Sem nov član na forumu in sem se odločil da napišem par stvari o vozilu katerega vozim. Vglavnem lastim si Legacy-ja letnik 99 2.5 z trenutno 283.000 km in sicer že eno leto.Kupil sem ga pa z 258.000km. Vozilo je bilo uvoženo nekaj časa nazaj iz Italije Kupil sem ga pa v Gorenji vasi. Ker sem avto kupil zase sem se odločil da si ga poservisiram tako da sem v kratkem času zamenjal precej potrošnega materiala.
In sicer:
-zadnji del izpuha- lonec
-diski spredaj zadaj
-ploščice spredaj zadaj
-vse 4 amortizerje Kayaba
-vse 4 vzmeti
-ležaji amortizerja spredaj 2 krat
-svečke
-Vgrajena plinska napeljava Versusgas ( poraba plina je zadnjih 35.000 km 10.5 litra- zelo zadovoljivo )
-in še nekaj ostalih drobnarij....
Pred mano naj bi lastnik menjal sklopko komplet z vztrajnikom-enomasnim , naredil veliki servis na 230.000km zamenjal visko sklopko in pretesnil motor tako da je suh kot poper.
V motor naj bi vložil okoli 2000e batni obročki tefloni itd...... v kar pa nisem čisto siguren ampak je... ga to je sistem videno kupljeno
Ce kdo pozna avto od prej in je mogoče iz tistega konca mi lahko da kaksno informacijo o vozilu
Je pa legacy karavan sive barve!
v glavnem avto mi dela ok razen podvozja spredaj ki bi bilo potrebno obnove čeprav mi je vulkanizer rekel da na podvozju ni nekih problemov mi volan trga iz rok pri vožnji čez luknje?
Če se komu svita kaj bi lahko to bilo prosim z besedo na dan
Zanima me tudi ce bi mi kdo predlagal h katerem mehaniku naj vozim avto servisirat pa da je v bližini Kranja trenutno nimam nobenega rednega.
Za Karlija vem in verjamem da je doktor vendar je dosti daleč, mislim pa da se bom jeseni prav z njim zmenil da bi mi odpravil nekatere napake.
Slike vozila dodam ko bo lepo vreme in ga poslikam do takrat lep pozdrav vsem Subarujevcem pa upam da nisem zamoril s predolgim postom
cawww