Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
dej link kaj si to nabavil
jst sem hotel zmontirat v ogledala, ko odkleneš zavto, da osvetli. Samo so kitajci zajebal naročilo in pozabli poslat diode
jst sem hotel zmontirat v ogledala, ko odkleneš zavto, da osvetli. Samo so kitajci zajebal naročilo in pozabli poslat diode
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
eBay UKFusion napisal/-a:dej link kaj si to nabavil![]()
Se pravi, da si zmontiral v tapeto?
Jaz bom naredil varijanto kot pravi Fusion - v ogledalo. Material imam že, le čas si moram vzet.
Jaz bom naredil varijanto kot pravi Fusion - v ogledalo. Material imam že, le čas si moram vzet.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ja, seveda, kar v tapeto. Priklopil pa sem na obstoječo lučko...Thomas22 napisal/-a:Se pravi, da si zmontiral v tapeto?
A tako z motivom ali samo osvetlitev?Jaz bom naredil varijanto kot pravi Fusion - v ogledalo. Material imam že, le čas si moram vzet.
Samo osvetlitev, ker o ledicah z motivom sploh še nisem slišal.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Pozdravljeni
Ima kdo kakšen rezalnik cutter za prodat?
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
za papir, sim kartice, les, pleksi...podreberek napisal/-a:Pozdravljeni
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Flex pa flock in samolepilno folijo .
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Al pa kakšnega garažnega mojstra. Lahka tut sam si nrdim sem delal na rezalnike in podobne tiskarske stvari mam neke stvari za nrdit pa mi ni s skalpelom se za zajebavat. ravn tolk je da je preveč za na roke pa premal da bi šel kupovat opremo. ČE ima kdo kakšno ugodno ponudbo.
Ima mogoče kdo doma multikopter?
Je tudi tukaj cheap-shit ime na mestu? Sam sem razmišljal, da bi si kupil prvo enega poceni, toliko da se navadim komand in upravljanja, potem pa kakšnega večjega, ki bi morda že lahko nosil kakšno kamerco
Je tudi tukaj cheap-shit ime na mestu? Sam sem razmišljal, da bi si kupil prvo enega poceni, toliko da se navadim komand in upravljanja, potem pa kakšnega večjega, ki bi morda že lahko nosil kakšno kamerco
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
če imaš vse v krivuljah narejeno in imaš folijo že sam, ti lahko jaz izrežem...podreberek napisal/-a:Al pa kakšnega garažnega mojstra. Lahka tut sam si nrdim sem delal na rezalnike in podobne tiskarske stvari mam neke stvari za nrdit pa mi ni s skalpelom se za zajebavat. ravn tolk je da je preveč za na roke pa premal da bi šel kupovat opremo. ČE ima kdo kakšno ugodno ponudbo.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
imam dva, enega droidworxa za profi stvari in enega dji phantoma za igrat....ijuvan napisal/-a:Ima mogoče kdo doma multikopter?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0360_o.jpg
priporočam ti, da tistega poceni ne kupuješ, ker je stran vržen denar, nabavi si prvo serijo dji phantoma ali še bolje drugo serijo...sicer naj te ne zavede cena, ker osnovna platforma leti čisto v redu, ampak za posneteke z goprojem rabiš še par dodatnih bonbončkov, za malega vse skupaj okoli 1300€ z gimbalom, da ti blaži tresljaje na goprojki, lahko premikaš kamero in sproti gledaš na monitorju...za velikega pa pripravi okoli 10k€ + fotič..drugo je neuporabno, če te kaj zanima pa povej, pa greva raje na kavo pa ga pripeljem seboj da boš malo pogledal...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
subi4x4 napisal/-a:če imaš vse v krivuljah narejeno in imaš folijo že sam, ti lahko jaz izrežem...podreberek napisal/-a:Al pa kakšnega garažnega mojstra. Lahka tut sam si nrdim sem delal na rezalnike in podobne tiskarske stvari mam neke stvari za nrdit pa mi ni s skalpelom se za zajebavat. ravn tolk je da je preveč za na roke pa premal da bi šel kupovat opremo. ČE ima kdo kakšno ugodno ponudbo.
Vse imam v krivuljah samo zazrezat. Kako bi pa lahko materijal dostavil do tebe in cena usluge ?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov