The results are in! And MISS of the universe is.....
REZULTATI
Ircar čestitam za generalno 9. mesto. pred teboj so samo še specijalke. Tko da res kapo dol!
Jaz sem na 36.mestu generalno in sem z rezultatom zelo zadovoljen!
V svoji klasi so pred menoj samo še avti z cca. 30-50++ konji več. Pa verjetno imajo vsi izkušnje, jaz pa sem prvič takole vihtel volan
Tudi ekipo "Ramšak" sem uspel (pošteno) nascat, čeprav sta imela "primerljiv" avto. Je pa res, da so imeli cel dan težave z njim in so ga porivali sem ter tja po parkiriču da je vžgal...
Kar se tiče voženj je tako, da kar precej čakaš da prideš na vrsto, potem pa imaš približno minuto in pol da pokažeš kaj znaš

Začel sem z 1:21 nato 1:19 pa potem 1:18 in na koncu 1:17.028. Tako da napredek je bil kar kaže na to, da nekaj lufta še je. Tudi sam vem da sem še delal napake in bi se še dalo nekaj najdit.
Voziti na stožce je kar problem, ker si moraš res v glavi narisat linijo. Verjetno z treningom rata lažje...
Kapo dol zmagovalcu eventa Mayerju. Golf1 220HP 800kg + noro poširjena hill-climb specialka z časom 1:05:726
Uglavnem je blo res kul. Spoznal sem nekaj novih ter srečal nekaj starih znancev. Z ircarjem smo ene par ornk debat udarl. Hvala za nasvete glede gum. Domov sem se odpeljal z nasmeškom na obrazu in če bo še šansa bom še šel probat.
Posebna zahvala pa gre kolegu DogsBody-u ki je posodil avto. Tnx stari!

Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....