Impreza GT by Cr00k
Re: Impreza GT by Turbak
kam si pa potem spravil še upor in večjo diodo, če pa so kontakti tako skupaj

Cr00k, daj drugič sporoči kdaj greš čez Ljubelj, jaz sem 5 km pod ljubeljem doma in velikokrat sproščam stijko na ljubelj, da ne bo zaspala
Bova šla na platoju na kavico in kakšno rekla 
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Vem, sem velikrat opazil avto ob cesti...subi4x4 napisal/-a:Cr00k, daj drugič sporoči kdaj greš čez Ljubelj, jaz sem 5 km pod ljubeljem doma in velikokrat sproščam stijko na ljubelj, da ne bo zaspalaBova šla na platoju na kavico in kakšno rekla
Kjer je volja, se najde tudi potFusion napisal/-a:kam si pa potem spravil še upor in večjo diodo, če pa so kontakti tako skupaj![]()
Malce več lota napopaš na plato in na ledico, nato pa vseskupaj nekako prilotaš gor. Pomeriš z "dioda" metrom in vidiš če je ok....
Upor je ponavadi lociran nekje stran od diode.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Evo kratek update. Zadnjic sem od sodelavca dobil en avtoradio (Kenwood), katerega moram se vgradit. Ta vikend, je bil Sani spet priden in je avto dobi sveze motorno olje... in pa vceraj sem dobil zlate 17" feltne s TÜVom in bom lahko obstojece zimske gume ponucal... happy times 
Spravl smo se tudi zamenjat volan, pa bo najverjetneje treba tudi plastike "modificirat", ker se drgne... al pa prodat volan
Spravl smo se tudi zamenjat volan, pa bo najverjetneje treba tudi plastike "modificirat", ker se drgne... al pa prodat volan
Lp, RokCr00k napisal/-a:Plani za v bodoce:
- zamenjat amortizerje (95% bom kar stock nabavil), zrihtat visko
- nabavit avtoradijo, da bo muska kaksen ropotek zadusila- Check
- nabavit 17" feltne s TUVom (ker imam ene 17" zimske gume doma) ali nabavit 16" zimske... kar bo ugodneje- Check
- obstojec volan je cist ogulen - sem v Beljaku dobil enga Nardija iz CG8 skor zastonj in bom zamenjal ob priliki, tega pa dal obnovit; nekaj podobnega moram pogruntati z prestavno rocico (se je kdo ze spopadel z tem?)
- zapeljat avto k kolegu licarju konec zime, da se malo poigra
- najdet steklo desne meglenke, ker ima ta lukno od kamna.. ima kdo na lagerju?
- pa se kaj se po zihr naslo...
Jaz imam nekaj volanov za prodat.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Sem videl jaThomas22 napisal/-a:Jaz imam nekaj volanov za prodat.
Hej banda 
Avto je bil delezen svezega olja, ta vikend pa po vsej verjetnosti nadaljujemo (no, Sani nadaljuje, jst bom sam svetu k lampa zravn in bil v napoto, hehe)
Imam pa eno (najbrz neumno) vprasnje, glede postopka homologacije felten oz. dimenzij gum, po TUVu so za mojega tri dimenzije 17" in bi vse tri homologiral, za vec izbire... morajo biti feltne na avtu, ali jih imas s sabo v prtlazniku kot gres na LPP...
thx
Avto je bil delezen svezega olja, ta vikend pa po vsej verjetnosti nadaljujemo (no, Sani nadaljuje, jst bom sam svetu k lampa zravn in bil v napoto, hehe)
Imam pa eno (najbrz neumno) vprasnje, glede postopka homologacije felten oz. dimenzij gum, po TUVu so za mojega tri dimenzije 17" in bi vse tri homologiral, za vec izbire... morajo biti feltne na avtu, ali jih imas s sabo v prtlazniku kot gres na LPP...
thx
Načeloma rabš sam eno s sabo........itak znajo sam TÜV brat,če bi pisal 22 bi blo pa 22col :P
Jok bratebeliblisk napisal/-a:Načeloma rabš sam eno s sabo........itak znajo sam TÜV brat,če bi pisal 22 bi blo pa 22col :P
Drugace, pa smo crtal se nekaj stvari iz seznama... pr Tincku sem dobil visko z enoletno "garancijo", Sani je to notri zmontiral, zamenjal olje v menjalniku in diferencialu... pri istem sem dobil tudi prestavno rocico, katera je ko nova...
...avto, se vsak teden lepse pelje
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Lepo jo rihtaš :.sup
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
thx! mehansko se bom potrudil, da uredim vse malenkosti...Kristijan napisal/-a:Lepo jo rihtaš :.sup
...kar se vizualno tice, pa cakam na pomlad - nima smisla prej
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Me veseli ko berem da se avto rihta kot se spodobi.
GT-jke morajo ostati na cesti!
:.sup
GT-jke morajo ostati na cesti!
:.sup
Cr00k napisal/-a:thx! mehansko se bom potrudil, da uredim vse malenkosti...Kristijan napisal/-a:Lepo jo rihtaš :.sup
Vizualno po en stran brezveze rihtat kej preveč, je čist predrago...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Nic se ne bom "ven metal"LSlabe napisal/-a:Cr00k napisal/-a:thx! mehansko se bom potrudil, da uredim vse malenkosti...Kristijan napisal/-a:Lepo jo rihtaš :.sup
Vizualno po en stran brezveze rihtat kej preveč, je čist predrago...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov