Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Moraš imet skiro z velikimi kolesi. Men tale stvarca prav odgovarja.
https://lh5.googleusercontent.com/-WpC_ ... 213844.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-WpC_ ... 213844.jpg
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Večja kot so kolesa, višje stojiš, več počepa moraš naredit, da druga noga pride do tal...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ivo ne, stojalni del je še vedno na pribljižno isti višini 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
če tale miška v petkah lahko :-)
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Pozna kdo od vas kakšnega poceni serviserja za telefon, ali pa je celo sam? Na lumii 800 se mi je zlomil usb konektor, pa bi ga moral zamenjat. Uradni servis ni ravno prva misel, so rahlo dragi. Je pa vse nagužvano noter, tako da sam ne morem....
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Megaphone na Vrhniki je dost pocen pa dobr 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Se pridružujem mnenju.LSlabe napisal/-a:Megaphone na Vrhniki je dost pocen pa dobr
Če je še v garanciji, bi na tvojem mestu raje nesel k uradnemu. Tako ti vsaj garancija ne gre u maloro. Drugače pa sam svoj mojster. Pred dobrim letom sem na enem samsungu menjal. Na uradnem servisu to delajo pod mikroskopom, meni je šlo na uč. Je pa treba imet nov konektor in dober spajkalnik s tanko špico.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
To pri garanciji se lahko zatakne tudi na uradnem servisu.
Pred nekaj leti, sem zdrobil ekranček.
Telefon sem nesel na uradni servis, da bo garancija veljala še naprej, kljub zamenjavi.
Ampak se je zataknilo, ko sem hotel prevzet telefon.
Znesek popravila je bil 60€, če pa sem hotel telefon prevzeti, sem moral podpisati, da garancije ni več,
kljub temu, da je bil telefon servisiran na uradnem servisu.
Tako da....
Nategoni teli uradniki, bo res potrebno samo še preko fušarjev delat.
Pred nekaj leti, sem zdrobil ekranček.
Telefon sem nesel na uradni servis, da bo garancija veljala še naprej, kljub zamenjavi.
Ampak se je zataknilo, ko sem hotel prevzet telefon.
Znesek popravila je bil 60€, če pa sem hotel telefon prevzeti, sem moral podpisati, da garancije ni več,
kljub temu, da je bil telefon servisiran na uradnem servisu.
Tako da....
Nategoni teli uradniki, bo res potrebno samo še preko fušarjev delat.
Ni več v garanciji. Pa tudi če bi bil, res dvomim da bi šlo pod garancijo - fizična poškodba. Hvala za odgovor, jih bom kontaktiral. Eden tule v SG bi računal 35€, kar se mi zdi rahlo preveč. Potem raje prodam tega za dele in kupim lumio 520 ali nekaj v tem rangu :-)
Sajmon, saj ravno to je problem, imam samo "tavelik" spajkalnik doma in je res težko priti zraven
Sajmon, saj ravno to je problem, imam samo "tavelik" spajkalnik doma in je res težko priti zraven
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Nisem mislil da sem hotel ekranček uveljavljat pod garancijo.
Ampak po menjavi ekrančka ni bil telefon več v garanciji, če bi kaj drugega crknilo.
To se mi zdi bolano.
Kot če bi pri avtomobilu ruknil prednji odbijač, ga zamenjajo na servisu in potem avto ni več v garanciji...

Ampak po menjavi ekrančka ni bil telefon več v garanciji, če bi kaj drugega crknilo.
To se mi zdi bolano.
Kot če bi pri avtomobilu ruknil prednji odbijač, ga zamenjajo na servisu in potem avto ni več v garanciji...
Ijuvan, ko boš kaj v LJ me kontaktiraj, pa se lahko midva zmeniva. Uradni strošek bo samo konektor.
ijuvan, sem na hitro pogledal za tole tvojo okvaro in glej ga zlomka. Veliko jih je imelo s tem težave, nekdo je celo odkril slabo tovarniško pritrjen konektor, kar je imelo za posledico zelo hitro lomljenje. Jasno, Nokia ni hotela slišati o reklamaciji, so pa nekateri lokalni servisi vseeno pokazali dobro voljo in popravili brezplačno. Več o tem tukaj. kako razdreti tvojo lumio, konektrojev se pa hitro najde dosti
Pa saj ni tako težko :-D
Pa saj ni tako težko :-D
Sem tudi jaz bral, da jih je kar nekaj imelo ta problem. Tvojo ponudbo pa z veseljem sprejmem, te kontaktiram po ZS
Konektor pa že tudi imam
Recimo da imamo tukaj mojstre ZPrCP :-)
V našem kraju in okolici je veliko cest s samo enim pasom. In itak velikokrat dohitim koga, ki mu na kraj pameti ne pride, da bi me spustil mimo. Kako je s tem?
45. člen govori, da mora spustiti mimo, ampak samo v primeru kolone. Torej se lahko spredaj vozi nekdo 10 na uro, čeprav je omejitev 90, jaz pa lahko zadaj skačem po trepalnicah?
Me je danes en kombi tako razjezil, sem ga dohitel pa ni dal placa. Da ne govorimo o sekanju ovinkov. Ko sma pa končno prišla do dvopasovne ceste, sem ga začel prehitevat, ko sem bil vštric pa je začel riti na moj pas, jaz mu pohupam, on pa men nazaj. Zakaj že?
:4rt
Ko sem prišel domov sem šel takoj gledat, če je slučajno kakšen člen meni v prid :mrgreen: Seveda ne bom šel klicati policije, ampak dobro je vedet.
http://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/del ... es&tip=doc" onclick="window.open(this.href);return false;
V našem kraju in okolici je veliko cest s samo enim pasom. In itak velikokrat dohitim koga, ki mu na kraj pameti ne pride, da bi me spustil mimo. Kako je s tem?
45. člen govori, da mora spustiti mimo, ampak samo v primeru kolone. Torej se lahko spredaj vozi nekdo 10 na uro, čeprav je omejitev 90, jaz pa lahko zadaj skačem po trepalnicah?
Me je danes en kombi tako razjezil, sem ga dohitel pa ni dal placa. Da ne govorimo o sekanju ovinkov. Ko sma pa končno prišla do dvopasovne ceste, sem ga začel prehitevat, ko sem bil vštric pa je začel riti na moj pas, jaz mu pohupam, on pa men nazaj. Zakaj že?
Ko sem prišel domov sem šel takoj gledat, če je slučajno kakšen člen meni v prid :mrgreen: Seveda ne bom šel klicati policije, ampak dobro je vedet.
http://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/del ... es&tip=doc" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost