Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Gledam legendarno slovensko nanizanko 'Razjarnikovi' in vidim policijskega Leone-ta, zakon 
Najdlje v sloveniji so imeli leoneta na PP Logatec. Tam ga sploh stran niso hoteli dat. Je vedno delal, po vsakem dreku so se z njim vozili, brez da bi kaj stran padlo in nikol ni bilo problemov z njim.Legacy_46 napisal/-a:Gledam legendarno slovensko nanizanko 'Razjarnikovi' in vidim policijskega Leone-ta, zakon
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Bom šel v kratkem vprašat, kaj bi naj bilo.nebivedu napisal/-a:Probaj sim zamenjat, češ da dela napake. Zato ga morajo zamenjat zastonj. Čeprav bi jaz rekel, da imaji probleme oni na svojem omrežju. Vem da imajo problem s kodeki za govor in recimo eno minuto delajo normalno, potem pa slišiš vsako drugo besedo. Če prekineš in spet pokličeš, je spet minuto dobro, potem pa spet sranje.ijuvan napisal/-a:Že nekaj časa imam probleme s signalom. Lumia 925 + simobil. Telefon je pri miru, pa imam nekaj časa signal, pol ga ni neki cajta in pride zadaj cela armada SMSov... Ali pa npr, pošljem sms, kaže da je signal, pa dobim obvestilo da ni šlo poslat -.-
Je možno, da je sim že zrabljen in zaradi tega jebe signal? sim je pa star že kakšnih 8 let...
Ampak, med klicem mi pa nikoli ne prekinja, razen če je dejansko švoh signal...
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Prav si imel, varovalka je bila fuč. Na oko je zgledala še OK, ko pa sem pomeril je blo pa slabo.nebivedu napisal/-a:Lahko je celo fazo ven vrglo, če imaš 3fazni štrom, to pomeni eno izmed glavnih varovalk. Lahko je pa nekje kabel prekurilo. Bo moral pomoje kdo s kakim aparatom malo pomerit.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Dobro slišat in tudi verjamem. Je bil kot nalašč za policijski avto za različne vremenske razmere, terene,.. Sploh tam po rovtah okol Logatca, kot naročen. In verjetno se jim danes kdaj pa kdaj tudi pokolca po njemnebivedu napisal/-a:Najdlje v sloveniji so imeli leoneta na PP Logatec. Tam ga sploh stran niso hoteli dat. Je vedno delal, po vsakem dreku so se z njim vozili, brez da bi kaj stran padlo in nikol ni bilo problemov z njim.Legacy_46 napisal/-a:Gledam legendarno slovensko nanizanko 'Razjarnikovi' in vidim policijskega Leone-ta, zakon
Niti ne saj so se Leonci pregrevali v policijskih rokah zaradi prekomernega laufanja v prostem teku.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Ja za tiste, ki so imeli ta avto za radar, ali pa ustavljanje ob cestzi in podobne variante, tisti v Logatcu, so ga imeli za vozit se naokoli, ne za "bit maskiran v kanto za smeti in snemat vse kar gre mimo".karel napisal/-a:Niti ne saj so se Leonci pregrevali v policijskih rokah zaradi prekomernega laufanja v prostem teku.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Na testnih vožnjah-že pred leti, mi je en miličnik, ki je prej delal v Postojni, rekel, da so imeli Leonca. Ker je bil avto že v letih, so hoteli novejši voz - med drugim so ga po avtocesti gonili v reduktorju in se hudič sploh ni hotel pokvarit :mrgreen:
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Ko so mene pred časom ustavili v Švici, so bili vsi na Subarujih - od radarja, patrulje, še enega v civilu in seveda "oškodovanca"
Tam jih imajo res veliko.
Sedaj pa malo offtopic - pa saj je tema temu namenjena - potreboval bi nekaj pomoči pri testiranju virtualnega asistenta Klepca. Dodajamo mu neko pomembno funkcionalnost in preden gre v produkcijo, sem ga postavil na tukaj. Če se komu ljubi, naj se danes dopoldan malo pogovori z njim. Je prijeten sogovornik
Hvala vnaprej.
Sedaj pa malo offtopic - pa saj je tema temu namenjena - potreboval bi nekaj pomoči pri testiranju virtualnega asistenta Klepca. Dodajamo mu neko pomembno funkcionalnost in preden gre v produkcijo, sem ga postavil na tukaj. Če se komu ljubi, naj se danes dopoldan malo pogovori z njim. Je prijeten sogovornik
Hvala vnaprej.
Sva malce poklepetala. Je kar hiter z odgovori, da se ga pa shecat, da čudno odgovarja.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Je precej diplomatski pri odgovorih
. Npr. Koliko si star? Eno leto več kot lani...in podobno 
Go Westy, go!
Meni pa na par vprašanj, sploh ni hotel odgovoriti. Recimo, kdo te je naredil in povej zgodbico o petru klepcu
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Hvala vsem za testiranje. Nam pride prav preden damo v produkcijo.
Gre za virtualnega asistenta, vendar s pomembno prednostjo. V trenutku se lahko vključi operater in odgovori on. Tako, da sem vam verjetno kdaj odgovoril jaz ali pa kateri od sodelavcev. Kdaj pa sam sistem - če ni bilo nobenega zraven
Namenjeno je recimo sistemom za podporo, pa klicnim centrom in tehničnim pomočem. Tam, kjer cel kup ljudi stalno odgovarja eno in isto. Ta virtualni asistent pa se lahko uči in bo pač znal več in več.
Konkretni asistent z imenom Klepec je sicer narejen bolj klepetavo in tukaj je zadeva še precej težja, saj res ne vemo, kaj in kako bo kdo vprašal. Skratka - umetna inteligenca in to ne glede na jezik (oziroma z dodatno podporo za slovenščino, angleščino in nemščino). Sistem je res zmogljiv, vseeno pa marsikdo pričakuje preveč. Tako daleč še nismo. Mnogi vidijo kakšne filme ali reklame za Siri (Apple), vendar je treba vedeti, da gre tam za ozka področja (ali pa enostavno naredi poizvedbo na Googlu in vrne seznam odgovorov). Pripraviti odgovor pa je precej težje. V ta sistem je vgrajeno večino našega znanja zadnjega četrt stoletja razvoja.
Če bo za koga zanimivo, bo dobil kakšno testno verzijo
Načeloma bi lahko zadevo podarili Subaru forumu, saj vključuje pajkanje spletnih strani in potem omogoča zelo močno jezikovno iskanje, kar bi nam vsem prišlo prav. Je pa drug problem, da zadeva ni tako primerna za spletne strani, ki se hitro spreminjajo, saj pajkanje in indeksiranje trajata precej dolgo. Če pa bo volja, pa ni problema. Bilo kuda, Subaru svuda :mrgreen:
Še vedno pa vabljeni k čvekanju. Tudi takrat, ko sistem sam odgovarja, gledamo, kako se odziva.
Gre za virtualnega asistenta, vendar s pomembno prednostjo. V trenutku se lahko vključi operater in odgovori on. Tako, da sem vam verjetno kdaj odgovoril jaz ali pa kateri od sodelavcev. Kdaj pa sam sistem - če ni bilo nobenega zraven
Namenjeno je recimo sistemom za podporo, pa klicnim centrom in tehničnim pomočem. Tam, kjer cel kup ljudi stalno odgovarja eno in isto. Ta virtualni asistent pa se lahko uči in bo pač znal več in več.
Konkretni asistent z imenom Klepec je sicer narejen bolj klepetavo in tukaj je zadeva še precej težja, saj res ne vemo, kaj in kako bo kdo vprašal. Skratka - umetna inteligenca in to ne glede na jezik (oziroma z dodatno podporo za slovenščino, angleščino in nemščino). Sistem je res zmogljiv, vseeno pa marsikdo pričakuje preveč. Tako daleč še nismo. Mnogi vidijo kakšne filme ali reklame za Siri (Apple), vendar je treba vedeti, da gre tam za ozka področja (ali pa enostavno naredi poizvedbo na Googlu in vrne seznam odgovorov). Pripraviti odgovor pa je precej težje. V ta sistem je vgrajeno večino našega znanja zadnjega četrt stoletja razvoja.
Če bo za koga zanimivo, bo dobil kakšno testno verzijo
Še vedno pa vabljeni k čvekanju. Tudi takrat, ko sistem sam odgovarja, gledamo, kako se odziva.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov