Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Ima mogoče kdo viška kak nastavek za skrite ventilčke (tisto palčko ki se navije v ventilček, da lahko gumo napumpaš).
041*376*221
041*376*221
Jaz bi znal imeti kakšno.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Po novem se iz Amerike za vse vrednosti obračuna davek, tudi za rabljeno robo. Se pravi, če pošiljatelj napiše vrednost na paket, bo carina obračunala davek na to vrednost. Če se jim bo zdel znesek prenizek, te pisno kontaktirajo, da jim dokažeš to nizko vrednost.Boxer napisal/-a:Jaz bi pa rabil eno pomoč. Nekaj bi rabil za svoje vozilo z ebaya in sicer iz amerike. Zdej pa ne vem kako se zadeva naroči, carina, davki?? Koliko bi me na koncu prišlo in pa če ima kdo z tem kakšne izkušnje kar se tiče naročanja itd... :-)
Pišem iz lastnih izkušenj.
Daj prosim poglej če imaš. Povej še ceno...Thomas22 napisal/-a:Jaz bi znal imeti kakšno.
Hvala danci in thomass za info :.sup
Bom še malo pobrskal če bi kje dobil original, drugače pa ti pošljem na zsThomas22 napisal/-a:Če veš kakšne so dimenzije, lahko pobrskam po prototipni delavnici.
Hvala
Lp
Ni res.Thomas22 napisal/-a: Po novem se iz Amerike za vse vrednosti obračuna davek, tudi za rabljeno robo. Se pravi, če pošiljatelj napiše vrednost na paket, bo carina obračunala davek na to vrednost. Če se jim bo zdel znesek prenizek, te pisno kontaktirajo, da jim dokažeš to nizko vrednost.
Pišem iz lastnih izkušenj.
DDV se plača nad 22€, carina pa nad 150€, če sploh (odvisno od blaga). Če je kaj manjšega in se carinikom ne da odpirat paketa, gre lahko čez tudi brez dajatev. Čim odprejo paket in dobiš domov pismo, plačaš 3€ za znamko in papir. V pismu piše, da jim moraš poslat račune (izpisek iz ebaya, paypal,...). Če ti ne verjamejo, usekajo ceno podobnega izdelka, ki ga najdejo na netu. Kaj piše na paketu, carinika sploh ne zanima. Zraven dajatev dobiš še cca. 7€ manipulativnih stroškov. Tako je.
zdaj z marcom al apilom se je zadeva malce obrnila, ker je PBS prevzel vse pošiljke...
neki na to temo....nekdo s tukaj ziher kej več ve, sam še nisem iskal. Neka 2€ ti bojo dodali v vsakem primeru če bo carinik pogledal.....
neki na to temo....nekdo s tukaj ziher kej več ve, sam še nisem iskal. Neka 2€ ti bojo dodali v vsakem primeru če bo carinik pogledal.....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Po mojih izkušnjah je PussyG še najbolj pravilno napisal. Edino manipulativne stroške včasih izpustijo, cca 3€ za obvestilo sem pa še zmeraj rabil plačat, če je bila pošiljka v postopku.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
A gre outbacka dvignt? Al ne kr je že to dvignjen legacy?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ja da se ga dvignit. Isto kot foresterja.strojnik005 napisal/-a:A gre outbacka dvignt? Al ne kr je že to dvignjen legacy?
Vse gre dvignit, vprašanje je samo cena dviga.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ja s podložkam sm mislu, tk ko forije pa legacye?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ja isto se ga lahko dvigne.strojnik005 napisal/-a:Ja s podložkam sm mislu, tk ko forije pa legacye?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Outback ima spuščeno podvozje + višji amortizerji in daljše vzmeti, dvigne se ga tako kot NEoutback-astrojnik005 napisal/-a:A gre outbacka dvignt? Al ne kr je že to dvignjen legacy?
Imamo tukaj kakšnega odvetnika?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov