P: Imprezo WRX STI 2002, twin scroll, 385 konjev
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Imprezo WRX STI 2002, twin scroll, 385 konjev
Meni je tok vseen ce bi se sam vozu, kukr mi je vseen ce jo prodam. Popolnoma. Raje pa vozim punce, ce ze lahko izbiram.
@ircar81, Lahko ti ženo pripeljem,da jo zapelješ samo ne vozi jo nazaj
:mrgreen: Ne vem kako bom z časom, se morda slišiva za kak kofe
@picini, Ja res mi je do tiste 2-kilometra vožnje
. Zato letam po celi sloveniji tudi tujini in gledam micke, impreze, honde s2000, 350Z-je, itd...Ob tem pa zapravljam svoj dragoceni čas in denar. Samo bencina za oglede avtomobilov sem zapravil že čez 250eur,da ne govorim ko vedno prodajalca povabim na kosilo, pijačo itd...Mislim,da to ne počnejo muloti z 20eur-i v žepu.Ti pa verjamem ,da mogoče res tukaj na forumu mogoče dajem tak vtis. Pa še to me jebe ker sploh ne vem kaj bi rad kupil, ponudbe je pa čez glavo preveč in zato se ne zaletavam. Drugače pa nobene zamere,saj če bi me poznal verjetno nebi tega napisal
@beliblisk, bom modro tiho.
@picini, Ja res mi je do tiste 2-kilometra vožnje
@beliblisk, bom modro tiho.
Bom napisal tukaj in upam ircar,da te ne moti in ne smetim teme
. Vglavnem tvojega vozila še nisem videl ampak mislim,da ne bo potrebe. Malo bo treba še počakati ampak mislim,da sem si našel svoj voz
. Tako,da bi se zahvalil vsem ki v tem trenutku prodajate svoje STI-jke ,da ste si vzeli čas in mi razkazali, pokazali, razložili kaj in kako. Ob tem pa vam in vsem ostalim forumašem iz srca zaželim tudi veliko uspehov v prodaji ki jo boste v teh časih resnično rabili.
http://www.youtube.com/watch?v=eBDyW5WEaOo" onclick="window.open(this.href);return false;
:-2
http://www.youtube.com/watch?v=eBDyW5WEaOo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni panike, veliko varnih km z novim vozom.
Edin mal mi je žal k ne bo kosila... sm ti hotu pokazat kok lahk pojem.
Edin mal mi je žal k ne bo kosila... sm ti hotu pokazat kok lahk pojem.
Komaj čakam na predstavitev novega voza, @boxer. Če mi bo predstavitev všeč ti morda jaz častim južno. Rok veljavnosti ponudbe en mesec
. Pa ircarja povabim zraven.
Sorry za off.
Sorry za off.
Go Westy, go!
Beli tut pride z kišto cockte :.sup
uf, zdej nas je pa zrajcal. mene tud zanima njegov nov voz, če lahko konkurira teli imprezi...
- tjordan1
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 345
- Kraj: Kostanjevica na Krki
saj ni napisal da je močnejša,pač da je samo nabavil.msenjur napisal/-a:uf, zdej nas je pa zrajcal. mene tud zanima njegov nov voz, če lahko konkurira teli imprezi...
je treba šparat,pa ni važn kolk košta.
Ni še nabavil, ampak samo našel 
Precej se je dogajalo, pa sem pozabil na to temo. Druga "raketa" je bla po 14 dneh od objave oglasa nabavlena, potreba po prodaji impreze je izpuhtela. Kar je odlično, saj srčne želje že v štartu ni blo.irCAR81 napisal/-a:irCAR81 ma eno raketo nagledano, časa za prodajo mam cca 1 leto, mus pa ni, sam ceno sm dal raj mal višjo da ne zgleda kot da prodajam ker bi bil avto kej sjeban. Za člane subaru kluba bi se dal zment za orng popust, za forumaše pa mal manj orng, oglas: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8203823" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Uživaj še naprej z njo :.sup
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
To irCAR81, po mojem pravilna odločitev.. Zdej k si reku da je to drugi wagen je vseeno če je doma, saj ne je pa ne pije če jo ne rabiš.. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost