Če ima kdo probleme z delovanjem strešnega okna-pogon enkrat dela enkrat ne ali pa sploh ne, je najverjetneje problem v motorčku. Sploh če stikalo in rele pod headlinerjem škloca, so skoraj ziher krtačke na pogonskem motorčku.
Moja izkušnja:
Fotk žal nimam, je blo drugih brig dovolj
Nekaj mesecev po nakupu legacya se je začelo

;šibedah odpre, zapret pa noče! Nevihtni oblaki nakazujejo na pošteno poletno ploho. Kaj naj dam dežnik na steho ali kaj??? Forum je bil rešilna bilka, ki svetuje zapiranje ročno z inbus ključem iz kabine direkt na motorčku. Zaprem in skozi zaprt šibedah spremljam deževje

Nekaj mesecev sem vozil s sabo ključ za ročno zapiranje, potem pa je prišel čas, da se to odpravi.
S pomočjo pajdaša (hvala Schudr

) sva odmontirala motorček. Ni veliko dela, zadnji del headlinerja odmontiraš, nekaj vijakov in motorček pade v roke.
Že prej sem nabavil silikonsko mast in krtačke za ventilator hladilnika, ki jih je bilo treba konkretno pobrusit, da pašejo v ležišče.Še bližje bi bile krtačke za airsoft puške samo 2 tedna čakat se mi ni dalo. Vse sestaviva in DELA

. Sčistim še drenažne cevčice, ki se končajo v sprednjih kolotekih(za celo lopato iglic, listja in zemlje.
Strošek: 18€

, pijača in hrana je bla doma, drugače bi bilo to precej drag podvig