Kupiti 2,5 ali 3,0 Outbacka - model 2007
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Kupiti 2,5 ali 3,0 Outbacka - model 2007
Dragi forumaši, kljub temu, da sem nov uporabnik foruma, sem zastrupljen z Subaruji že kar 15 let. Zato sem se odločil, da si kupim novega Outbacka. Imam pa dve dilemi, ki pa pomenita tudi precejšnjo razliko v denarju.
1. Ali kupiti 2,5 ali 3.0 mašino (seveda opremo comfort) in,
2. AT ali MT
Vesel bom vsakega posta, ker bi si še malce razširil obzorja - sam navijam za 2.5 in MT.
LP
1. Ali kupiti 2,5 ali 3.0 mašino (seveda opremo comfort) in,
2. AT ali MT
Vesel bom vsakega posta, ker bi si še malce razširil obzorja - sam navijam za 2.5 in MT.
LP
Subaru for ever 
Hmm, 165 al pa 245 KM
?
-3.0 AT s 5imi prestavami je zakon (razvil Prodrive), Outbacka 3.0 z MT ni
-2.5 MT ima reduktor
, AT je 4 stopenjski
Težko odgovorit na vprašanje...če $ ni problem vzemi 3.0 AT, povprečna poraba je pri AT ponavadi manjša in sploh ne velika(no ja- lahko je tudi drugače...), ima pa tudi vso dodatno opremo.
Ah, važno da je Subaru - Lp in srečno vožnjo!
-3.0 AT s 5imi prestavami je zakon (razvil Prodrive), Outbacka 3.0 z MT ni
-2.5 MT ima reduktor
Težko odgovorit na vprašanje...če $ ni problem vzemi 3.0 AT, povprečna poraba je pri AT ponavadi manjša in sploh ne velika(no ja- lahko je tudi drugače...), ima pa tudi vso dodatno opremo.
Ah, važno da je Subaru - Lp in srečno vožnjo!
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
stroške registracije si lahko izračunaš na www.amzs.si
Pa ne, da že razmišljaš o prodaji?
Nekaj časa nazaj je še veljalo: "Subaruji se ne prodajajo. Subaruji se dedujejo." oz. da se ga zvozi do konca
Bi pa znalo držati tisto, da boš lažje prodal 2.5.
Najbolje da greš na testno vožnjo z obema... se malo navoziš in se odločiš...
Pa ne, da že razmišljaš o prodaji?
Nekaj časa nazaj je še veljalo: "Subaruji se ne prodajajo. Subaruji se dedujejo." oz. da se ga zvozi do konca
Bi pa znalo držati tisto, da boš lažje prodal 2.5.
Najbolje da greš na testno vožnjo z obema... se malo navoziš in se odločiš...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Ne vem kako je lahko nekdo ljubitelj dizla, če kupuje avto za 10+ mio. Mene še noben diesel ni prepričal (mogoče golf I na kurilcu). Če ti je problem poraba, si vsekekor omisli Bi-Feul (plin), ki je pol cenejši in še smrdi
ne. Jaz ti vsekekor predlagam avtomatiko, seveda tista v H6 je bistveno boljša, boš pa dobil po žepu pri cestnini. Pri prodaji pa načeloma sploh ni problem, razem če bi hotel več kakor za novega ...
To je verjetno subievforičnost, da si npr. ekonomsko želimo dizel vozilo in njegov način vožnje (razni navori + turbo puhalo, filter sajastih delcev, smrdeče roke po tankanjuu.b napisal/-a:Ne vem kako je lahko nekdo ljubitelj dizla, če kupuje avto za 10+ mio.
Predvsem odzivanje dizla in njegova vožnja je verjetno poglavitni razlog za to odločitev (to trdijo tisti ki so dizle že imeli...), osebno bi tudi imel raje plinca Bi-fuel vendar se pustimo presenetiti kako bo z dizel boxerčkom
-
subidu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov