Letenje stratosphere Russia z Mig-29
Re: Letenje stratosphere Russia z Mig-29
:mrgreen:
Sem imel cel spisan cel a4 o mojih pogledih na take stvari, kaj zakaj kako itd...ampak ker ste/smo ljudje včasih zelo "inteligentni" sem se odločil,da bom napisal samo bistvo ki je nakoncu.
:arrow: Vsaka stvar se začne z sanjami, samo od posameznika je odvisno ali jih bo uresničil.
:arrow: Beri še enkrat stavek zgoraj.
PS: Spoštujem tudi tiste kateri imate drugačen pogled na tale naš planet, in stvari okoli nas. Včasih se sprašujem kaj je privedlo do tega ,da smo ljudje tako butasti. Ne leti na posameznika,da ne bo vroče
PS2: Še vedno pa lahko napišem daljši odgovor ampak potem noben ne bo nič odgovoril, ker boste videli,da imam spet prav :mrgreen:
:arrow: Vsaka stvar se začne z sanjami, samo od posameznika je odvisno ali jih bo uresničil.
:arrow: Beri še enkrat stavek zgoraj.
PS: Spoštujem tudi tiste kateri imate drugačen pogled na tale naš planet, in stvari okoli nas. Včasih se sprašujem kaj je privedlo do tega ,da smo ljudje tako butasti. Ne leti na posameznika,da ne bo vroče
PS2: Še vedno pa lahko napišem daljši odgovor ampak potem noben ne bo nič odgovoril, ker boste videli,da imam spet prav :mrgreen:
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Mhm to.Ampak potem noben ne bo nič odgovoril, ker boste videli,da imam spet prav
Vsekakor zanimiva zadeva ampak za ta denar dobiš gozd/parcelo/vikend...
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ja dobiš zraven tudi še kaj drugega, se strinjam. Preference vsakega posameznika kako bo svoj denar zapravil. Ne me narobe razumet vikend, parcela itd je super zadeva samo ne vem če je to neka svoboda, oziroma si jo vsaj jaz razlagam malo drugače.strojnik005 napisal/-a:Mhm to.Ampak potem noben ne bo nič odgovoril, ker boste videli,da imam spet prav
Vsekakor zanimiva zadeva ampak za ta denar dobiš gozd/parcelo/vikend...
Svoboda zame pomeni,da lahko vsak trenutek vstanete od mize doma in se odpravite kamorkoli po svetu ker se vam je tako zahotelo tisti trenutek. To je zame svoboda. Skratka živeti po svoji in ne tuji uri.
Če so ptice med najbolj svobodnimi bitji potem definitivno tak polet štejem kot nekakšno ultimativno svobodo.
Kar se tiče tegale leta z Mig-om, je pa toliko enega ozadja ki ga ljudje sploh ne vidite.
Par dejstev ki jih jaz vidim kot amater:
-Vojaški lovec je narejen izključno za vojaške namene in raja ne more kar tako v njega, še v muzeju ga
lahko samo od uzuni gledaš.
-Vzdrževanje mislim,da je okoli 5000$ ura. Koliko vzdrževanja je potrebnega pred vsakim letom se mi ne sanja.
-Poraba kerozina za tak prelet je tudi drag špas.
-Plačat je treba zdravnika če boš fizično prenesel polet.(Tukaj imam jaz težave
-Plačat je treba nekoga,da ti vse razloži, prevaja itd...
-Plačat je treba transport in pilota ki zna to upravljat in ki se je recimo celo življenje šolal ter prakticiral
o tem, o čemer se nam ne sanja niti kaj en samcat gumb v takem stroju pomeni, čemu je namenjen in zakaj se ga uporablja.
-Leteti na nebu in občudovati nekaj kar mati narava sploh ni omogočila človeku in the first fucking place, in tako občudovati nekaj mogočnega.
-Uživati v enem od jebeno najbolj zahtevnih inžinirskih stvaritev kar jih je človek naredil.
-Nekje na koncu ko je človek na smrtni postelji se ne spomne ceglov ki jih je metal skupaj.Ne me narobe razumet tudi jaz izredno uživam v svojih nepremičninah in premičninah ki sem moral za njih trdo garat, ampak ne morem vikenda z tem primerjat. Se pa strinjam najprej streha nad glavo potem pa naprej...
Torej hočem povedat ,da v življenju štejejo samo doživetja takšna ali drugačna. Ljudje so pa izgubili nit zakaj sploh živijo.
In ko nekdo kupi novega cliota je sprejemljivo, ko pa denar vložiš v SEBE si pa turbo idiot ki je plačal 10k za pol ure z Mig-om.
Zato mi ne primerjat nekaj takega z par kubiki zemlje, par ceglov ali pa najhujše 1.3Tone premikajočega železa ki ga sploh ne potrebujete in ste ga kupili z denarjem ki ga nimate,da naredite vtis na ljudi ki jih ne marate.
Evo malo mojih 5 centov... :-)
Ja zdej pa res nimamo več kej napisat. Tema se lahko zaklene.
Very funny
V glavnem zadeva ni spet tok nedolžna, na spodnjem posnetku si lahko ogledate kako tip omedli :sh Kakšne morajo to bit sile
Od 18:00 naprej lahko pogledate...
http://www.youtube.com/watch?v=S-4rC7zo ... EYXrxmSgSQ" onclick="window.open(this.href);return false;
V glavnem zadeva ni spet tok nedolžna, na spodnjem posnetku si lahko ogledate kako tip omedli :sh Kakšne morajo to bit sile
Od 18:00 naprej lahko pogledate...
http://www.youtube.com/watch?v=S-4rC7zo ... EYXrxmSgSQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Maš prav imaš raj mig pol pa peš naokoli pa si turbo idiot (oz VTI idiot:P) :sh
Da morte bit tok dosadni.... Zakaj vam boxerjevi posti tako narobe hodijo? Če vam nekdo zaradi boh-ve-česa ni všeč, je pa treba po njemu tolčt? Isto je bilo z Andrejem in njegovo temo o audiju s3. Sej ste hujši ko pa sosede... Pač človek rad bolj na dolgo in doživeto napiše svoje razmišljanje. Saj se ne rabite strinjat z njim, ne rabite pa tudi pobit vsega veselja. Men so debate z nekom, ki nima istega mišljenja, prav fajne. Ga poslušam in poskušam razumeti njegovo stran
Sej tudi on ne trdi, da je to najkoristneje uporabljen denar v življenju. Pač ne rabi vikenda, gozda ali travnika. Zanimivo, da ko kdo hoče razvit kakšno zanimivo debato, pa noben nič ne napiše, tule se pa kar sipate.
Vam je butast ta polet, meni pa je npr. butasto hodit na sladoled, ker mi je euro (ali kolikor sploh stane danes) ful preveč za tisto bogo kepico sladoleda (razen če je kakšna res luštna zraven :P ). Še bolj butasto pa mi je kino. Ampak.... z migom bi pa šel, če bi imel preveč denarja. Je pa res, da ni na top10 listi, za kaj bi zagonil denar. In še - bi raje poslušali dedka, ko razlaga, kako se je blo furat z letalom, ali dedka, ki navdušeno razlaga, kk mu cigli niso hotli stat v liniji, ker mu je sosedov mulc prestavo špago
Radi se mejte
EDIT: sem še enkrat prebral, pa sem mogoče napisal malo grobo/grdo
Dejte še vi, preden pošljete, še enkrat prebrat, pol pa mogoče ne-poslat :a
Vam je butast ta polet, meni pa je npr. butasto hodit na sladoled, ker mi je euro (ali kolikor sploh stane danes) ful preveč za tisto bogo kepico sladoleda (razen če je kakšna res luštna zraven :P ). Še bolj butasto pa mi je kino. Ampak.... z migom bi pa šel, če bi imel preveč denarja. Je pa res, da ni na top10 listi, za kaj bi zagonil denar. In še - bi raje poslušali dedka, ko razlaga, kako se je blo furat z letalom, ali dedka, ki navdušeno razlaga, kk mu cigli niso hotli stat v liniji, ker mu je sosedov mulc prestavo špago
Radi se mejte
EDIT: sem še enkrat prebral, pa sem mogoče napisal malo grobo/grdo
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
LOL, a sploh veš kaj si napisal? Oziroma ker je več kot očitno letelo name, mi lahko razložiš kaj si sploh hotel povedat? Ne ampak res zdej pa bodi đek pa obrazloži :.supbeliblisk napisal/-a:Maš prav imaš raj mig pol pa peš naokoli pa si turbo idiot (oz VTI idiot:P) :sh
@ijuvan,
Tudi sam sem zelo podoben kot ti, vedno rad poslušam, preberem kakšno drugo mnenje in mogoče iz njega probam potegnit bistvo te druge osebe in zakaj ima drugačno mnenje. Dostikrat se je zgodilo,da je imel drugi prav potem ko sem dobro naštudiral vse informacije katere sem skozi pogovor vpijal vase. Res pa mogoče pišem malo bolj doživeto.
V glavnem zelo dobro si napisal, se strinjam z tabo oziroma se močno strinjam z bistvom ki ga tvoje sporočilo vsebuje.
Šala brko :.sup
Drugače se pa strinjam,če je v moči posameznika,da si omogoči izpolnitev svojih želja pa nej bojo še tako odbite je to edino logično. Jaz osebno nism hrčk (mogoče zato nimam par 10k€ več na računu) :sh
Drugače se pa strinjam,če je v moči posameznika,da si omogoči izpolnitev svojih želja pa nej bojo še tako odbite je to edino logično. Jaz osebno nism hrčk (mogoče zato nimam par 10k€ več na računu) :sh
Šala my ass, ampak pustiva... :.supbeliblisk napisal/-a:Šala brko :.sup
Forumi so namenjeni izmenjavi mnenj takšnih in drugačnih. In tukaj nas vse združuje ljubezen do avtomobilov,zato bi bilo malo spoštovanja zaželjeno saj nismo stari 15. :-)
Grem stavit če bi se dobili v gostilni,da nebi bilo cinizma in zajebavanja, zatorej pomoje tudi tukaj ni potrebno, konec koncev se niti ne poznamo.
Če se imamo lahko v živo uredu potem mislim,da se lahko imamo tudi tukaj.
Kar si napisal,da nisi hrček, saj ne rabiš bit
Enostavno gre za to,da boš ti recimo 10k eur raje vložil drugam kjer se ti zdi bolj smotrno, in to kot sem že prej napisal spoštujem. Tvoj denar,tvoja izbira in tvoje želje.
Jaz pa mogoče življenje gledam iz malo drugačnega kota. Primer ko nekam odputuješ, si nekaj videl, si okusil, si doživel, itd...in to so stvari v življenju ki si jih ponavadi človek zapomne za celo življenje.
Ali pa recimo prvo ljubezen, prvo rojstvo otroka,(prvi sex
Ko si lastiš avto z 500hp je vse super fajn, ampak ko pa večerjaš z Fidel Castrom je pa neprecenljivo.
In take teme se mi zdijo fajn,da ljudje ne vidijo samo tistega kar imajo čez cesto.
Ko si lastiš 500hp avto, si ga najprej lastiš, potem imaš pa še celo življenje spomin na to da si si ga lastil in na vse kar si z njim doživel. Slike, video,... mislm ne morš tega primerjat z eno nekaj minutno vožnjo s tem avtom.Boxer napisal/-a:Ko si lastiš avto z 500hp je vse super fajn, ampak ko pa večerjaš z Fidel Castrom je pa neprecenljivo.
Je pa res,... enim več pomeni it na koncert od Beyonce kot pa imeti imprezo, drugim...
Pozabu si oment proces tunanja (oz. zapravljanja) pri imprezi :.sup
Verjetno se ti tudi želja po hitrosti poteši v 500bhp imprezi in to znova in znova.........ko pa ne gre več dost pa gtx35
Verjetno se ti tudi želja po hitrosti poteši v 500bhp imprezi in to znova in znova.........ko pa ne gre več dost pa gtx35
Je tako
Vsake lepe stvari se človek spomne. Ravno tako se jaz spominjam svojega prvega V8 stroja in še danes rad pogledam slike in videe ko jih imam :-) Samo mi je bolj pri srcu spomin na en avanturistični sex z eno posebno češplo pri rosnih 20-ih :mrgreen: Oziroma se raje spomnem na to kot na un čez 300hp V8 stroj...
Avto je le samo avto... Tistih občutkov, besed, čustev ki so se pa takrat zgodili pa enostavno ne morem opisat. Recimo no, čisto tako na glas razmišljam... :-)
Vglavnem @IRCAR81 dobro si napisal, vsak po svoje in prav je tako.
Lahko pa povem eno resnično zgodbo k mam lih čas :-D
Sem poznal človeka ki je ob svoji smrti zapustil skupno premoženje v vrednosti približno 35mil. eur.
Ta človek je imel nekoč dobrega prijatelja ki pa si ni uspel ustvarit niti svoje strehe nad glavo. Oziroma jo je pognal v "življenje".
Obadva sta se močno sprla pred cca. 20leti in ves ta čas nista bila več v stikih. Ta drugi je ves svoj denar zapravljal za "life". Nobenih otrok, družine in podobnih stvari. Skratka vse je šlo za razna potovanja, mal je ženske vozil po svetu, dobri in dragi avtomobili, drage večerje, oblačila, vseskozi razni žuri, itd...V glavnem si je privoščil na polno.
No ta ki je pa umrl je pa samo kupčkal, dejansko mu ni nikoli bilo dovolj in tudi privoščil si ni nič. Nič pomeni nobenega vsaj solidnega avtomobila, nobenega potovanja, dopusta, večerje, smučarije, skratka ama ništa.
Zgodba je bila taka ,da ta ki je imel veliko premoženja je v zadnjih svojih dneh dejal,da pogreša prijatelja izpred 20-ih let, z katerim sta se po neumnosti sporekla. Pogreša čase in neumnosti ki sta jih skupaj počela. Pogreša čase v katerih sta z eno besedo samo živela.
Predvsem pa je rekel,da bi dal vse svoje premoženje,da bi imel vsaj 1/3 tako "polnega" življenja kot ga je imel ta prijatelj.
In tako se je na dan pokopa prikazal tudi ta njegov prijatelj ki je rekel ožjim družinskim članom,da če bi lahko čas zavrtel nazaj dal vse za življenje kot ga je imel pokojni in rekel tudi,da je bilo življenje brez slednjega zelo pusto in prazno.
Zdej kaj je v življenju pravilno, kaj ne, kako zapraviti svoj omejen čas, kako zapraviti svoj omejen denar in kaj boste iz zgodbe potegnili je pa na vas. Meni se je zdelo vredno jo deliti z vami.
Ps.: Samo še kot zanimivost. Možakar je namesto vsega svojega premoženja cca 35mil. Eur podaril svojim otrokom samo navadno okrasno vazo. Ker se je to dogajalo pred odvetnikom ki je izvrševal poroko od pokojnega v zvezni ameriški državi Texas, je hčerka pred njim in ostalimi vrgla vazo na tla in ga začela preklinjat. Odvetnik je odšel in umaknil razbite koščke od vaze in ven vzel sporočilo,da sedaj vso premoženje pripada prijatelju pokojnega.
Vglavnem @IRCAR81 dobro si napisal, vsak po svoje in prav je tako.
Lahko pa povem eno resnično zgodbo k mam lih čas :-D
Sem poznal človeka ki je ob svoji smrti zapustil skupno premoženje v vrednosti približno 35mil. eur.
Ta človek je imel nekoč dobrega prijatelja ki pa si ni uspel ustvarit niti svoje strehe nad glavo. Oziroma jo je pognal v "življenje".
Obadva sta se močno sprla pred cca. 20leti in ves ta čas nista bila več v stikih. Ta drugi je ves svoj denar zapravljal za "life". Nobenih otrok, družine in podobnih stvari. Skratka vse je šlo za razna potovanja, mal je ženske vozil po svetu, dobri in dragi avtomobili, drage večerje, oblačila, vseskozi razni žuri, itd...V glavnem si je privoščil na polno.
No ta ki je pa umrl je pa samo kupčkal, dejansko mu ni nikoli bilo dovolj in tudi privoščil si ni nič. Nič pomeni nobenega vsaj solidnega avtomobila, nobenega potovanja, dopusta, večerje, smučarije, skratka ama ništa.
Zgodba je bila taka ,da ta ki je imel veliko premoženja je v zadnjih svojih dneh dejal,da pogreša prijatelja izpred 20-ih let, z katerim sta se po neumnosti sporekla. Pogreša čase in neumnosti ki sta jih skupaj počela. Pogreša čase v katerih sta z eno besedo samo živela.
Predvsem pa je rekel,da bi dal vse svoje premoženje,da bi imel vsaj 1/3 tako "polnega" življenja kot ga je imel ta prijatelj.
In tako se je na dan pokopa prikazal tudi ta njegov prijatelj ki je rekel ožjim družinskim članom,da če bi lahko čas zavrtel nazaj dal vse za življenje kot ga je imel pokojni in rekel tudi,da je bilo življenje brez slednjega zelo pusto in prazno.
Zdej kaj je v življenju pravilno, kaj ne, kako zapraviti svoj omejen čas, kako zapraviti svoj omejen denar in kaj boste iz zgodbe potegnili je pa na vas. Meni se je zdelo vredno jo deliti z vami.
Ps.: Samo še kot zanimivost. Možakar je namesto vsega svojega premoženja cca 35mil. Eur podaril svojim otrokom samo navadno okrasno vazo. Ker se je to dogajalo pred odvetnikom ki je izvrševal poroko od pokojnega v zvezni ameriški državi Texas, je hčerka pred njim in ostalimi vrgla vazo na tla in ga začela preklinjat. Odvetnik je odšel in umaknil razbite koščke od vaze in ven vzel sporočilo,da sedaj vso premoženje pripada prijatelju pokojnega.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov