amortizerji

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
prodrive
Uporabnik foruma
Prispevki: 28

amortizerji

Odgovor Avtor: prodrive » 05. Julij 2014, 21:42

Lep pozdrav

Eno vprašanje bi mel. Na Imprezi wrx sti (2004) mam spredaj amortizerje ki se jim lahko nastavi trdota, zadaj pa so nastavljivi s ključem, ne na gumb tako kot prvi. Zanima me če ma kdo originalne od 2003,2004 sti in bi jih zamenjal, ker sem že malo sit trde vožnje. Lahko so tud od wrx-a, če pašejo. To boste vi bl vedl. Taki amortizerji so bli že gor k sm kupu avto. S slikam hočm sam pokazat kaj sm mislu, niso taki.

Hvala
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4473
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Re: amortizerji

Odgovor Avtor: danci1973 » 05. Julij 2014, 21:57

Na prednjih amortizerjih so (najbrž) tudi matice za prednapetost vzmeti - so ti že čisto 'odviti'?

'Gumb' na prednjih pa je verjetno samo za nastavljanje blaženja, ne pa trdote vzmeti.

prodrive
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: prodrive » 05. Julij 2014, 22:09

Živjo

Nism tok majstr. Taprvi so glih taki kt spodnja slika ( taobkrožen amortizer ).Verjetn je za trdoto blaženja tist gumb. Rajš bi bl mehko vožnjo pa de je avto višji.

Hvala

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 05. Julij 2014, 22:51

Nekateri Coiloversi majo možnost tudi serijske višine.Poglej če so dvignjeni do konca glede trdote pa probi vse odvit gumb do konca v levo(prednji in zadnji morajo imet gumb na istem koncu ker dvomim da so eni inverted drugi pa ne).......v primeru,da imaš en hud spring rate ti pa res ni pomoči.

prodrive
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: prodrive » 29. Julij 2014, 13:14

Ker sem še začetnik pri telih stvareh, mi je Kržič svetoval da slučajn neb menou amortizerjev ker so teli baje ful dobri. Tko da hvala da ste si vzel čas in odgovorili.

Lep pozdrav

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost