Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Skupi z boljšo polovico in Evo :mrgreen:
Mislim da je bila boljša polovica na boljšem, ker je imela tebe in evana :mrgreen:
Hmal bo še bolj vesela,ko dobi STIko nazaj :.sup
Je kdo na forumu, ki obvlada graviranje ali nalepke?
Rabim novo nalepko za zadnji diferencial.
Rabim novo nalepko za zadnji diferencial.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
če kdo rab, akcija
http://www.aliexpress.com/store/product ... 087720.124" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.aliexpress.com/store/product ... 087720.124" onclick="window.open(this.href);return false;
maybe some day...
Original je pink 
Pa 60 dni je dobava.
Je kdo že kdaj uporabljal vžig vozila na daljavo?
Uporabno za gretje vozila pozimi pred odhodom ali poleti hlajenje.
Uporabno za gretje vozila pozimi pred odhodom ali poleti hlajenje.
Moj kolega si je to naredil na Civicu. Oziroma mu je to pomagal prijatelj ki je bil mojster v programiranju PIC/AVR-jev.
Kaj je naredil. Dobil je en komplet daljinskega odklepanja avta. Ker original ni imel, je naredil senzor prostega teka. Da se je izognil verglanju v brzini. V avto je "vgradil" (skril) kodno kapsulo, da je avto "razbral" ključ v ključavnici. (če bi lopov to vedel, bi avto vžgal brez problemov)
Nato pa je zvezal zadevo tako, da je ob predpostavki, da je ročna zategnjena, avto v prostem teku, pač dal kontakt in verglal do vžiga. Ne vem s kje je razbral kdaj je avto vžgal, vendar je sistem vedel.
V kolikor to ni ratalo, je odvzel kontakt, ga zopet dal in poskusil vžgat ponovno.
Zadeva je delala vse dokler ni avta prodal.
Jaz osebno bi znal sprogramirat AVR za tak hec. Se mi ne zdi nekaj prav težkega.
Škoda je samo, da s tem nekako onesposobiš imobilizator. Res pa je da bi se tudi tukaj dalo marsikaj naredit, kar bi morebitnemu lopovu malce prekrižalo pot....
Kaj je naredil. Dobil je en komplet daljinskega odklepanja avta. Ker original ni imel, je naredil senzor prostega teka. Da se je izognil verglanju v brzini. V avto je "vgradil" (skril) kodno kapsulo, da je avto "razbral" ključ v ključavnici. (če bi lopov to vedel, bi avto vžgal brez problemov)
Nato pa je zvezal zadevo tako, da je ob predpostavki, da je ročna zategnjena, avto v prostem teku, pač dal kontakt in verglal do vžiga. Ne vem s kje je razbral kdaj je avto vžgal, vendar je sistem vedel.
V kolikor to ni ratalo, je odvzel kontakt, ga zopet dal in poskusil vžgat ponovno.
Zadeva je delala vse dokler ni avta prodal.
Jaz osebno bi znal sprogramirat AVR za tak hec. Se mi ne zdi nekaj prav težkega.
Škoda je samo, da s tem nekako onesposobiš imobilizator. Res pa je da bi se tudi tukaj dalo marsikaj naredit, kar bi morebitnemu lopovu malce prekrižalo pot....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
aftermarket in diy zadevah je problem ravno to, kar je en post višje omenjeno, da je "ključ v avtu" 
Za pozimi lahko uporabljaš webasto. Pa ni treba ključa v avtu imet
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mislim, da je strošek webasta večji od vžiga na daljavo.
Nekaj pogledujem za novim telefonom, neko rugged varijanto ala:
http://www.aliexpress.com/store/group/B ... -200003799" onclick="window.open(this.href);return false;
In pazi to, pri nekaj modelih sem opazil "wireless" polnjenje baterije???!! Mislim jaz več ne dohajam tele tehnike
Pa je to res al kva je to sploh??? WTF!?
http://www.aliexpress.com/store/group/B ... -200003799" onclick="window.open(this.href);return false;
In pazi to, pri nekaj modelih sem opazil "wireless" polnjenje baterije???!! Mislim jaz več ne dohajam tele tehnike
Že kako leto na določenih telefonih 
Moraš ga pa na določeno mesto postavit (podstavek)...ni tko k internet da lovi par 10metrov.
Moraš ga pa na določeno mesto postavit (podstavek)...ni tko k internet da lovi par 10metrov.
@Boxer: daš ga v mikrovalovko na ful za 15 minut. Napolnjen ko šus.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov