Mnenje o legacy-ju
Mnenje o legacy-ju
Pozdravljeni,
zanima me kakšno mnenje o tem legacy-ju, morda kdo pozna ta avto, ve kaj več o njem, ...itd
vsake informacije bom vesel. Hvala
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=809 ... Supreme...
Lp
zanima me kakšno mnenje o tem legacy-ju, morda kdo pozna ta avto, ve kaj več o njem, ...itd
vsake informacije bom vesel. Hvala
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=809 ... Supreme...
Lp
Re: Mnenje o legacy-ju
Sicer ti ne znam pomagat, me pa zanima kaj vključuje oprema "Supreme"?
Pitaj boga hehe.
Sicer vem, da je o tem veliko na forumu ampak vseeno, lahko rečete tudi na splošno kaj o teh avtih...
Sicer vem, da je o tem veliko na forumu ampak vseeno, lahko rečete tudi na splošno kaj o teh avtih...
Ne sej to sem ironično napisal, lahko bi pisalo magic al pa batman edition. Majo prodajalci velik več domišlije kot pa Japonci. Podoben motor sem imel v imprezi in je zadoščal, po moje je tud v legacyu soliden, pogon je ok, zgleda dost ugoden glede na ostale, kej več bo pa kdo drug napisal.
Sej glih to zgleda mal sumljiv, ta cena. Al je pa res tok ugodna ponudba.. Bo treba it pogledat 
Ker ima samo 2 airbaga, bi rekel, da je to najbolj osnovna oprema - klima, servo, mogoče abs, potem se pa že konča.
Elektro ogledala in elektro stekla ter centralno zaklepanje je pa itak standard od že leta 1994 naprej, tako da to ima tudi. Kaj več od opreme pa ne pričakovat. Moj je imel v originalu še 14" kolesa gor(letnik 2000).
Vprašanje je še kako je kaj z viskom. Če je visko zanič (ponavadi je pri teh kilometrh), je hitro nekaj 100 evrov popravila.
Elektro ogledala in elektro stekla ter centralno zaklepanje je pa itak standard od že leta 1994 naprej, tako da to ima tudi. Kaj več od opreme pa ne pričakovat. Moj je imel v originalu še 14" kolesa gor(letnik 2000).
Vprašanje je še kako je kaj z viskom. Če je visko zanič (ponavadi je pri teh kilometrh), je hitro nekaj 100 evrov popravila.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ta srebrn je že prodan, zdaj si ogledujem tegale.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811 ... 20PZ%204WD
Iz Kamnika je. Ta je dodatno dvignjen rahlo. Kok je to kaj dela, da se ga spusti na običajno višino?
Lp
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811 ... 20PZ%204WD
Iz Kamnika je. Ta je dodatno dvignjen rahlo. Kok je to kaj dela, da se ga spusti na običajno višino?
Lp
Ta ima pa že malo več opreme. Mene je edino motilo, to da je ta avto res nizek. Je pa zato lega na cesti toliko boljša.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sem ga šel danes gledat, izgleda zelo solidno in v redu lastnik. Je v igri 
Je pa dvignjen (za zdajle v sneg defenitivno koristno, in bilokakšen slabši teren), ampak jaz bi ga spustil nazaj, so pa samo ploščice za ven pobrat.
Je pa dvignjen (za zdajle v sneg defenitivno koristno, in bilokakšen slabši teren), ampak jaz bi ga spustil nazaj, so pa samo ploščice za ven pobrat.
Kolk je pa dodatno dvignjen, oziroma kakšno oddaljenost od tal ima?
Ma ne vem kok bi reku, poglej si slike v dotičnem oglasu in enem, ko je običajna višina, pa lahko približno vidiš. Sej sem že dost te legacy-je vidu tko dvignjene, za teren je seveda zelo dobrodošlo in uporabno, vendar zgleda pa ravno ne.. 
Dvignjen je cca 4cm in mislim da ima šus plato iz AL spodaj. Drugače so ti avti v osnovi kar nizki, pa še zadaj rada poči vzmet od starosti ali kilometrine ali pa se posede (ne kot pri taščinem Cliotu pri 80.000km)
Dvig pa ne zgleda čist nič slab če se na avto natakne kakšne VW ali AUDI feltne z ET -jem vsaj pod 45. Foresterji in Outbacki imajo 48. Tja do 40 ni panike ali pa celo 35 ker zaradi dviga niti čohat ne more
Razmišljam da bi svojega resno dvignil in sicer še tko da bi most spustu kot ima to rešeno poleg amortizerjev Outback.
Dvig pa ne zgleda čist nič slab če se na avto natakne kakšne VW ali AUDI feltne z ET -jem vsaj pod 45. Foresterji in Outbacki imajo 48. Tja do 40 ni panike ali pa celo 35 ker zaradi dviga niti čohat ne more
Razmišljam da bi svojega resno dvignil in sicer še tko da bi most spustu kot ima to rešeno poleg amortizerjev Outback.
5cm podvozje dvigneš, pa 10cm podložiš amortizerje
Volanski drog boš moral podaljšat pa bo šlo
Jaz in kolega Simon sva imela idejo da bi iz koterma oziroma pertinaksa podrejala podložke v primerni debelini, pa nove vijake (nujno vsaj 10.10 kvalitete). To bi blo že kr solidno
Volanski drog boš moral podaljšat pa bo šlo
Jaz in kolega Simon sva imela idejo da bi iz koterma oziroma pertinaksa podrejala podložke v primerni debelini, pa nove vijake (nujno vsaj 10.10 kvalitete). To bi blo že kr solidno
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kok se pa sploh največ da dvignit legacy-ja al pa imprezo, za nek normalen denar?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Mislim, da ste malo zašli iz teme
.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov