Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
zanimive cene, seveda previsoke....če se stock 2007 letnik s 120000 km in poštempljano servisno proda za 18000€, kje je šele tistih 19,600€
, poleg tega da ga ni avta tukaj, ki ne bi bil podrt, razni menjalniki, motorji, itd....ja vem , tudi za svojo, vloženega je veliko denarja, ampak na koncu če jo hočeš prodati pač postaviš primerno ceno, sploh glede na to da so bile vse zbite....če vsaj folk ne bi toliko nategoval....škoda besed!
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
subi4x4 napisal/-a:poleg tega da ga ni avta tukaj, ki ne bi bil podrt, razni menjalniki, motorji, itd....
Tole dvoje bi pa lahko malo omilil.sploh glede na to da so bile vse zbite
EJ257, FB25
Seveda so tudi take, ampak jih lastniki ne prodajajo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ta SVX pa sploh ni tako drag :-)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=795 ... baru%20SVX" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=795 ... baru%20SVX" onclick="window.open(this.href);return false;
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Ok po ceni sm uganu da si mislu na moj 'oglas'. Nalašč sem pretiravu s ceno tok da mi je šlo na smeh k sm pisu ampak zgleda da še ni blo dost, da bi vsi opazl šalo na račun cen in ponudbe na trgu. Mogoče se vam je glede na to da veste kok je avto dobr zdela cena sicer zasoljena ampak možna. Hvala. Zaznaš sarkazem?subi4x4 napisal/-a:zanimive cene, seveda previsoke....če se stock 2007 letnik s 120000 km in poštempljano servisno proda za 18000€, kje je šele tistih 19,600€, poleg tega da ga ni avta tukaj, ki ne bi bil podrt, razni menjalniki, motorji, itd....ja vem , tudi za svojo, vloženega je veliko denarja, ampak na koncu če jo hočeš prodati pač postaviš primerno ceno, sploh glede na to da so bile vse zbite....če vsaj folk ne bi toliko nategoval....škoda besed!
O drugem delu tvojga posta sploh ne bom pisal da ne bo zgledal kot da spet pametujem, bi pa blo zanimivo zvedt kera stock serijska 2007 s 120000 km je šla za 18000? To je bil definitivno en boljših nakupov glede na ostale k so se prodal v zadnjih 2 letih.
Jih, sam tud hitr grejo recimo unikat jo je prodal. Sem ravno včeraj srečal novega lastnika iz Idrije.Thomas22 napisal/-a:Seveda so tudi take, ampak jih lastniki ne prodajajo.
Tista iz skrbnih rok Kržiča:PirCAR81 napisal/-a:
O drugem delu tvojga posta sploh ne bom pisal da ne bo zgledal kot da spet pametujem, bi pa blo zanimivo zvedt kera stock serijska 2007 s 120000 km je šla za 18000? To je bil definitivno en boljših nakupov glede na ostale k so se prodal v zadnjih 2 letih.
Znižal ga je iz 1400.ijuvan napisal/-a:Ta SVX pa sploh ni tako drag :-)
Je to Slovenska impreza ali je prišla iz Nemčije? Čez Kržiča pa nimam kej za rečt.beliblisk napisal/-a:Tista iz skrbnih rok Kržiča:PirCAR81 napisal/-a:
Uf tolk pa ne vem,glede porekla......edin kukr mi je znano pa ni bla v malinah:)
....je pa bla moji iz Nemčije pa tut ni bla v malinah.........je bla pa enmu v riti :sh
....je pa bla moji iz Nemčije pa tut ni bla v malinah.........je bla pa enmu v riti :sh
V resnici čelno v korejca, razen če je blo še kej.beliblisk napisal/-a:....je pa bla moji iz Nemčije pa tut ni bla v malinah.........je bla pa enmu v riti :sh
No al pa to 
Sem ga včeraj fural vendar pa je po moje nekaj narobe z menjalnikomijuvan napisal/-a:Ta SVX pa sploh ni tako drag :-)
Drugače je pa avto kar lep
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Sej se mi je zdelo, da če ga bo šel kdo gledat, ga boš ti
Kok brzin ma to, 4? Ti bi tako ziher presadil ročni menjalnik noter
Kok brzin ma to, 4? Ti bi tako ziher presadil ročni menjalnik noter
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Sem not bi super pasal 6MT iz STi. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov