Če ne bi prišel med prvimi ga najbrž, tudi če bi bil, ne bi več videl. Videl bi najbrž samo gručo s polnimi usti momljajočih voznikov Subarjev.
Me zanima kolk bi ga ostal če bi bil po en Evro.
Prednovoletna Kawa, sobota 27.12.2014 ob 16:00-Vaški boysi
Re: Prednovoletna Kawa, sobota 27.12.2014 ob 16:00-Vaški boy
Moram te razočarat- štrudla je blo za vse dovolj, veliko ga je še celo ostalo. Pa upam, da ne boš napisal, da je bil tolk zanič, da je zato ostal.XelA napisal/-a:Če ne bi prišel med prvimi ga najbrž, tudi če bi bil, ne bi več videl.
Drugič se nam pa pridruži, pa boš verjetno spremenu mnenje o "momljajočih Subarujevcih ".
Forester diesel
-
XelA
Kako naj napišem kaj takega? S tem bi užalil Suzano, ki skrbi za vas kot za svoje otroke.
Najbrž zato, ker se tudi obnašate tako
.
Si nisem mogel kaj, da si ne bi ogledal posnetkov kako se novi člani vrtijo z glavo okoli palice.
Nora zabava. Ki najbrž kasneje eskalira v kozo klamf, zemljo krast in gnilo jajce.
Jaz bi prišel če bi vedel, da bojo zbrane punce tam igrale Twister.
Najbrž zato, ker se tudi obnašate tako
Si nisem mogel kaj, da si ne bi ogledal posnetkov kako se novi člani vrtijo z glavo okoli palice.
Nora zabava. Ki najbrž kasneje eskalira v kozo klamf, zemljo krast in gnilo jajce.
Jaz bi prišel če bi vedel, da bojo zbrane punce tam igrale Twister.
No tudi ta zaključek se je spremenil v maškarado po zaslugi tistih,ki jih tam sploh ni bilo.
Vsi,ki pa ste si vzeli čas in prišli pa upam,da vam ni žal le tega.
Seveda pa velika zahvala Damjanu in Janji za prikaz Afrike v zasnežnih Domžalah.
Zahvalil bi se tudi za vse sladke dobrote,ki ste jih prinesli z sabo.
PS. XelA (okužen z Andrejevim,Lukovim in še parim drugim virusom) pa je šel na dopust za teden dni
Vsi,ki pa ste si vzeli čas in prišli pa upam,da vam ni žal le tega.
Seveda pa velika zahvala Damjanu in Janji za prikaz Afrike v zasnežnih Domžalah.
Zahvalil bi se tudi za vse sladke dobrote,ki ste jih prinesli z sabo.
PS. XelA (okužen z Andrejevim,Lukovim in še parim drugim virusom) pa je šel na dopust za teden dni
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kam pa je šel, smučat? :P
Res ne razumem zakaj se spravlajo na subaru narod, pač smo preprosti ljudje k se radi družmo, še raj pa jemo in pijemo domače dobrote. Nekateri majo učitno nek čudn "STI" sindrom... Lepo da ste užival!
Leto nazaj smo mel na vrhniškem poligonu prostovolne prispevke in mislm, da se je nabral dost €, da se je pokril kar je klub častu.XelA napisal/-a:Me zanima kolk bi ga ostal če bi bil po en Evro.
V terme Banovci.Legacy_46 napisal/-a:Kam pa je šel, smučat? :P
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost