćangślang roba?
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Glede na to da je avto star 15let+ vrjetno ne bom kupoval originalne robe in mi bo Made in PRC dost
. Najprej grem pa na odpade pogledat... 
pilkington in sicer 199€ z delom vredklemz napisal/-a:Najbrz ćangślang roba?
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Pocen
jst sm za xantio, no zavarovalnca, 400e dau.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Fantje, kak je z okrasnimi obrobami nad blatnikom za foresterjaT 98letnik, a je možno da se ne da tega več kupt pri uradnih serviserjih?
Ali kdo iz foruma uporablja mobilnik z Windows operacijskim sistemom? Kako to lavfa v praksi?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
S katerim? Jaz sem še na predpotopnem windows mobile 6.1.
O novejših pa ne vem.
thomas, jaz imam lumio 800 z win 7.8, ki zgleda skoraj enako kot 8.0, ima pa nekaj manj bonbončkov. V praksi je meni super, boljše od androida. Sicer ga nikoli nisem imel, ampak kolikor sem se igral z njim, je meni windows precej lepši, enostavnejši, bolj tekoč/hitrejši. Par kolegov je zamenjalo androida za windows, noben pa ni šel v obratni smeri. V enem letu mi je zamrznila samo enkrat. Ima sicer par stvari, ki mi grejo na živce, ampak jih vzamem v zakup, jih pa počasi odpravljajo s posodobitvami. Jaz v glavnem priporočam. 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Prej sem imel lumio 800, sedaj imam lumio 520. Meni laufa odlično. Vse deluje tekoče in brez zatikanja, aplikacij je kar nekaj v ponudbi na netu in na splošno sem zadovoljen.
Imam stalno vklopljen battery saver (mi sam izklaplja wifi, bt in ostale bedarije, ko jih neham uporabljat), pa mi telefon nekje normalno deluje 4 do 5 dni z enim filanjem ob tem da imam kar nekaj pogovorov in brskanja po netu, ter vsako uro sinhroniziranje službenega in domačega maila.
Imam stalno vklopljen battery saver (mi sam izklaplja wifi, bt in ostale bedarije, ko jih neham uporabljat), pa mi telefon nekje normalno deluje 4 do 5 dni z enim filanjem ob tem da imam kar nekaj pogovorov in brskanja po netu, ter vsako uro sinhroniziranje službenega in domačega maila.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
No, super to sem želel slišati.
Po parih Samsungih z androidnim sistemom, se nagibam zopet k svoji prvi ljubezni Nokii. Ta pa ima Windows sistem. Zadeva me privlači tudi zaradi tega, ker bi namesto prenosnika uporabljal tablico z Windowsovim sistemom. Vse skupaj bi bilo super kompatibilno.
Vsi mobiteli imajo sedaj že sinhronizacijo z E-pošto in ostalo. Najbolj me pa privlači Lumia 1020 zaradi hudega fotoaparata, ki ga precej uporabljam tudi službeno.
Torej se raziskovanje nadaljuje v smeri Windows mobitelov.
Po parih Samsungih z androidnim sistemom, se nagibam zopet k svoji prvi ljubezni Nokii. Ta pa ima Windows sistem. Zadeva me privlači tudi zaradi tega, ker bi namesto prenosnika uporabljal tablico z Windowsovim sistemom. Vse skupaj bi bilo super kompatibilno.
Vsi mobiteli imajo sedaj že sinhronizacijo z E-pošto in ostalo. Najbolj me pa privlači Lumia 1020 zaradi hudega fotoaparata, ki ga precej uporabljam tudi službeno.
Torej se raziskovanje nadaljuje v smeri Windows mobitelov.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Če imaš tablico z Windows 8, računalnik z win 8 in telefon z win 8, potem definiraš lahko en profil (Microsoftov account) na računalniku z mailom, ozadnji, gesli in vsem skupaj, potem pa to sinhroniziraš z ostalimi Windows 8 napravami in imaš na vseh iste nastavitve.
Pa ko na novo naložiš Windows 8 na računalniki, se prijaviš s tem istim računom (ga ni treba na novo delat, ker je že narejen) in ti vse že nastavi samo (mail, gesla, favoritse,...).
Pa ko na novo naložiš Windows 8 na računalniki, se prijaviš s tem istim računom (ga ni treba na novo delat, ker je že narejen) in ti vse že nastavi samo (mail, gesla, favoritse,...).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov