P: Clio RS 200 Cup - alien green

Oglasi namenjeni nakupu in prodaji vozil ostalih znamk
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba
Prispevki: 301
Kraj: Ljubljana

Re: P: Clio RS 200 Cup - alien green

Odgovor Avtor: Cr00k » 12. Januar 2014, 14:40

beliblisk napisal/-a:Definitivno se znebi RSa ,ker mate pi**e od aminov na renault forumu :roll:
Vem to ze neki casa, zato sem se pa iz kluba izlocu ze neki cajta nazaj - ce bi bili to +40 letniki bi se reku, da niso se komunizma prezvel, tko pa... :cr

Sem vidu da so ti dva oglasa pobrisal in si s tem svoj ego nafilal... Glede na to da da ma tip kakih 50kg, si ga more redno filat, da ohrani svojo moskost :D

Jst se na tvojmu mestu niti ne bi bas neki sekiru ;)

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 12. Januar 2014, 14:47

Mah sej se ne sekiram sam kaj k sm gloh ohret za en ping pong.

Tole sm spisu,odpru temo v teki o forumu pa je šla,pol sm objavu v temi pohvale kritike pa sm odletu,lol.

Glede na to,da se član parih forumov se mi je zdelo ravnanje tukajšnjih skrajno neprimerno.

Razumem razlog (starost 3 tedne) zakaj sta bili moji temi izbrisani,vendar sta bili aktivni.

Verjetno je lahko razumljivo ,da se kakšne zadeve prodajajo malo dlje (pač pocen nalepke gredo malo hitreje v promet,kukr hitre drvarnce in top tuning roba). Poleg tega si se Urban vedel rahlo položaju neprimerno:....."pa nej ge STIko prodajat na subaru forum".

Enostavno ne moreš napisat:"tole bom brisu ,ker ne paše v podforum",pač pa lahko zadevo prestaviš na primerno mesto,a ne? No ja mogoče vzame par klikov več:P

Zdej ne vem sam Subaru forum je odprt za vse znamke in dvomim,da ste tuki tolk zaplankani ,da ne tolerirate nič drugega kot Renault.

No ja upam,da bo tale tema ostala malo dlje kot prejšnja,kjer se iskal odgovore........je le na pravem pod forumu in ma mod malo manj izgovorov na voljo :fist:

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Cr00k » 12. Januar 2014, 15:01

beliblisk napisal/-a:Mah sej se ne sekiram sam kaj k sm gloh ohret za en ping pong.

Tole sm spisu,odpru temo v teki o forumu pa je šla,pol sm objavu v temi pohvale kritike pa sm odletu,lol.

Glede na to,da se član parih forumov se mi je zdelo ravnanje tukajšnjih skrajno neprimerno.

Razumem razlog (starost 3 tedne) zakaj sta bili moji temi izbrisani,vendar sta bili aktivni.

Verjetno je lahko razumljivo ,da se kakšne zadeve prodajajo malo dlje (pač pocen nalepke gredo malo hitreje v promet,kukr hitre drvarnce in top tuning roba). Poleg tega si se Urban vedel rahlo položaju neprimerno:....."pa nej ge STIko prodajat na subaru forum".

Enostavno ne moreš napisat:"tole bom brisu ,ker ne paše v podforum",pač pa lahko zadevo prestaviš na primerno mesto,a ne? No ja mogoče vzame par klikov več:P

Zdej ne vem sam Subaru forum je odprt za vse znamke in dvomim,da ste tuki tolk zaplankani ,da ne tolerirate nič drugega kot Renault.

No ja upam,da bo tale tema ostala malo dlje kot prejšnja,kjer se iskal odgovore........je le na pravem pod forumu in ma mod malo manj izgovorov na voljo :fist:
Pa Reno je zakon, ti nimas pojma :) no, sej sem ti PM poslal...pomagal velik ne bo, lohka jim pa vsaj mal dela das ;)

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 12. Januar 2014, 15:46

Matija, zakaj so te iz reno foruma skenslal? Zaradi prodaje STI?
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 12. Januar 2014, 16:01

Zgleda,da sm enga admina/ovco mal razpenu :sh

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Cr00k » 12. Januar 2014, 16:07

beliblisk napisal/-a:Zgleda,da sm enga admina/ovco mal razpenu :sh
Hja, sam ne stekam s cim...:) ce pogledam so med oglasi na onem forumu, Mazda, 15-16" col feltne k sploh ni vec oglasa na avto.netu, ATS feltne, goodyear gume,... Nic ni od Renaulta, tako da razlog da se ne sme drugih znamk oglasevat, ne pije vode :)

Kaksna je razlike med ATS in Speedline, pa tud nevem :)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296

Odgovor Avtor: irCAR81 » 12. Januar 2014, 18:23

Resnica je taka: tam je lahko vse kar je reno ali slabše. Kar admini mislijo da je boljše je delete/BAN.

beli: Čeprav roko na srce je mal hecno poršeja prodajat po raznih reno, sab, bmw, rally forumih, tist k ga hoče kupt bo že na a.net ali namenski forum pogledu. Mogoče je admin oglas občutu, kt da se sam mal hvališ z njegovo wish listo predelav. Zdej se bom pa nehu nad renojevci izživlat da me naujo na meetu premlatl. :)

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma
Prispevki: 2237

Odgovor Avtor: urbancebulj » 12. Januar 2014, 19:09

Jaz nimam nič z Urbanom z Renault foruma, da ne bo pomote! :.sup

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 12. Januar 2014, 19:20

Nč bat,ti maš mal več kt 50kg:P

Admin lahko počisti temo,se še enkrat opravičujem :sh

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Cr00k » 12. Januar 2014, 22:36

beliblisk napisal/-a:Nč bat,ti maš mal več kt 50kg:P

Admin lahko počisti temo,se še enkrat opravičujem :sh
Mene nc ne mot - nej se vid debata, da bo folk vedu, da so RS-i fajn, da so pa na forumu/klubu indijanci :D

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov