izpušni sistem za Subaru imprezzo wrx sti
Re: izpušni sistem za Subaru imprezzo wrx sti
Kolkr vem se nahaja še en predkatalizator v cevi pred turbino, lahko pa da se motim. Drugač pa ja, tista cena cevi ki nadomešča spodnji katalizator je res mal huda, to je že skor polovica cene downpipe cevi z 200 celičnim katalizatorjem.
Thomass , v mislih sem imel homologacijo za zadnji lonec.
Ni tega. Uppipe je prazen. Za turbino je kolkr se spomnm downpipe s katalizatorjem, potem sredinski resonator (prazn) in zadnji lonec. Nej me kdo popravi, ker res že dolgo nisem videl komplet original izpuha.Boštjan napisal/-a:Kolkr vem se nahaja še en predkatalizator v cevi pred turbino, lahko pa da se motim. Drugač pa ja, tista cena cevi ki nadomešča spodnji katalizator je res mal huda, to je že skor polovica cene downpipe cevi z 200 celičnim katalizatorjem.
Boštjan napisal/-a:Thomass , v mislih sem imel homologacijo za zadnji lonec.
Ne rabiš.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
STIka ima samo en katalizator v downpipu :.sup
Če prav razumem sta na STI dva katalizatorja, en takoj za tubino (downpipe), in en spodaj pred spojem s cevjo z resonatorjem. Ko smo že ravno pri tem, me pa še zanima kakšne izpušne sisteme imate imate na svojih Subarujih?
Jaz osebno imam cel Aerys sistem,edini z TÜVom.........jih pa ne delajo več,ko so pa jih je blo pa skor 2k€.
Večina ima pa verjetno Scooby.si custom izpuh (z športnim katalizatorjem).....in seveda remap :.sup
Večina ima pa verjetno Scooby.si custom izpuh (z športnim katalizatorjem).....in seveda remap :.sup
Ni edini s TUV, sta še supersprint in miltek ampak so cene bolane:beliblisk napisal/-a:Jaz osebno imam cel Aerys sistem,edini z TÜVom.........jih pa ne delajo več,ko so pa jih je blo pa skor 2k€.
http://www.supersprint.com/en/IT/prod-7 ... 280BA.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://milltekexhaust.pumaspeed.co.uk/S ... nd_STi.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz imam zadnji lonec od fabianija, narejen po naročilu, tako da zgleda kot od prodrive (v izogib težavam), sredinsko cev by hemingway, downpipe je pa s športnim katalizatorjem, ga je pa scooby.si predelal da paše na twinscroll turbino.
Tud Magnaflow ima možnost homologacije http://www.magnaflow.com/02product/shop ... l&id=10891.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ja cene se gibljejo ukol 2k za turbo back sistem z TÜVom
Malo sem v dvomih. Kopirano iz supersprint strani
http://www.supersprint.com/en/IT/prod-p ... BA_07.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
OEM
Actual data:
Horsepower 254,6 Hp at 6325 rev/min
Torque 319,5 Nm at 4955 rev/min
Torej serijska STI 255 konjev
Supersprint
- Manifold and Up-pipe 961801
- Downpipe with Metallic catalytic converter 961621
- Centre pipe 961613
- Rear muffler 961605
Actual data
Horsepower 290,7 Hp at 6495 rev/min
Torque 354,8 Nm at 4370 rev/min
Po predelavi - menjavi celotnega izpuha - 290 BHP
Teh 290 konjev bi naj motor imel po menjavi teh komponent brez mapiranja ali z mapiranjem ?
http://www.supersprint.com/en/IT/prod-p ... BA_07.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
OEM
Actual data:
Horsepower 254,6 Hp at 6325 rev/min
Torque 319,5 Nm at 4955 rev/min
Torej serijska STI 255 konjev
Supersprint
- Manifold and Up-pipe 961801
- Downpipe with Metallic catalytic converter 961621
- Centre pipe 961613
- Rear muffler 961605
Actual data
Horsepower 290,7 Hp at 6495 rev/min
Torque 354,8 Nm at 4370 rev/min
Po predelavi - menjavi celotnega izpuha - 290 BHP
Teh 290 konjev bi naj motor imel po menjavi teh komponent brez mapiranja ali z mapiranjem ?
O odgovoru bom začel razmišljat, ko zvem kako jim je ratal pri dveh runih met čist enake temperature, vlage in tlak v prostoru? Do takrat so pa ti rezultati brezveze.
Z remapom bi mogl bit konkretno več.......brez je pa šalabajzer style:P
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4475
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Saj nimajo...irCAR81 napisal/-a:O odgovoru bom začel razmišljat, ko zvem kako jim je ratal pri dveh runih met čist enake temperature, vlage in tlak v prostoru? Do takrat so pa ti rezultati brezveze.
Sem pogledal samo spodnja dva grafa :P.
Po mojem mnenju brez mapiranja. Z mapiranjem pride s serijskim izpuhom blizu 300 konjev.
Po mojem mnenju brez mapiranja. Z mapiranjem pride s serijskim izpuhom blizu 300 konjev.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov