Avtomobil za "moško dušo" :)
Re: Avtomobil za "moško dušo" :)
Boxer, sam sem mel vse živo od Hond, preludko 2.2, Vti, Integro in ni kej so top avti. Sploh cena v primerjavi s stroški je pri Hondi najboljši kompromis. Praktično nepokvarljivi avti, kvaliteta po mojem še boljša od Subarija. Samo kaj hudiča ko je pogon napačen. Če hodiš na track days pol je OK, za "HP" furat po okoliških cestah pa ni boljšega kot sta Sti al pa EVo. Če bi te kakšen majster zapelu s tema avtoma, pa ko bi vidu kaj z njima počne na mokrih cestah, snegu al pa suhem oz. zlizanem asfaltu, verjem ne bi povohal ama čist nč druzga ampak bi hotu to met, pa se naučit vsaj mal tko furat. Ko ga majster prekucne pred ovinkom, pa med slajdanjem eno dol, pa zahod in te nalima na zic in to na par cm - mm od foglov pa pri hitrostih ki so
, tega FWD Honda sigurno ne more pričarat, pa tud če ma rekord na Nuru. Tko da če mata kej EVo al pa Subi je to duša oz. rally pedigre - gene in zato sta to zame še zmeri top shit avta (pustmo ob strani cene novih). Samozavest vedno in povsod na vsaki podlagi ob vsakem vremenu. 
Lepo ste se razpisali, dankešun.
V glavnem stvar je taka, da tukaj bo avto :arrow: NOV!. Ne uvožen, ne razbit, ne brez servisne zgodovine, ne 15-najsti lastnik, ne preteran do onemoglosti, ne žgan mrzel, ne zvrtenih kilometrov itd...
In zato se nagibam k temu,da se raje stegnem še par jurjev (sicer ni malo, ampak ok) in kupim avto ki bo nudil veliko za ceno tam do max 35keur. Ker če bojo hoteli več za hondo nebojo nič prodal, pa je lahko zlata.
Kar se tiče 4x4. Ok je fascinanten v ovinkih in tako dalje ampak mislim ,da za nekega povprečnega voznika ki avto vsake toliko časa nažge bo pravtako dober tukaj omenjeni FWD.
In ja kot rečeno še enkrat, rabljeni avtomobili tega ranga so enostavno predragi glede na to kaj sem videl v ponudbi. A ni bolje potem dodat par jurjev pa imet novo?
V glavnem stvar je taka, da tukaj bo avto :arrow: NOV!. Ne uvožen, ne razbit, ne brez servisne zgodovine, ne 15-najsti lastnik, ne preteran do onemoglosti, ne žgan mrzel, ne zvrtenih kilometrov itd...
In zato se nagibam k temu,da se raje stegnem še par jurjev (sicer ni malo, ampak ok) in kupim avto ki bo nudil veliko za ceno tam do max 35keur. Ker če bojo hoteli več za hondo nebojo nič prodal, pa je lahko zlata.
Kar se tiče 4x4. Ok je fascinanten v ovinkih in tako dalje ampak mislim ,da za nekega povprečnega voznika ki avto vsake toliko časa nažge bo pravtako dober tukaj omenjeni FWD.
In ja kot rečeno še enkrat, rabljeni avtomobili tega ranga so enostavno predragi glede na to kaj sem videl v ponudbi. A ni bolje potem dodat par jurjev pa imet novo?
Potem lahko kupš enga starejšga mini cooper S, s kompresorjem, 170 konji, direktnim volanom in dobro lego za ceno povprečne gt-jke. Meni kot povprečnem vozniku, ki avto zgolj vsake toliko časa naženem bi bilo škoda denarja za novo hondo.Boxer napisal/-a:Kar se tiče 4x4. Ok je fascinanten v ovinkih in tako dalje ampak mislim ,da za nekega povprečnega voznika ki avto vsake toliko časa nažge bo pravtako dober tukaj omenjeni FWD.
Obvezno mora bit japonsko vozilo. Ali pa vsaj japonska znamka, sej itak vsi vemo kje in kako se delajo današnji avtomobili. Če bi pa tako gledal @ircar potem bi bilo sigurno lažje ker bi se mi ponudba še bolj odprla.
Razni Fordi rs, GTI-ji, megani rs itd...Ampak kot rečeno, mora bit japanski voz, zato razni mini odpadejo. Pa so lahko super avtomobili ampak se ne bom ločil od filozofije ki prihaja iz dežele vzhajajočega sonca. Tam znajo naredit ,da zadeva laufa.
Nekdo je predlagal GT86 ali BRZ,...se strinjam bi bil super nakup ampak turbo je turbo, tisto so pa vse N/A. Kar v prenesenem pomenu pomeni ,da če bi kdaj želel kaj več stisnit iz avta je živa jeba+muchos dineros. Naj bo kar Turbo
Razni Fordi rs, GTI-ji, megani rs itd...Ampak kot rečeno, mora bit japanski voz, zato razni mini odpadejo. Pa so lahko super avtomobili ampak se ne bom ločil od filozofije ki prihaja iz dežele vzhajajočega sonca. Tam znajo naredit ,da zadeva laufa.
Nekdo je predlagal GT86 ali BRZ,...se strinjam bi bil super nakup ampak turbo je turbo, tisto so pa vse N/A. Kar v prenesenem pomenu pomeni ,da če bi kdaj želel kaj več stisnit iz avta je živa jeba+muchos dineros. Naj bo kar Turbo
Pa sej lahko zdej BRZja kupš rablenga (recimo z 10k prevoženih) za cca 20-23k pa rukneš not 10k (pa bo tut turbo ) :mrgreen:
Al je problem ker je že na razpolago in ne šele čez eno leto,mogoče?
Al je problem ker je že na razpolago in ne šele čez eno leto,mogoče?
Sam tolk bi še rekel, da če je japonska tovarna oz. je sedež tovarne na Japonskem, se dajte zmer dobro prepričat, da je tut avto narejen na Japonskem, ne kje v Angliji, Madžarski,....
Drugač pa imam občutek, da fantje tule malo podcenjujete FWD avte
Drugač pa imam občutek, da fantje tule malo podcenjujete FWD avte
Beliblisk,
Ne vem za kaj me drkaš namesto,da si mi v morebitno pomoč? Lahko pa je vse skupaj samo šala, ampak potem se lahko še jaz malo pošalim na tvojo imprezo in napišem kaj si mislim o njej, ja?
Ne vem za kaj me drkaš namesto,da si mi v morebitno pomoč? Lahko pa je vse skupaj samo šala, ampak potem se lahko še jaz malo pošalim na tvojo imprezo in napišem kaj si mislim o njej, ja?
Zivjo.
Vedno znova me fascinirajo uspesni ljudje, ki kar ne morejo iz svoje koze, da tega ne delijo nekje na druzbenih omrezjih... glede na to, da si pri rosnih 30 ze prakticno v penziji oziroma delas samo toliko kolikor se ti zahoce, bi bilo verjetno za ne tako uspesne poucno slisati kako do tega priti!
Ce dodam se svoje videnje uspesnih ljudi, si avtomobile "za duso" kot jim ti pravis in pri statusu pri "penziji" ogledujejo in kupujejo avtomobile ravno okoli cene gt-r ali recimo 911. Ker kot berem "denar ni problem" potem bi se jaz odlocal za take avte, japonci gor al dol.
Lp
Vedno znova me fascinirajo uspesni ljudje, ki kar ne morejo iz svoje koze, da tega ne delijo nekje na druzbenih omrezjih... glede na to, da si pri rosnih 30 ze prakticno v penziji oziroma delas samo toliko kolikor se ti zahoce, bi bilo verjetno za ne tako uspesne poucno slisati kako do tega priti!
Ce dodam se svoje videnje uspesnih ljudi, si avtomobile "za duso" kot jim ti pravis in pri statusu pri "penziji" ogledujejo in kupujejo avtomobile ravno okoli cene gt-r ali recimo 911. Ker kot berem "denar ni problem" potem bi se jaz odlocal za take avte, japonci gor al dol.
Lp
Pozdravljen @saso,Saso napisal/-a:Zivjo.
Lp
Ne vem zakaj delaš offtopic. Bom ti odgovoril ampak v naprej bi te prosil, če mi za take stvari pošlješ privat sporočilo, ker nima niti najmanjše veze z tole temo.
Kaj točno te zanima? Jaz sem poudarjam zase dovolj uspešen kot si se izrazil. Seveda po mojih merilih in mojih željah. Nekdo je zase dovolj uspešen ker ima dva zdrava otroka pa je brez službe. Sva na isti valovni? Si ti zase dovolj uspešen? Glede na to,da te zanima kako do tega priti verjetno ne dovolj. Govorim o materijalnem stanju posameznika. Nikjer pa se nisem nič hvalil kaj in kako ker je to stvar moje intime.
Vse kar sem napisal,da se je meni "nakladanje" ki je vedno imelo trdno podlago dobro obrestovalo v karieri.
Tvoji uspehi. Kako boš do tega prišel ti ne morem pomagat. Če pa imaš dobro idejo in poslovni načrt ki pije vodo pa potrebuješ investitorja za 10mil. eur ti pa z veseljem prisluhnem. Če bo stvar zrela ti bom osebno predstavil investitorje in stal za tvojim projektom od katerega bom tudi sam nekaj imel.
Kar se pa avtomobilov tiče in meriš uspešne ljudi po tem kaj vozijo in ali imajo novo 911 ti pa resnično povem ,da so tvoji pojmi o denarnih uspehih posameznika popolnoma zgrešeni.
Če imaš še kakšno uprašanje ga postavi konkretno in na PM. Se bom potrudil ti odgovoriti kar se da eksplicitno.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ste se pa razpisali...
Sploh ne vem če upam kaj dodat.

Sploh ne vem če upam kaj dodat.
Glede na tvoj nick, se resne zelim bosti s tabo
, podal sem samo svoje mnenje, to verjetno lahko, glede na to, da vsak nekaj prispeva k posamezni temi... Mogoce sem dobil samo tak obcutek, kar sem prebral, glede na to, da sem tudi sam trznik vrsto let in je pri nasem poslu zal merilo uspha samo denar, prepoznam nakladace, ki se radi izpostavljajo brez prave osnove. Zato sem tudi zelel, da delis z nami bistvo uspeha in upokojitve pri rosnih 30-ih.
Glede investitorjev in njihovega denarja te ne potrebujem, bi pa glede na tvoje uspehe predlagal, da se ti z uspesno idejo predstavis njim in prides do mogoce gt-r, ki je zaenkrat se nedosegljivo oddaljen.
Nisem zelel "smetiti" teme, samo vprasati kar sem v prvem postu napisal.
Ti pa zelim nakup dobrega avtomobila.... za katerega koli se bos odlocil sam, bo pravi zate.

Glede investitorjev in njihovega denarja te ne potrebujem, bi pa glede na tvoje uspehe predlagal, da se ti z uspesno idejo predstavis njim in prides do mogoce gt-r, ki je zaenkrat se nedosegljivo oddaljen.
Nisem zelel "smetiti" teme, samo vprasati kar sem v prvem postu napisal.
Ti pa zelim nakup dobrega avtomobila.... za katerega koli se bos odlocil sam, bo pravi zate.
Seveda lahko pišeš kar ti je volja.Boxer napisal/-a:Beliblisk,
Mislu sm bl v stilu,da je 35k kar lep proračun za igračo in res lahko kupš kaj bolj zanimivega kt hondo.
Za 35k lahko obnoviš katero koli Jap klasiko do take stopnje da bo lepša/boljša kakor je zapustila tovarno. Prav tako bi imele vse komponente 0 km.
Avto za "dušo" mora tudi v prostem teku dvigat kocine.
Je pa dejstvo pa klasika bo vedno klasika :.sup
Osebno bi si za 35k evrov kupil Raptorja (F150 SVT raptor). 6200ccm V8 mašina, 411 žrebcev pod pokrovom, pa po moje je za naše ceste več kot primeren kandidat, glede na to da se 5 let ne bo nič vlagalo vanje. Pa ni več problem vozit po cestah ali izven cest.
Nov je 44k dolarjev, kar znese nekje 31k evrov, 2012 letnik je pa tam okoli 24 - 25k dolarjev, kar je nekje med 16 in 16.5K evrov.
Nov je 44k dolarjev, kar znese nekje 31k evrov, 2012 letnik je pa tam okoli 24 - 25k dolarjev, kar je nekje med 16 in 16.5K evrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Moram reči, da je taka honda tudi meni všeč. Estetsko in motorno je res wav. Obvezno mora biti rdeča in nič se ne čudim, da te je malo vrgla iz tečajev. Če ne bi bilo sti in evota, bi se tudi sam najbrž tako odločil. Tudi meni niso všeč porshe ali gtr ali ferari, ker so to a tomobili za avtoceste, ker tam pridejo do izraza. Toda tam je klinično okolje za radarje in providio in tam normalno moraš voziti po predpisih.
Ti po svoje zavidam to pričakovanje novega modela saj se sam spomnim kako sem kupoval prvo imprezo. O tem sem razmišljal dve leti in cincal da ali ne dokler mi žena sama rekla: "Daj že kupi, saj si lahkl privoščiš."
Kar kupi jo in nas obveščaj o svojih dvomih in podatkih, ki jih boš zanesljivo pridobival do same končne dobave. Upam, da nam boš pokazal svojo NOVO vesoljsko raketo.
Ti po svoje zavidam to pričakovanje novega modela saj se sam spomnim kako sem kupoval prvo imprezo. O tem sem razmišljal dve leti in cincal da ali ne dokler mi žena sama rekla: "Daj že kupi, saj si lahkl privoščiš."
Kar kupi jo in nas obveščaj o svojih dvomih in podatkih, ki jih boš zanesljivo pridobival do same končne dobave. Upam, da nam boš pokazal svojo NOVO vesoljsko raketo.
Impreza Sti 08
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost