Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
- Gregson007
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 106
- Kraj: Laibach
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
stage 2. vsaka nadaljna nalepka pa še dodatni konjiči, če je le ravno nalepljena 
Kje pa kdaj imate te zmenke?:P
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ta je bil izreden, sicer pa vsak petek, saj veš kje.
Kr prpel pokazat, da vidimo črnino!
:.sup
Kr prpel pokazat, da vidimo črnino!
:.sup
Javna dražba slovenske vojske. Tudi subaru je na prodaj
http://www.mo.gov.si/si/javne_objave/ra ... ne_drazbe/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mo.gov.si/si/javne_objave/ra ... ne_drazbe/" onclick="window.open(this.href);return false;
S koglegom greva vrjetno notr, ker se prodaja Audi (80) S2 limuzina, 306 jih je zapustil tovarno, je pa problem ker se v paketu dobi še bravo, brava, panda, alhambra, legacy...
Eno računalniško vprašanje - Vedno, ko dam komp na spanje, in ko nazaj zalavfam mi ne dela ekran. Samo zelena lučka na njem utripa, a ekran ne dela. Tako moram zmeraj ugasnit in prižgat komp. A je to mal monitor fuč verjetn.. :idea:
Zanič driverji. Ne ga več dajat v spanje. Daj na hibernate ali pa ugašaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kaj je pa to hibernate?
Sej mi sam gre po določenem času v spanje.. a lahko to kje nastavim?
PS: Aja, sem našel nastavljanje spanja.
Sej mi sam gre po določenem času v spanje.. a lahko to kje nastavim?
PS: Aja, sem našel nastavljanje spanja.
Jaz grem čez 902 v Domžale danes. 
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ročna ni zanimiva, bolj zanimivo je po ledenem terenu kam splezat z avtom. Poligon vrhnika je prav zanimiv.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
nebivedu napisal/-a: Ročna ni zanimiva, bolj zanimivo je po ledenem terenu kam splezat z avtom. Poligon vrhnika je prav zanimiv.
Ga grem kr zdele sprobat
Oz. bom gor točno ob pol treh, če je še kšn kandidat?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Sm biu dons u Celovcu, nazaj grede je bla katastrofa, iz slovenske strani počez obrnjeni avti, verižna... Trnutno v Rovtah cca. 15cm pa meče ga solidno.
res je, sem se vozil cel dan gor pa dol pa je bilo skoz slabše, recimo en primerek je sredi klanca na tleh gledal verige in bral navodila za montažoklemz napisal/-a:Sm biu dons u Celovcu, nazaj grede je bla katastrofa, iz slovenske strani počez obrnjeni avti, verižna... Trnutno v Rovtah cca. 15cm pa meče ga solidno.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Gotovo je tule kakšen štromar, rabim pomoč.
V garaži nimam v nobeni vtičnici štroma. Varovalke sem preveril in so OK.
Sem pa v petek nekaj na hitro obdelal na stružnici. Takrat sem opazil, da mi luč pri njej ne dela. Najprej sem preveril žarnico in ker je bila OK, sem jo privil nazaj. Takrat sem opazil, da se prosto vrti tudi fasnga. Je možno, da je takrat prišlo kaj v stik? Če je zakaj ni varovalko ven vrglo? Kako naj ugotovim kam je ušel štrom iz vtičnic?
V garaži nimam v nobeni vtičnici štroma. Varovalke sem preveril in so OK.
Sem pa v petek nekaj na hitro obdelal na stružnici. Takrat sem opazil, da mi luč pri njej ne dela. Najprej sem preveril žarnico in ker je bila OK, sem jo privil nazaj. Takrat sem opazil, da se prosto vrti tudi fasnga. Je možno, da je takrat prišlo kaj v stik? Če je zakaj ni varovalko ven vrglo? Kako naj ugotovim kam je ušel štrom iz vtičnic?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov