Video stuff no.6
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Video stuff no.6
Subaru power.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4478
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Bollywod ? 
skordanci1973 napisal/-a:Bollywod ?
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
https://www.youtube.com/watch?v=LMic6pbyLLw#t=219" onclick="window.open(this.href);return false;
BIG LOVE! Miss Ua & Subaru Impreza Wrx STI
to pa ja
BIG LOVE! Miss Ua & Subaru Impreza Wrx STI
to pa ja
Subaru Impreza RS
Hehe....posrečeno.
A mi lahko kdo pomaga najti en video, k zdele nimam pojma kje se nahaja. Sicer ga je po spominu prilepil @karli gre se pa o subaruju in sinu ko kasneje odraste pa sta potem spet prijatelja k sta se pred leti skregala...
Bi ga ful rad nekomu pokazal, se spomnem,da sem mel takrat čist orosene oči tok me je ganil
Bi ga ful rad nekomu pokazal, se spomnem,da sem mel takrat čist orosene oči tok me je ganil
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Boxer napisal/-a:A mi lahko kdo pomaga najti en video, k zdele nimam pojma kje se nahaja. Sicer ga je po spominu prilepil @karli gre se pa o subaruju in sinu ko kasneje odraste pa sta potem spet prijatelja k sta se pred leti skregala...
https://www.youtube.com/watch?v=Oh_4S40KyHs" onclick="window.open(this.href);return false;
je ta?
Subaru Impreza RS
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
O super to je to. Fuck, sem ga še enkrat pogledal, pa spet dobil čist orosene oči
Pol sem pa še tale komentar od enega uporabnika prebral, so mi pa kar solze ulile, šit!
:
"fuck you!! what part of this video is FUNNY? you made me cried in my office fucker. .... dad i miss you and I am sorry"
Ne vem kdaj sem nazadnje pogledal nekaj tako emocijonalnega kot tole kratko bistvo v tem videu. Izjemno z eno besedo.
Pol sem pa še tale komentar od enega uporabnika prebral, so mi pa kar solze ulile, šit!
"fuck you!! what part of this video is FUNNY? you made me cried in my office fucker. .... dad i miss you and I am sorry"
Ne vem kdaj sem nazadnje pogledal nekaj tako emocijonalnega kot tole kratko bistvo v tem videu. Izjemno z eno besedo.
Jaz ko samo pomislim na ta film, me začne zvijat
:.sup
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Dobra.
Ampak da je treba pa jokat pa res ne.

Najbrž zato k ne razumeva japonsk.urbancebulj napisal/-a:Dobra.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
https://www.youtube.com/watch?v=5qanlirrRWs
Se mu je stožilo po štirikolesnem pogonu. Okol Impreze se pa tudi malce zapelje.
Se mu je stožilo po štirikolesnem pogonu. Okol Impreze se pa tudi malce zapelje.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost